local-stats-pixel fb-conv-api

Knapi paiet varu, bet motivācija - spēcīga16

162 2

Čau mani cilvēki! emotion

Tātad, sāksim ar to, ka es te negribu plātīties, bet esmu nedaudz iedzērusi, bet tas ko jums gribu nodot ir spēcīgs vēstījums jums visiem kuri vēl mācās un ir pubertātes vecumā. Atvainojos par neprecīzām pieturzīmēm vai vārdiem uzreiz.

Lielākā jauniešu daļa protams, lieto alkoholu, smēķē, lieto narkotikas, drā*as jau 12 gados un dzemdē 13 gados. Bet, kad jūs sapratīsiet, ka tas nav īstais laiks lai domātu par pieaugušo dzīvi? Pubertātes vecumā mēs visi sapņojam kļūt pieauguši, iegūt sen kāroto brīvību (18 gadus) lai vecāki mūs neuzmanītu, būtu demokrātija un varētu tusēties visu nakti līdz slikti metas! Tā nebūt nav. Mani neviens šajā pasaulē neuzklausa, pat ne vecāki.

162 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Vilciens aizgājis? Sliedes pie galamērķa tā pat aizvedīs ;)
8 0 atbildēt

emotion Izlasīju, pamācoši un pareizi!

7 0 atbildēt
Ļoti drosmīgs raksts! Paldies, ka padalījies ar savu dzīvesstāstu. Es gan skolu esmu pabeijusi jau sen. Arī nemācījos, ko tagad ļoti nožēloju. Ceru, ka Tev viss izdosies!
5 0 atbildēt

" Es pazaudēju savu nākotni. "    . Cmon , tas ka tu mācies tehnikumā nenozīmē , ka jāliek visam gals . Ej MĀCIES , atrodi nodarbi (sports) ar ko tu varēsi aizvietot tos sūdus ko mēdzi lietot .  Bet ja turpināsi tā dzīvot tad piz**** :D , nav jēgas :D.. ja jau tagd iedzērusi no rīta :D

3 0 atbildēt

Šādus rakstus spokos vajag vairāk. Tiešām paldies tev par šo rakstu. emotion

3 0 atbildēt

Alkohola izraisīta vaļsirdība un motivācija :) Vai lēmums, kas pieņemts neskaidrā prātā, ir noturīgs? Cerēsim, ka šis būs tas gadījums.

3 0 atbildēt

Pagaidiet jaunieši. Es arī ienīdu skolu, un ienīstu studēt. Bet tas nenozīmē, ka slikti jāmācās. Sākot mācīties 5tajā klasē man no vidējās atzīmes 7,8 līdz 7tajai klasei bija nokritusies uz 5,6. Bet kad pienāca vasara, gribējās naudu iekrāt, un sāku strādāt. Aizgāju šur tur kādu netīru darbu padarīt, kā jau laukos, var kaut ko padarīt, kādai večiņai malku saskaldīt, ziemā  notīrīt mājas priekšu. Kad saņēmu ilgi aldziņu, ja nemaldos 100 latus, sapratu ka vajag saņemties un mācīties. Sāku cītīgi mācīties, katru vakaru atkārtoju vielu, pārlasīju grāmatu, vārdu sakot, centos no visas sirds, lai nākotnē nebūtu jāiet par sētnieku vai apkopēju skolā. Tā man uzlabojās atzīmes, eksāmenus nolieku ļoti labi. Pēc devītās devos uz Rīgu mācīties, ģimnāzijā. Tā pabeidzu ģimnāziju, tiku budžeta grupā, un re, vel divi gadi un pabeigšu studijas RTU. 

Un ja pievēršās vairāk stāstam, tad neesmu nemaz tik atšķirīgs. Mēdzu uzpīpēt 14 gadu vecumā, piedzerties, pat vienu reizi spaisu uzvilku. Tā kā, galvenais ir mācīties, iegūt izglītību. Bet nu ja vēlieties kaut ko vel labāku par studijām Latvijā, tad iesaku mācīties ārzemēs, Vācijā, Dānija, Nīderlandā, vai Anglijā.  Bet tur būs sarežģītāk.  :)

2 0 atbildēt

Tu esi vēl pārāk jauna, lai runātu, ka vilciens aizgājis. Un ja tomēr, tad kāp taču nākoshajā!!! Un tam nav obligāti jābūt smēķētāju vagonam. Man liekas, ka esi vienkārshi pārāk sakāpinājusi savu problēmu-varbūt tās atrisināshanai vajag vienkārshi ar kādu labu cilvēku aprunāties.

Bet par to dzershanu. Anonīmajiem alkoholiķiem ir tāds fantastisks teiciens, ko shad un tad piemēroju arī manām situācijām. Es nezinu, kas būs rīt, bet shodien es nedzershu (nepīpēshu, nelamāshos ar kaimiņu, neizlaidīshu jogas nodarbību utt). Un vienu dienu tak var paciesties, ne? Un kad pienāk rītdiena, tad tā paliek par shodienu...

1 0 atbildēt

Jebko var paspēt vēl atgūt (tieši interešu / mācību ziņā), pat ja gadi ir pavairāk. 

Bet par to dzeršanu un tā - tā ir dzīves skola - izturēs stiprākie. 

Esmu pārliecināts, ka caur vieglu dzīvesveidu arī var iegūt dažādas vērtīgas dzīves atziņas. 

Un vienmēr, vienmēr cilvēkam būs kaut kas jāpamēģina uz savas ādas, lai viņš varētu kaut kādus secinājumus izdarīt. Arī es tā daru. Tikai kad pārāk apdedzinos, tad atkāpjos no konkrētām lietām. 

0 0 atbildēt

Un ja sanāk tā, ka Tev ir 13 ? emotionemotion

0 0 atbildēt
Noteikti pamācoši. Galvenais ka pati esi apzinājusies kļūdas. Karogs tev rokās un tad tu redzēsi, vis nokārtosies uz labo pusi. Tava atzīšanas jau ir pierādījums ka esi spēcīgā un par sevi varu teikt ko līdzīgu. Biju draņķigs jaunībā, bet pēc kļūdu atzīšanas es kļuvu stiprs un godīgs
0 0 atbildēt

man dzīve pati mācījusi, ka vienmēr ir grūti tikt līdz tam, ko vēlies panākt. Ja tevī kā personā ir īsts gribasspēks un tu zini, ko gribi izdarīt, tevi ierobežo tikai citu cilvēku nievājošā attieksme, kurā tiek apšaubīta tavas ieceres realizēšana.

Ļoti reti kādam dzīve ir viegla, taču lielākoties cilvēki nesūdzas- nevēlas traucēt citus ar savu domu smagumu, to, cik grūti tomēr arī vizuāli priecīgam cilvēkam var būt. Es pats, piemēram, esmu pārsvarā priecīgs, cenšos izpalīdzēt, par savām problēmām nerunāju, taču, ja esmu ar īstajiem cilvēkiem, nedaudz iedzēris, es tik daudz runāju par to, kā jūtos. tiešām prieks pēc tam just vieglumu, tikai tajos brīžos es pats sevi neatpazīstu.

Katrā ziņā, ko es vēlējos pateikt raksta autoram- centies. Tiecies pēc sava mērķa. Ja būs mērķtiecīgums, varēsi redzēt, kā brīžiem dzīve paliek kaut nedzaudz vieglāka.

0 0 atbildēt
Es arī mācos par gramatvedi tehnikumā,kāda sagadīšanās un 5 gadu vecumā man interesēja kosmoss. Es zinaju visas saules sistēmas planētas no galvas.
0 0 atbildēt

kosmosaa tev dariit nebuutu ko, nav veel taa sfeerinja tik taalu attistiijusies...

bet pilota tiesiibas ieguut un lidot ar lidmashiinu, to var izdariit arii Latvijaa, tiesa gan tas ir daargs prieks bet ne tik dargs kaa kluut par astronautu, piekam no kaa veel jeegas maz buutu.

0 0 atbildēt

emo!

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt