local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es ietaupīju 40 LS?27

299 25

Sveiki!

Manam spoku profilam šodien 300 dienas!!

Obšem, mans super, ūber krutais storijs, kuru cilvēkiem ar vājiem nerviem un vēl vājāku humora izjūtu labāk nelasīt. Ā un jā, vēl piebilde – tik tiešām, rakstu šo kā pierakstu SEV, ja kādam citam ir kādas pretenzijas, mierīgi variet nelasīt. Peace out, here we go..

Tātad bija plāns braukt pie draudzenes uz Norvēģiju, tā teikt viņai brīvdienas un tās pavadīt kopā, bet šeku reku, ne no kā, jauks strīdiņš un we’re gone. Sastrīdējāmies, izšķīrāmies utt, bet es kā jau super foršs cilvēks, lietas caur internetu nekārtoju, tāpēc izlēmu naher visu, lidošu izrunāties.. Tikai, protams, man tiek iestāstīts lai nebraucu un, ka nebūs nekāda jēga. Nekas, esmu piedzīvojumu meklētājs, tāpēc varu arī gulēt kādā stacijā. Protams, rezervei tika pārdota spoguļkamera, lai iegūtu tā teikt naudu biļetei atpakaļ, jo jau rēķinājos, ka šitas nebeigsies labi. Un, kas gan ir nauda salīdzinājumā ar sirdsmieru un liekiem iekšējiem jautājumiem.

Okay, atgriežoties pie stāsta.. Pirms izlidošanas tika forši pasvinēts, ka lidojot aizmigu un ceļu vispār nejutu. Nonāku Oslo lidostā un vēl tāds neliels laiķiks.. maza kondīcija.. Skatos vilciena sarakstu, neko nesaprotu, galu galā ar nelielu palīdzību tika iegādāta biļete.. nieka 40 ls vērtībā.. Aizbraucu līdz gala stacijai ar vilcienu un par brīnumu tieku sagaidīts.. okay, vismaz uz ielas nebūs jāguļ.. bla, bla, bla, tālākais ir mazsvarīgs.. jo 3 dienas ar meiteni nesarunājāmies... it īpaši, jo man somā bija litrs viskija, kurš vienatnē arī tika iztukšots nākamajās pāris dienās.. Viss tika izrunāts un skaidrs. Iegūts tāds foršs miers..

Rīts kad lidoju mājās.. jo tāda neērta sajūta būt vietā kur vecākiem tu patīc, bet viņu meita uz tevi skatās naidīgu aci.. 5 no rīta.. tieku aizvests līdz stacijai, a vot brīnumu, vilciens neiet.. Pienāk kaut kāds čalīts ar uzrakstu taxi uz muguras un sāk pa savam kaut ko man skaidrot, protams man nav ne mazākā poņa ko šis cenšas iestāstīt. Galu galā izlēmu iet iekšā pašā stacijā un noskaidrot kas notiek.. A tur priekšā amerikānis, kurš ir nu jau bijušās meitenes, mātes darba kolēģis. Parunājam, uzzinu, ka vilciens nekursēs, bet mēs tiksim uz lidostu vesti ar taxi. Lavijā vilciena nekursēšanas gadījumā tiktu pateikt- diemžēl cilvēki, vilciens neiet, tāpēc pisiet naher, ejiet ar kājām!

Okay, sasēžamies taksī un braucam.. ceļš ilgst 3 stundas.. Labi, ka nenopirku iepriekšējā dienā vilciena biļeti.. Kāpēc? Jo taksistam vienalga par to vai mums ir biļetes, vai nav, tāpēc sanāca ietaupīt uz tā rēķina paredzētos 40 ls biļetei.

Nonākot atkal Oslo Lidostā vēl tiek novēlēti priecīgi svētki, atvadas gan no Amerikāņa gan taksista un ar lielu laimi čāpots uz lidostu, kurā gan tiek pavadītas vēl 5 stundas totāli nīkstot un skatoties filmas datorā..

Sēžos lidmašīnā un... He, beidzot Latvija.. bet nē, es mājās nebraucu un pavadīju 2 dienas citviet.. tik tas jau cits stāsts. Paldies par uzmanību :)




Un tiem kuri te skaitīs vārdus, lai pārliecinātos vai atbilst oriģinālrakstam - variet to nedarīt, speciāli Jums par prieku mazie pedanti, iemetīšu beigās pāris sevis fotografētas bildes..



299 25 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

a iedomājies,cik naudas būtu ietaupījis,ja nekur nebūtu braucis???!!!

51 0 atbildēt

Kas par romantiku. Viņu pasūtīja dirst, bet viņš tomēr neatmeta cerības un devās ceļā, lai atgūtu mīļotās uzticību. Nonācis pie viņas, pēc nervus kutinošā un piedzīvojumu pārbagātā ceļojuma, viņu pasūtīja drist vēreiz. Un tā nu mūsu varonis atgriežas mājās. Bet, hey, ietaupīti 40ls, jauns twitter account's.. neslikti, neslikti

34 6 atbildēt

Jū- šite spontānie braucieni vienmēr ir tie labākie- neko navajag plānot! :) 

14 0 atbildēt

2 dienas ķurmī pasēdēji emotion nee bet raksts labs + emotion

13 2 atbildēt

Pa šo stāstu jau filmu var uzņemt emotion

8 0 atbildēt

Haha... Kā man patika pēdējais teikums! 

8 0 atbildēt

Kāda jauka pelīte. ^^,

5 0 atbildēt

ja vismaz vēl uzrakstīts būtu daudz maz jēdzīgi lasāmā valodā ... a tagad lasot galvā skan tikai bla bla bla

6 1 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt

:D kaut kā neiebraucu tajā hronoloģijā, lasot :D

 Nekas, esmu piedzīvojumu meklētājs, tāpēc varu arī gulēt kādā stacijā. +

5 1 atbildēt

Tavu `okey`, `here we go`, etc dēļ, es Tavu rakstu vienkārši neizpratu. 

4 1 atbildēt

nebūtu tik daudz lamuvārdi, un leksika būtu kā cilvēkam, nevis krievam, būtu pat plusiņš.

6 4 atbildēt

Nākamais raksts būs par to, kā ej uz veikalu un pērc nocenotus produktus? :D Starpcitu rakstības stils vienkārši atbaidošs. Krievi mēdz teikt: "Runā kā elpo", un šajā gadījumā ir tieši tas pats, tikai rakstiskā veidā. Te kā Sprīdītim - Laba griba arī nav peļama. Par to "+", bet iesaku piedomāt pie rakstības stila!

2 1 atbildēt

thats the reason why i love you emotion

 

3 2 atbildēt

Stulbais alkāns! Apsveicu meiteni, ka tika no tāda vaļā! 

12 11 atbildēt
Nu tas tik bija ķīselis! Es gribētu Tev ieteikt izgulēt pāli un tad mēģināt pārrakstīt pa sakarīgo. Nē nopietni, tas nav tā ka es brauktu Tev virsū vnk mīnusi birst un tas par kaut ko liecina! Bildes labas, laikam takš jau ka dabuji kameru atpakaļ.
0 0 atbildēt

YOLO!!!!! emotion

0 0 atbildēt

Man liekas, ka Tu šo rakstu taisīju ne jau, lai pastāstītu tik kolosālu, interesantu un intriģējošu lietu kā Tevi aizveda par brīvu un nebija jāmaksā, bet vienkārši mazliet pagāzi savu žulti par to, ka Tevi pameta. Zini, tam ir citas vietnes, kur to darīt. 

2 2 atbildēt

Kā sauc(a) tavu draudzeni, ja nav noslēpums? emotion 

0 0 atbildēt

loooool

0 0 atbildēt