local-stats-pixel fb-conv-api

Kā palikt bez draugiem19

107 0

Tas tiešām nav tik depresīvi, cik izklausās virsrakstā, bet... 😄 😄 😄

Nesen šeit pat spokos pildīju kādu testu, kurā viens no jautājumiem bija par to, kas var izjaukt draudzību. Nevarētu teikt, ka esmu speciāliste šajā jomā, bet pa savu mūžu esmu pieredzējusi vairākas tās beigas. Un iemesli tam – visdažādākie. Tā nu es spilgtākos piemērus esmu apkopojusi un nolēmusi sevi publiski apkaunot. Jap, tā nav prātīga ideja, bet es apsolīju, ka to izdarīšu. Un te nu tas ir.

Rakstu esmu sadalījusi divās daļās un, protams, sākusi ar vienkāršāko, sākot no bērnudārza laikiem līdz sākumskolas beigām. Otra puse daļēji ir uzrakstīta, bet ņemot vērā to, ka man tiešām ir problēmas ar uzmanības koncentrēšanu, pabeigta tiks pēc nenosakāma laika sprīža.

Lai vai kā, neviena no šīm ‘’draudzībām’’ neilga vairāk kā trīs gadus. NEVIENA. emotion

Par spīti tam, ka es neticu draudzībai uz visu mūžu, un cilvēki manā dzīvē nāk un iet, ceru, ka man šis saraksts vairs nebūs jāpapildina. Tas jau pirms kāda laika palika apnicīgi.

/There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, who won’t anymore and who always will. And in the end you learn who is fake, who is true and who would risk it all for you. So don’t worry about people from yor past, there’s a reason why they didn’t make it to your future./

107 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Un beigās vienīgais draugs sev esi tu pats emotion

8 0 atbildēt

tie jau nav draugi,kurus apraksti ,grūti pat nosaukt par paziņām.. īsti draugi nāks palīgā jebkurā diennakts laikā,neskatoties ne uz ko. Un otrādi.

8 0 atbildēt

Pēdējajajā 😄 😄

Būtībā jau daudz kas ir atkarīgs no cilvēka paša. Ir tādi, kuri ātri un par visu mēdz apvainoties, ir tādi, kuri nespēj atvainoties. Mana pieredze rāda, ka tā saucamos draugus var ātri 'pazaudēt', ja tieši sejā saka to, ko domā. Cilvēkiem nepatīk dzirdēt patiesību. Es neesmu cilvēks, kurš stāvēs un liekulīgi smaidīs un tad dirsīs aiz muguras, ja man nepatīk, tad to nepārprotami varēs saprast. Tāpat draudzības izjauc arī attālums un šķirti pavadītais ilgais laiks. Daudzi, kuri man kādreiz bija draugi, tagad ir tikai cilvēki, kurus pazinu.

7 0 atbildēt

Lasit , nelasit !

Lasit , nelasit !

E - izlasiju ! 😳

Hm - kartejas problemas ar " draugu " bušanu !

Nu i gan teateris ! NEVARU ATRAST DRAUGU ! DRAUGI NESAPROT ! NEPIEŅEM !

Redz autors saprot ka TIKAI pati vainiga ! Un ir pašai jamainas !

TĀPĒC Tev autor liels plus ! 🌹

5 0 atbildēt

Man liekas visvienkāršākais veids ir - aizdod draugam naudu un gaidi..

5 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Man nav ne jausmas kāpēc es neatrodu savus īstos draugus, es nezinu, kas tiem manī apnīk. Man ir draugi, kas ir jau 10 gadus kopā ar mani, kaut gan esmu pusaduze, taču attiecības ir palikušas attālas, tikai tāpēc, ka visi atrod jaunus draugus, kas tiem patīk labāk. Man...patīk palikt kopā ar vecajiem draugiem, lai gan spēju atrast jaunus, taču tad ir jāpārkāpj sev izveidotajām robežām... lai nu kā, lielisks raksts! Bija interesanti palasīt 🙂

1 0 atbildēt

Labi izklāstīts. Ļoti labi varu atsaukties uz iemeslu Nr.1. Grūti dzīvē nācies atzīt kļūdas sevī, bet ir prieks, ka cilvēki tomēr to var atklāti sev pateikt. Malacis!

1 0 atbildēt

Man nav neviena drauga no pamatskolas vai vidusskolas laikiem, nemaz nerunājot par vēl tālāku pagātni. No koledžas ir palikusi viena. Un visi citi draugi, kas salasīti kur nu kurais, ar vairs nav. Pēc šī varētu domāt, ka man ir 30 vai 40 gadi, bet man ir 23. Koledžu pabeidzu pirms diviem gadiem. Bet varu teikt, ka es arī neticu draudzībai, kas seko līdzi visu mūžu. Tur drīzāk ir pieradums, atmiņu saistības vai vienkārši savstarpējs izdevīgums, vai vienkārši ir bail kaut ko savā dzīvē mainīt, kaut gan sen tikšanās nav vairs interesantas. Vai vēl.. saka, ka ir draugi no bērnības, bet tiekas reizi divos gados. Nu tā ir parodija par draudzības terminu. 😄

0 0 atbildēt