local-stats-pixel fb-conv-api

Love, Simon! Metrs tuvāk vienlīdzībai. LGTB.72

116 8

Love,Simon.

Nesen iznākusī filma- Love, Simon, lieliski parāda homoseksuālu cilvēku dzīvi un viņu grūtības. Lai gan filmā nebija parādīta tieša vardarbība pret viņiem, tomēr mēs zinām cik pasaulē ir nosodoši cilvēki pret viendzimumu attiecībām un daži pat to izrāda fiziski.

Šī ir mana pati mīļākā filma kurai līdzās stāv arī filmas - Brokeback Mountain un Call me by your name. Manuprāt Latvijā un citās valstīs ir jārāda vairāk šādu tipa filmas, jo cilvēki īsti nesaprot, ko nozīmē - iet vienam pret straumi, kad citi tevi uzskata par dīvainu, vai slimu. Lai saprastu citu cilvēku, tev ir jāiejūtas viņa ādā, bet kamēr tu paļaujies tikai uz aizspriedumiem,tu nekad nesapratīsi citus.

Latvijā ir viena no sliktākajām attieksmēm pret LGBT cilvēkiem un tas ir jāmaina. Es uzsveru vārdu - CILVĒKIEM, jo mēs(LGBT) esam tieši tādi paši kā jūs, ne sliktāki, ne labāki. Esmu dzirdējis vecākus cilvēkus runājam par homoseksuāliem cilvēkiem. Saruna izklausās it kā viņi runātu par pašu nelabo un tas mani ļoti apbēdina.

Es ceru, ka Latvijā rādīs šada veida filmas aizvien biežāk, un cilvēki kļūs atvērtāki. Ja homofobiskie cilvēki netiks līdzi laikam un iestrēgs savos viduslaiku aizspriedumos,pārējie aizkries viņiem pa priekšu. Ļoti žēl, ka cilvēki vārdu - Gejs,lieto, lai aizvainotu citus. Man tas ir kompliments.

MĪLESTĪBA CILVĒKUS NEŠĶIRO, VIENALGA KO TU MĪLI. TĀ IR UN PALIEK MĪLESTĪBA. TU NEIZVĒLIES, AR KO TU IEMĪLIES.

Daudzas slavenības ir homoseksuāļi un viņiem ir ļoti veiksmīgas karjeras, tā kā homoseksualitāte nav psifiska slimība, mīļie homofobi. emotion

Šeit ir saraksts ar slaveniem cilvēkiem,kuri ir homoseksuāli.

1. Leonardo Da vinčī. ( Viens no talantīgākajiem cilvēkiem uz pasaules)

2. Ellen DeGenerous.

3. Sems Smits

4. Neils Patriks Hariss.

5.Kriss Kulfers.

6.Džims Parsons

7. Robina Roberts.

8. Sāra Paulsone.

9.Ians Makalens

10.Lindsija Loana.

11.Leidija Gaga.

Un citi lieliski cilvēki.

Es atvainojos, ja kādu neesmu pārtulkojis pareizi.

116 8 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Iesaku pievienoties FB lapai Varavīksne, kas pamazām top oficiālā biedrībā, lai cīnītos par LGTB tiesībām. Pati pārstāvu hetero pusi.

Latvieši joprojām atrodas tumsonībā. Gan aziāti, gan negroīdu rases cilvēki šeit tiek apsmieti, aplūkoti kā cirka dzīvnieki, teju netiek pieskaitīti pie cilvēkiem.. skumji, tiešām. Reiz negroīdi neskaitījās cilvēki, kā LGBT šobrīd, taču redz, laiki mainās. Viss iet uz priekšu.

8 0 atbildēt

Skatos, ka te daudz komentāru. Nezinu kāpēc tā jāstrīdās. Man neviens neko neuzspiež un, ja uzspiestu, tad negrasītos to pieļaut. Pasaule mainās, cilvēki mainās, orientācijas mainās. Biseksuālu cilvēku pasaulē ir tik ļoti daudz, ka homofobiem būtu jādzīvo praktiski vieniem, ja gribētu no tādiem izvairīties. Jo ātrāk to pieņems, jo vieglāk būs visiem. Saudzējiet savus nervus, ļaudis. 

5 0 atbildēt

Ļoti, ļoti pozitīva attieksme it īpaši pret vīriešiem.  emotion 

4 0 atbildēt

Es nenosodu un man katra personiskā dzīve ir pilnīgi vienaldzīga. Tev, Jums u.t.t . tas ir pieņemami, nu tad dzīvojiet  tālāk kā Jums sirds labatikās.  emotion  Tik neuzspiediet savu koncepsiju  citiem...ne reliģijā, ne politikā, ne seksualitātē, ne mākslas izpratnē. No tā mans vai cita viedoklis nemainīsies (lai kāda informācijas lavīnu plūsma gāztos par manu galvu), tas tik rada spītu un vēl lielāku neiecietību pret pretējo viedokli, nevis toleranci. Bet varbūt jau visas šīs propogandas ir tendētas,lai sanaidotu viens pret otru. Tik gribu teikt... dzīvojiet kā gribat, bet maniem bērniem, radiniekiem, draugiem un tuvākajiem neuzbāžaties ar mums nepieņemamu dzīves filozofiju, lietas ritējumu.

4 0 atbildēt

@Aptauja: Kāda ir tava attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem?

Cits variants: Lai cilvēki dzīvo. Es tādus pārus uzskatu par tādiem pašiem kā parastie pāri.

3 0 atbildēt

Atkal kautkādu demagoģiju dzen, nu cik var.

3 1 atbildēt

1. Par to vai Da Vinčī tiešām bija homo zinātnieki strīdās. Labāk neaiztikt klasiķus ar šādiem spriedumiem, jo pēc 500 gadiem katram var piešūt da jeb ko, jo starp dzīvajiem nebūs ne pats, ne laika biedri, lai pierādītu pretēju.

2. Es nezinu ko tu sauc par homofobiju, taču lielai daļai to, kuri mēdz citus saukt par homofobiem (gan rasisma, gan seksualitāšu un dženderisma dēļ, pat veganisma dēļ) ir liela problēma - tiek pieņemts, ka var būt tikai 1 viedoklis, tādējādi šādi cilvēki paši ir homofobi. Kā saka - aiz durvīm dariet ko gribiet, bet nevajag brīnīties, ka liela daļa kļūst vēl "homofobiskāki" pēc praidiem utt - jo tas ir savas kultūras uzspiešana. Neviens hetero netaisa hetero praidu. Guļamistaba ir svēta vieta un diez vai tas, kas tur notiek vienalga ar savu dzimumu vai pretējo ir baigi jānes pasaulē. Jo vairāk to darīs, jo vairāk saasināsies kašķi, tāpēc, ka netŗūks to, kas to uztvers kā uzmākšanos, uzspiešanu utt. To pašu var attiecināt uz divkosīgajiem cīnītājiem pret rasismu, kas vienai rasei atļauj vairāk kā citai bet tas jau ir cits stāsts.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

@Aptauja: Kāda ir tava attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem?

Cits variants: Man ir pilnīgi vienalga ko viņi dara savās guļamistabās, galvenais, lai nestumj savas perversijas virsū citiem, kā paraugu.

2 1 atbildēt

@Aptauja: Kāda ir tava attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem?

Cits variants: Nāvessodu LGBT!

0 0 atbildēt

Ja skūpsīsies divi vīrieši es uz viņiem pat nepaskatīšos, jo man ir pilnīgi pajāt par svešu cilvēku izvēli. Bet 90 procenti no gejiem ir pi*arasi, kas uzskata par pienākumu savu homoseksualitāti padarīt par savas personības centru un vienmēr akcentēt to.

5 5 atbildēt

Mana attieksme ir personīgi neitrāla, pazīstu dažas lesbietes, nevienu geju, daudz ts. emotion 

#liveandletlive emotion

0 0 atbildēt

@aptauja

Šobrīd man ir negatīva attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem. Būtu neitrāla, ja tie ar visādiem praidiem un citām sūdainām akcijām neuzbāztos tik ļoti.

1 1 atbildēt

Ja šie cilvēki neuzspiež savus uzskatus man un neflirtē ar mani, man pretenziju pret viņiem nav emotion

I mean, tu vari man pateikt, ka esi gejs un es nemainīšu par tevi viedokli. Vienkārši, cieni manu uzskatu, ka čaļi man seksuāli neinteresē emotion No pieredzes, daži LGBT cilvēki to nesaprot.

Uzturu kontaktus ar visiem vienādi, vai nu tu esi hetero vai homoseksuāls. Galvenais, lai cilvēks labs.

A, un vēl. Es sapratu kā jūtas sievietes, ar kurām vīrieši flirtē nepatīkamā veidā un uz kurām nepieklājīgi posī džeki. Jūties bišķīt neērti, kad LGBT pārstāvis dara tev to pašu. Tāpēc sāku cienīt sieviešu privātumu un būt pieklājīgāks emotion  

1 1 atbildēt

@Aptauja: Kāda ir tava attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem?

Cits variants: Man patīk sievietes.

0 0 atbildēt

Cik pretīgi... Gan pats fakts, gan vēl tā propaganda. Nejauši uzklikšķināju uz aptaujas un nonācu TE.

Tagad zināšu neēst kotletes pie datora.

emotion

0 0 atbildēt

Es negribu atbildēt katram atsevišķi, tāpēc rakstīšu komentāru te. Neredzēsiet paši vainīgi. 

Šis ir par ko es runāju. Jūs homoseksuālus cilvēkus gribat paslēpt ''skapī''. Un  ,mīļie, tas tiešām viņus neidrošina. Dēļ cilvēkiem, kuri saka, lai atstāj savu seksualitāti mājās,t,i, jūs, tādi cilvēki kā es, proti, homoseksuāļi, bieži vien noslēdzas sevī, bieži vien izdara pašnāvības, vai viņiem uznāk depresija. Tikai tāpēc, ka ir tādi cilvēki, kuri uzskata, ka mēs nedrikstam izpaust sevi. Ja jūs esat par kaut ko priecīgi, jūs gribat dalīties ar to. Ja jūs esat noskumuši, tad jūs gribat kādam izkratīt sirdi, tas pats ar mums. Mēs gribam ar to dalīties. Un tādi cilvēki kā jūs, kuri uzskata, ka mums būtu jāsēž mājās, mani ļoti sadusmo. Es atvainojos,ka  varbūt aizvainoju jūs, bet visu šo uztveru ļoti personīgi. Varbūt jūs vel šeit Latvijā dzīvojat 15.gs., bet paraugieties apkārt, uz vairāk attīstītākajām valstīm, kur homoseksualitāte ir normāla lieta. Jūs dusmosieties uz mani un jutīsities aizvainoti tagad, bet tomēr, jūs kaut kur dziļi sirdī zināsiet, ka man ir taisnība. UN ES MĪLU VISUS CILVĒKUS, UN UZSKATU, KA VISI CILVĒKI IR PELNĪJUŠI TIESĪBAS IZRĀDIT SAVAS JŪTAS PUBLISKI, tāpat, kā jūs un es. Un es šo rakstu rakstīju, lai cilvēki saprastu, ka par savu seksualitāti nav ko kaunēties, un vienlga ko saka pārējie, Un es zināju, ka būs arī cilvēki kā jūs, kuri izrādīs replikas,kas mani ļoti iepriecina un sadusmo, bet ir jāizsaka un jāaiztāv savas domas. Varbūt es nonāku pretrunās ar sevi, bet ko es gribu pateikt ir tas, ka KATRAM CILVĒKAM IR TIESĪBAS IZTEIKT SAVAS DOMAS, KĀ ARĪ KATRAM CILVĒKAM IR TIESĪBAS MĪLĒT, KĀ ARĪ KATRAM CILVĒKAM IR TIESĪBAS IZRĀDĪT SAVAS JŪTAS PUBLISKI. Lūdzu nekomentējiet vairāk,ja neesat noskatījušies vienu no filmām un nesaprotat, kā jūtas tādi cilvēki.

0 0 atbildēt

Homoseksuālisms Spokos nav ejoša tēma. Labāk pat necenties

1 1 atbildēt
Es tavā vietā slavenību vārdus atstātu netulkotus.
0 1 atbildēt