local-stats-pixel fb-conv-api

Mana azartspēļu atkarība!83

1204 8

Nevienam nenovēlu aizrauties ar azartspēlēm, jo visiem ir viens mērķis - LAIMĒT! Bet lielākā daļa cilvēki nepārtraukti tikai ZAUDĒ naudu, un rada atkarību uzspēlēt vel ar domu - GAN JAU ES VINNĒŠU!

Es šo visu stāstu pēc savas pieredzes ar kuru cīnijos ļoti ilgi, tādad sāksim ar šo:

1. Azartspēlēs sāku spēlēt, kad sāku dzīvot Rīgā skolas kopmītnēs (kojās), kad mani pusaudži, aicināja mani uzspēlēt,šīs spēles, jo viņi jau bija slimi!

2. Pēc manām domām, kas tad tur tāds ir kad aiziet, protams kad vinnēšu! :) un tad turpinājās viss šis.....

3. Pēc pāris zaudētām reizēm, es sāku domāt, kad gan jau pienāks tā diena, kad vinnēšu lielo laimestu bet.......

4. Bet mana atkarība aizgāja tik tālu,kad es sāku visas savas vērtīgās mantas likt lombardā,pat apsvēru domu zagt, bet no tās atturējos, lai tikai iegūtu naudu, ko iegrūst automātāun iegūtu savu sasapņoto laimestu.

5.Biju jau ticis, tik tālu, līdz savam dzīvoklim,kuru neapdomīgi, ātri un vienkārši ieķīlāju par 3,500 Ls, un kur pēc jūsu domām es to naudu liku?

6. Protams, ka visu pāris dienu laikā atstāju ,,LAIMĒTAVĀ''

7. Kad to uzzināja mani vecāki, viņi ļoti ātri ,,ķērās vērsim pie ragiem'' un darīja visu, kas bija viņu spēkos un ko viņi spēj atļauties, jo biju jau viņiem daudz naudas prasījis!

8. Viņi mani aizsūtīja uz rehabilitācijas centru, kur nogulēju mēnesi, pildot visādas relaksācijas procedūras, lai manpalīdzētu, jo es visu laiku domāju par azarspēlēm.

9. Guļot rehabilitācijas centrā es azartspēles griezu datorā, kur grūdu atkal iekšā naudu no konta!

10. Bet medmāsiņa mani nodēva, un vecāki atņēma manu kredītkarti ar visiem internetbankas papīriem, un es sāku savā prātā saprast, kad AZARTSPĒLES ir kā narkotika.

11. Liels, paldies maniem vecākiem, ka viņi parūpējās par mani, un darīja mani laimīgu. Ir vienkārši grūti to atcerēties :(

TĀPĒC NO SIRDS IESAKU, NEVIENAM NEAPMEKLĒT ŠĪS IESTĀDES, JA NEVĒLATIES TĀDU DZĪVES SĀKUMU KĀ MAN!

1204 8 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

atceros savu pieredzi - iemetu 5Ls, izņēmu 20 un devos prom, bet zaudēju daudz, vairs nevaru piespiest sevi spēlēt tādas lietiņas, ne arī pīpēt, ne dzert. emotion

1 0 atbildēt

Book Of Ra`  emotion

1 0 atbildēt

''Gamble'' Nav domāts, lai tu dabūtu haļavno naudu, tu vinnēsi vienu, otro, trešo reizi, bet pēctam to visu tāpat zaudēsi un vinnētājs paliks laimētava. Šī atkarība ir drausmīga.

1 0 atbildēt
Cepuri nost, retais no kkā tāda tik tiek vaļā!
1 0 atbildēt

Visu esmu jau atmaksājis, man tagad ir ģimene un viss ir kārtībā :) esmu tagad nostājies uz savām kājām, PALDIES veči par atbalstu!

0 0 atbildēt

Azartspēles jau ir radītas, lai to organizētāji iekasētu naudu. Tas viņiem ir bizness. Tā kā nav vērts spēlēt ;)

Nu ja nu vienīgi intereses pēc mēnesī var kādu 1 Ls ielikt, lai pārbaudītu savu veiksmi, bet ne vairāk. Kamdēļ gan izsviest naudu ;)

0 0 atbildēt

Es, par laimi, vēl neesmu ne ar ko tādu saskārusies. Negribas nemaz par to domāt.

