local-stats-pixel fb-conv-api

Kritiskā masa. The grand opening.17

Tātad - ''the grand opening'', jo es sākšu likt recenziju rakstus par ēstuvēm, kuras jūs, iespējams, gribēsiet apmeklēt. Pirmā recenzija - kā jau piedienas lielajai atvēršanai - kruīzs uz Stokholmu.

Komentāros rakstiet par ko man likt nākošo recenziju. Ceru, ka būs liela atsaucība maniem šāda tipa rakstiem.

***

Tātad - ceļojums ar Tallink (Issabell) uz Stokholmu (Zviedrijā). Guļvieta četrvietīgajā kajītē kopā ar sievu un dēliem. Bez iluminatora. Sāksim ar to, ka nekad nevajadzētu ņemt kajīti bez iluminatora (loga). Bez tā palīdzības nevarēja uzzināt kāds ārā laiks, jo arī zonas uz kuģa nebija. Tā bija tikai uz klāja (un arī reti), bet tas netraucēja izbaudīt braucienu. Labi, tas nebija vienīgais iemesls, kas traucēja to izbaudīt.

Tātad - 1. nakts. Odi vai dunduri nekož, prusaku sagās nav, astoņkāji dušās - arī nē. Kuģis nešūpojas un es aizeju skatīties televizoru. Tā kā ir tumšs, tad uz klāja iziet nav jēgas, bet pirms gulētiešanas es to tomēr izdaru. Klājs ir izgaismots un var pat redzēt ūdeni, bet jo tālāk tu skaties, jo vairāk ūdens saplūst ar debesīm. Paliek auksti un eju gulēt. Uz klāja viss būtu labi, bet šausmīgi traucē tie smēķētāji, kas izklīduši pa visu klāju. PALDIES, KA SAĪSINĀJĀT MANU MŪŽU PAR NEDĒĻU!

Tātad - eju gulēt. Nomazgājos dušā, kas, lai kā tu censtos aizvilkt aizkaru, apslapinās pārējo vannasistabu. Tualetes bods tur bija izcils - caurums pa kuru mēsli aizplūs prom - maziņš, bet noliec pat 10 kg smagu kluci - aizplūdīs bez problēmām. Kaut kāds vakuma sūknis tur darbojas.

Eju gulēt ap 24:00. Apnikuši jau tie paziņojumi, kas skan visu dienu. Par laimi tagad klusums. Gulta - tik pat ērta cik kartona matracis. Kaut kā beigās aizmiegu.

***

No rīta pamostos. Izlaidīšu rīta cēlienu, jo tas ir līdzīgs vakara, bet uzreiz pāriešu pie brokastīm.

Paņēmu vrapu, jo pārējais neizskatījās apetelīgs. Tātad brokastu komplekts, kurā var ietaupīt - maize, auglis, dzēriens. Auglis - madificēts (milzīgs) ābols, sīks bumbieris, nevienam nezināms auglis, banāns no skolas ēdnīcas - visi iebojājušies, vienīgie normālie - citroni, bet es takš tos neņemšu! Beidzot izlemju paņemt banānu. Protams, melni pleķi ir, bet ko var darīt.

Tagad dzēriens - ko ņemt? Kafija, tēja nāk no automāta. Gribētos kakao, bet NAV!!! Tagad apskatos ledusskapī - gāzētie dzērini. Nedzeršu brokastīs kolu vai fantu! Bet kas tas? Kolas ražota apelsīnu sula? Tas der. Sieva paņem bezgaršīgu, nepatīkama izskata putru. Ceņšos viņu atrunāt, bet...

Skats, kas paveras pa logu ir fantastisks. Ir redzamas šēras (kliņšu saliņas). Paga - jau Zviedrija klāt! Ēdu savus debešķīgos vrapus. Sajūtu to, ka gaļa izcili sader ar mīklu. Mīkla neizcepta un nedaudz sasulojusies - kļuvusi gluma, tāpēc izcili sader ar nedaudz pārcepto gaļu. Pārējais vraps ir piebāzts ar papriku. Kopumā labi, ja vien esat ar mieru ēst vienveidīgu dārzeņu barību, pārceptu maizi un jēlu mīklu. Bet salikums labs.

308 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Man tikai viens jautājums: kā raksta autoru pacieš sieva???
14 1 atbildēt

Izklausās pēc iedomīga cilvēka, kurš tiešām kkādā ēdnīcā gaida augstas klases pagatavotu ēdienu.  Kur prāts tik debīlu rakstu likt, bildes ar foršas ar to pašu kartupeli lkm fočēji, kas Tev tur uz sķīvja stāv. P.s. parasti negatīvus komentārus nelieku, bet tagad nevarēju nekomentēt.

7 1 atbildēt

Es laikam pirmā ieliku mīnusu. Tā neviens nevērtē, ar tādiem tekstiem. Izklausās pēc snobisma. Pat tad,ja brauc ar sievu un sīkajiem laicīgi izčeko ko tu gribi ēst un ko negribi. Uz kuģa ir pietiekami daudz iespēju paēst par dažādām cenām. Gribi kaut ko,kas liek mēlei trīsēt- atver maku! Tas ir normāli. Gribi paēst pa lēto- lūdzu, pierīgas ēdnīcas piedāvājums. Kuņģi piestūmis ar kaut ko būsi,bet tas arī viss!

6 1 atbildēt

www.chapteronerestaurant.co.uk  

Kad esi tur netālu iegriezies...tikai rezervē savādāk iekšā netiksi... Gribētu dzirdēt atsauksmes no tevis...pro...Man pilnīgi nagi saniezējās..Pašlaik šis viss ir tas pats ko var teikt par fast food, kurš nopirkts veikalā..... Es saprastu ja tu ietu uz skaistām vietām un tā, bet ieiet iekšā ēstuvē un tad nolikt visu ar ir stulbi... Jo piemēram es ja eju ārpus mājas ēst vai braucu holidejā es kārtīgi izčekoju atsauksmes un visu pārējo pirms tam...un vienalga kuģī vai uz sauszemes atsauksmes ir par visu it īpaši ar šo neta laikmetu emotion ...

tākā mana sirdslieta ir saistīta ar ēdieniem sākot no gatavošanas līdz servēšanai un ne jau tikai mājās.. Vienu varu pateikt- par Jūsu naudu - visu ko vēlaties...  Jo nu ejot ārā ēst labā vietā ir jārēķinās ar summu  kura noteikti nav maza...Tikpat macdonaldā tu ar recenziju vari taisīt emotion  jo atļaušos piekrist vienam komentētājam, ka sajūta tāda , ka esi iegājjis lētākajā ēdnīcā un gaidi brīnumu t.i., kvalitatīvu ēdienu.

un vēl ieteikums par tavu izteikšanos stilu...recenzijā normāli cilvēki neizmanto vārdus kādus izmanto tu, ja esi sevis cienoš tad centies nerakstīt par vemšanu un preteklībām, vai vismaz lasītāju dēļ...mēģini vrbt pateikt savādāk. Un vispār ēdienu nedrīkst saukt par preteklību, pat ja ir pajēls....savādāk zinot ka dzīve ir interesanta štuka, kurai patīk iegriezties vari vnk ēst tiešām kkādas vecas kartupeļu mizas...vot tad tas būtu pretīgi...un galu galā ja kkas nav izcepts līdz galam šefam vnm var paprasīt lai izcep, vai arī pēc jaunas porcijas. 

Lai nākošais raksts izdodas...

2 0 atbildēt
Nekad neņem kotletes, šniceles, utt. Pārbaudīts - mēsls. Vienmēr un visur ņem gaļu vienā gabalā - steiks, šašliks, cepetis. Būs daudz garšīgāk!
1 0 atbildēt
Vispar Interesanti. Man mazliet trauce autora lietotie "pretigi, "vemt gribas".
1 0 atbildēt

Laikam nebiji pietiekami izsalcis. Tik izsalcis kā jūtos tagad, paskatoties uz šīm "preteklībām", es varētu izēst monitorā caurumu. Laiks doties uz virtuvi emotion

1 0 atbildēt

Pričom te 'kritiskā masa' ?

2 1 atbildēt

Ir labs turpini.  emotion

1 1 atbildēt
Nu ja grib normali paest tad jau labak braukt ar masinu uz zviedriju pa celam var izveleties kadu vietu kur paest un tiesam nav jau jabrauc ieksa pilseta lai varetu kaut ko garsigu paest citreiz pat piepilseta var diezgan labi paest
0 0 atbildēt
Jā, dolma ir gaļa vīnogu lapā, nevis jūraszālē.
0 0 atbildēt

Man patīk tavs rakstīšanas stils, bet varbū nevajadzētu lietot dažus nepiedienīgus bērnus... Es varētu piekristvienam komentāram par to kā tava sieva tevi va paciest? kā sauc tavu sievu un tavus bērnu? Man vienkārsi tavs rakstīšanas stils neatgādina tavu vecumu, man liekas, ka tev maksimums varētu būt ap 16, jo šajā necenzētajā leksikā neviens neraksta, ja tu būtu tik laipns tu varētu ar mani sakontaktēties uzrakstot vēstuli, un tad es tev izstāstīšu kas ir cenzējama leksika un tu varbūt varāsi man ieteikt citus labus kruīzus???

0 0 atbildēt
a kur tev sieva un deli? emotion
0 0 atbildēt

labs

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt