local-stats-pixel fb-conv-api

Kā tas ir - būt ar O.C.D.?8

66 0

Skatos, visi raksta par savu dzīvi.. Notikumus.. Tā kā man šodien ir vaļsirdīgs garastāvoklis, izstāstīšu savu stāstu. Šajā rakstā nekā nebūs no vikipēdijas, vai no citiem interneta avotiem, bet mans stāsts. Vai nu man ir savādākas smadzenes, vai arī man neaiziet kā var patikt raksti, kur viss vārds vārdā pārkopēts no vikipēdijas...

Šis raksts būs nopietns, tāpēc, ja meklē komiksus un par ko pasmieties, droši meklē citu rakstu! emotion

Reklāma
Reklāma
66 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Meitēn mīļais. Tu esi tik ļoti sakodējusi savu pasauli ka nespēj izrauties no sevis radītiem algoritmiem. Tavs prāts pats sevi apmāna dienu no dienas tikai tāpēc ka tevī ir stipra jo stipra ticība šai slimībai, kas patiesībā neeksistē. Tu domā ka nespēj neko mainīt un tā arī notiek. Tur ir tava kļūda - domāt ka nekas nav maināms. Neapzināties šo iekšējo spēku kas katrā mūsos mīt ir pirmā un lielākā kļūda katra cilvēka dzīvē - domāt, ka tu kaut ko nevari. tās ir muļķības. Ja tu sev uzliec limitu pirms spēri vispār pirmo soli, neko no tā nesagaidīsi. Dzīve ir vienu vienīgu pārmaiņu pilna un jāmācās tai pielāgoties, adoptēties. Ja tev šķiet ka tev iet slikti, tu nezini ko patiesība nozīmē " būt slikti " . Ja tev liekas ka zemāk nav kur krist - tu vēl neesi nokritusi pietiekami zemu. Lasot šo teiksu tu man liecies kā tāda Alise pati savā brīnumzemē kurp viss ir tik slikti tikai tāpēc ka tu GRIBI lai TĀ BŪTU. Think about it.

6 1 atbildēt
Ak tad arī es ar kautko tādu slimoju. Kad eju pa ietvi, nekad neuzskāpšu uz svītras vai plaisas. Vienmēr mazgāju rokās, vajag, nevajag. Lietām jāstāv tā, ka es viņas noliku. Un t.t
4 0 atbildēt
Turies! emotion
3 0 atbildēt

Mēs gribētu sēdēt meža malā, pa reizei pamāt kādam interesantam kas iet garām un skatīties kā pasaule iet uz priekšu. Domāt savā nodabā un apaugt ar sūnām.

Totāli interesants raksts ja kas. Es skrēju uz divdesmit pirmo pakāpienu pirms durvis aizvērās un tādi sviesti un ja nenotika kā gribējām psc, bija vāks.

Vispār esmu novērojis ka pasaule sastāv no

[nav zinātniski fakti, drīzāk omes benķa runas variants]

80% cilvēku ir vienkārsi zombiji(ēst-dirst-drāzties-gulēt un pa reizei kāda anomālija kad ierauga mirgojošas gaismiņas vai kaut ko tādu un ir mirklis kad sevi apzinās)

Pārējie 20% ir psihopāti ar aprautu vītni, kas var būt spējīgi uzvesties "normāli"(tas ir noslēpt savu tā teikt sašvīkāto plati no tiem pirmajiem 80%) un varbūt pat kāda no tiem 20%. Tie ir visādi "lielie cilvēki"

Tad daļa, kas apzinās kas ir kas un spēj vairāk vai mazāk iekļauties sabiedrībā cik nepieciešams(es domāju neskraidīt apkārt un celt traci) Vai ēd ikdienas tableti un visiem smaida pretī.

Tad ir tie kas skraida un dzīve ir vissaldākā. Baltā kreklā un zem labas devas nomierinošu līdzekļu.

Ta kā šodienas tablete: Visi ir norauti. Triks ir to noslēpt. Man palidz doma par to cik esmu maziņš un manas problēmas ir niecīgas salīdzinot ar visumu. Tad mēs - jā zb, diez vai ar šo bojāšu genofondu, tāpēc kaut ko darīšu sabiedrības labā, vismaz kāda jēga. Bet varbūt tā domājot var novest pie kaut kādas pašiznīcināšanās tiekmes, ja ir tā defaultā funkcija justies lielam, vajadzīgam, atzītam un svarīgam cilvēkam ar savām ļoti svarīgajām tiesībām un visu pārējo mēslu, kas nāk komplektā.

emotion

2 0 atbildēt

Es te jaunpienācējs. emotion Laikam otrais komentārs man spokos jau.... emotion

Raksts interisants: sāpes, ilgas, sapņi.....beigās pašas personības laiks un telpa. Bailes, neziņa pieder pie telpas...(pārsvarā). Daudzi saka, ka skumjām nav pamata...es piekritīšu, jo skumjas ir tikai dzijas pavediens. Es neko neieteikšu...mani vārdi būs tukši...tomēr katrs rīts, diena ir tā vērta lai paskatītos spogulī un pasmaidītu. Jautājums paliktu, paliek, paliks atklāts-ko tad man citu iesākt. 

Lai skaidra, mierplins Jums laiks kuru Jūs pavadāt brīvā telpā! emotion

1 0 atbildēt
Saprotu tevi, mana dzīve sastāv no metāla ko klausos ikdienā, man nav neviena drauga izņemot manu puisi es tikaij viņam usticos nevienam citam, ļoti bieži sadusmo lietas par ko vispār nebūtu jādusmojas, un ģitāra man ir pats labākais draugs kāds man ir bijis kopš sevi atceros. Skumja patiesība ;/
1 0 atbildēt

Labi sito rakstu nekomentesu emotion

0 0 atbildēt