0 0 atbildēt

Prieks, ka viss beidzās labi!

0 0 atbildēt
444 avatars444

Man vnm tas irlicies garlaicigi,lkm. esmu daleji pasargats no klokiem emotion

0 0 atbildēt

Speelu zaaleem jaaiet garaam ar liikumu!!!

0 0 atbildēt

Ahhhh man ir bijusi atkarība un ļoti stipra, (pat nevar saskaitit cik ir bijis pakāsts, jo ielikto naudu laika gaitā neatsitīsi), bet par laimi jau sen esmu izarstejies no šis atkaribas.

0 0 atbildēt

tas aparaats tak ir ieprogrammeets lai juus apkaastu. iisterminjaa visaadi gadaas, bet ilgterminjaa 100% miinusaa. galvenais ka visi to zin, tad cik glupam jaauut lai hoprojaam tur ietu? tas pats kas spaidiit uz klaviatuuras A un gaidiit kad paraadiisies ekraanaa M.

vieniigais ko es atziistu ir  pokers dziivajaa. tur ilgterminjaa uzvar tas kur gudraaks par paareejiem. bet nu ari, nejau ar summaam, kas ir svariigas

0 0 atbildēt

nu ir jau sūdi tie aparāti emotion

0 0 atbildēt

Vecīt, tev mācīties vajadzētu nevis ar azartspēlēm nodarboties. Kaut vai "kad" un "ka" lietošanu latviešu valodā. 

Un ar visiem tiem spēļu automātiem ir tā kā saka parunā "nevajag iesākt, tad nevajadzēs atmest". Tas attiecas uz visiem tiem, kas domā šo lasot, ka pašreiz viņi tikai kādu reizi joka pēc uzspēlē, bet nav atkarīgi. 

0 0 atbildēt

A man patīk tie kompjūteri. Eju ar domu zaudēt un tad es laimēju. Vienreiz pa jauno gadu laimēju izkrita 5 veči book of ra  brīvspēlē par 45 sant likmē. Izgāju laukā ar ap 4000ls. Tagad eju reti, bet kad eju tad tikai prikola pēc, ielieku 20 eiro un nogriežu ultra hot 4x par 5 eiro haha. Citreiz ir trāpījies, ka uzkrīt 4 īnijas un tad sajūta, ka iedirs biksēs. Decembrī atceros man izkrita 5 7nieki sizzling hot, par 25 sant, haha, nu summu jūs zināt. 250ls. Tā kā, man nauda tik nāk un nāk. Vajag sajust tos mikročipus un prasīt automātam, lai dod!

2 2 atbildēt
Es Book of ra atrāvu 5 grāmatas. Sajūta a***enā, daudz gan nevinēju, 100e....
0 0 atbildēt

True story

0 0 atbildēt

Tak visiem sen zināms fakts - pēc likuma laimestos ir jāizdod XX% no iemestās naudas, pārējo patur zāles īpašnieki. XX% vienmēr ir stipri mazāks par 100%, jeb par iemesto naudu. Pareizāk - izmesto naudu  emotion

0 0 atbildēt

Dīvaini, es apbrīnoju(sliktā nozīmē), kuri azartspēļu valgos iekrīt tieši tādēļ, ka neko nevinnē, loģiski būtu tieši otrādi. Mana saskarsme ar azartspēlēm ir pozitīva - ar draugiem tusējām un ļoti vajadzēja uz tualeti, vienīgā atvērtā iestāde bija blakus esošais Fenikss, iegāju, pajautāju vai var izmantot labierīcības. Protams, tikai tad, ja ja samaksāšu vienu latu vai arī iemetīšu to automātā, izvēlējos latu iemest automātā no kura neko nesapratu, tik spaidīju pogas, pēc minūtes redzu, ka summa mainās(paliek lielāka), izdomāju, ka jāņem laimests - SUPER, man samaksāja 13 Ls par to, ka pačurāju Fēniksā. Kopš tās dienas nav bijusi vēlēšanās "raustīt kloķi", jo zinu, ka tas laimests bija āķis vai smieklīga sagadīšanās.

0 0 atbildēt

Kā mans Tēvs teica labāk meitenei puķes nopērc, nevis naudu pa dirsu izmet. emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »