local-stats-pixel fb-conv-api

Kā man izdevās bez maksas paēst Maximā24

Hey, vēlos pastāstīt par notikumu kurš notika pirms 2 dienām, kura rezultātā man izdevās bezmaksas paēst akropoles maximā.

9. jūnijā biju devusies uz akrapoli, lai apskatītu šo jauno lielveikalu, jo vēl nebija sanācis apskatīt skolas un eksāmenu dēļ. Otrs iemesliem bija tāds, ka Akropolē bija atlaides visam līdz 75%. Tā kā ir vasara, bet vasarai man nekas nav nopirkts, es izlēmu doties turp.

Akropolē patiešām ir liela, kamēr izstaigāju un visu izpētījām pagāja vairākas stundas. Visbeidzot nonācu līdz lielajai maximai.

Vēl nebiju ēdusi pusdienas, tāpēc izlēmu paēst maximā, jo lielajā Imantas maximā ēdiens ir garšīgs un cenas salīdzinot ar citiem restorāniem vai kafejnīcām ir izdevīgākas, un šajai maximai vajadzēja būt tādai pašai, bet viņa tāda nebija.

( Bildē ir redzams kur viss norisinājās)
Blakus burgeru stendam atrodas arī stends kur var nopirkt līdzņemšanai paredzētu ēdienu. Man negaršo ātrās uzkodas, tāpēc izlēmu pirkt pusdienas blakus stendā un paēst pie ātro uzkodu galdiņa. Bija vēl cilvēki, kas rīkojās tāpat.

Es izvēlējos ēdienu un grasījos jau maksāt par to pie ātro uzkodu letes, jo Imantas maximā tā ir, ja ņem ēdienu uz vietas maksā tur pat, lai nav jāstiepj līdzi iepakojums. Sieviete rupji man teica, ka te nav nekāda kase un, kā es varu paēst un samaksāt pie kases. Es piekritu, bet nebiju priecīga, ka man līdzi būs jāstiepj netīrs iepakojums, tas jau bija liels mīnuss, šajai maximai.

Apstājos pie galdiņa un sāku ēst. ( tur nav krēslu)
Vienkārši šausmas... Ēdiens bija ledaini auksts, kā no ledusskapja izņemts, lai gan tiek uzglabāts uz siltas virsmas. Sūdzēties negāju, jo bija gara rinda.

Kāds vīrietis arī bija paņēmis tur ēdienu. Pa garšoja un saprata, ka tas ir bezgaršīgs un auksts, un izmeta. Es darīju tā pat. Man nebūtu nekas pretī paņemt līdzi to iepakojumu un samaksāt pie kases, bet ja ēdiens ir ledaini auksts un sievietes pie letes attieksme šausmīga, tad kāpēc lai es maksātu. Sievietes pie letes attieksme bija vienaldziga arī tad, kad aizgāju ne samaksājusi un nepaņe

Secinājumi: Tie kas grib var paēst bez maksas akropoles maximā. Ēdiens nebija diez ko garšīgs, bet vismaz tu vari paēst, ja nav līdzi naudas.

75 4 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Ir vēl labāks variants: esmu dzirdējis, ka bomži lielveikala pārtikas nodaļā saliek groziņā pārtiku un dzērienus, aiziet uz apğērbu nodaļu un tad pielaikošanas kabinē paēd un padzer..
16 0 atbildēt

Kuru klasi nobeidzi?

9 0 atbildēt
Ja kāds tiešām ir tik izsalcis,ka jāizmanto šis piegājiens Maxima,tad es varu kādam zupu ieliet
4 0 atbildēt

Es vairākas reizes biju kopā ar ģimeni akropolē, no apmeklējuma bija tikai labi iespaidi. Esam no Daugavpils, un tāpēc neapmeklējam Rīgu tik bieži, cik vēlētos. Starp citu, pirmo reizi orientēties palīdzēja reklāmas buklets https://mazacena.lv/akcijas-buklets/1-maxima.html

ps par brīvu mēs tur neēdām)

4 0 atbildēt
Ta jebkura gadijuma ir zagsana.Un vel citiem iesakiet zagt.Jus esat slikts cilveks.
4 1 atbildēt
Kuram tas interesē???
2 0 atbildēt

Pareizi darīji! Nekaunīga un rupja attieksme pret klientu ir jāsoda! +

2 0 atbildēt

Akropole, a!krople!

1 0 atbildēt
Akropole! Tač rakstīt iemācies pirms taisīt rakstu, pat bildē ir nosaukums redzams.
0 0 atbildēt
Cik ilgi tur vēl ir līdz 75% atlaides?
0 0 atbildēt