local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es atmetu smēķēšanu LV-Versija18

284 6

Sākumā gribētu teikt -Šī ir tikai viena daļa no rakstu sērijas:''Kā čomi izglāba savas dzīves.'' Mazs Info par mums -Pabeidzot 8. klasi mēs ar Labāko draugu bijām īstas nelaimes bedres. 8 gadi pa dir*anu. Vienā brīdī sapratām ,ka tā turpinot dzīvē neko nesasniegsim. Kautkas jāmaina... Tikdaudz ,ka nezinām ar ko sākt. Īsumā tā : 1.-Pīpējam ; 2.-Bieži tusējām (Alkaš iekļauts!!!) ;3.-Sliktas atzīmes(4-trinieks bijā ,kā Dieva laime!) ; 5.-Skopi ,kā Ma*tas. ; 6.-Dievu nepazinām. ; 7.-Ik pēc katra vārda lamājāmies ; 8.- Datoratkarība (Kā katram Spokam!!!)

Protams varat kautko dir*t Mazie Alkaši,Kurilkas,Dau*i ,bet vienas Vasaras laikā esam mainījušies par 179% (180% Un mēs būtu Enģeļi)

Šajā rakstu sērijā pakāpeniski pastāstīsim ,kā praktiski tikām galā ar visiem defektiem.

Šajā rakstā : Kā mēs atmetām smēķēšanu!

Sāksim ar to ,ka jau no 6. klases Patstāvīgi smēķējām (Garumu neietekmēja ,neticat tām zubru gudrībām)

Gan jau katrs ,pasīvais smēķētājs sapratīs ,cik grūti ir atmest smēķēšanu. Bet ,kā Prakstiskie latvieši, izdomājām savu risinājumu. Abi neesam smēķējuši jau 23 dienas .. (Noteikti domājat: '' 23 Dienas figņa.'' )Ticat man ,šīs dienas bija īstas mocības ,un tagad pilnīgi nemaz negribas smēķēt(Pat pretīgi skatīties)

Sāksim! (Beidzot)

Sākās Augusts ,un mūsu plāns ,beidzot, bija jāsāk!

P.S Neiesaku iet šo Versiju! (Cilvēku mocīšana ,Vispār labāk nesākt smēķēt!)

Visas iespējamās versijas ,jau bija izmēģinātas 1.-Cigarete izmērcēta pienā un izžāvēta ,tad izpīpēta. (Nekas īpaš nenotika slikta dūša ,pēc apmēram 30 minūtēm gribējās atkal smēķēt)

2.- Nags cigaretē (Tads pats efekts ,kā Pirmajā piemērā)

3.-Šņabī izmērcēta ,izžāvēta,izpīpēta . (Efekta nekāda ,garša mutē pretīgāka.)

Tad izdomājām ,ja nekas cits nestrādā ,mēģināsim vienkārši turēties ,un nesmēķēt. (Grūtākas no visiem veidiem , 30 minūtes noturējāmies! Un pie pakas bijām ,jau klāt ;DD )

Labākā ideja ,radās nejauši Vienkārši ākstoties. Aizbērām aiz muguras viens otram -Mežrozīšu sēkliņas.. (Tik briesmīgi niezēja!!!)

Galvā ideja!!! Katru reizi ,kad gribēsim smēķēt aiz muguras bērsim ,tās briesmīgās sēklas ;DD (Domāts -Darīts! )

Tās bija briesmīgākās sajūtas pasaulē! (Gribējām nošauties!)

Katru reizi ,kad sagribējās 'Ievilkt dūmu'' Atkārtojām šīs mocības! (Ja domā: ''Pff ,kas tad tur tik traks?'' Izaicinu ,pamēģini pats/i!)

Pirmās 3 dienas gan smēķējām ,gan bērām viens otram aiz muguras tos ''Velnus''!

Pēc 4.dienas ,jau bija bail iedomāties pat par smēķēšanu! Dienā tika izpīpētas labi ,ja vien kādas 6-šas cigaretes (Katrs)!

Tas bija rekords!!! Pakāpeniski samazinājām skaitu ! Pēc 10 dienas Vairs nesmēķējām! (Kopā jau tikai nolasīti 2 krūmi ar mežrozītēm)

Pēc 10 dienām vairs nesmēķējām. Bet noturējāmies līdz 4.Septembrim ,Lai varētu teikt ,ka esam atmetuši. Jo kāds gudrs cilvēks reiz teica: ''Gribi ,kautko panākt , dari to 21 dienu pēc kārtas!''

Pēc 21 Dienas Mazliet atzīmējām(Alkaš iekļauts)

Tāds nu bija mūsu Varoņdarbs :D Gan maciņš palicis biezāks ,Gan vieglāk elpot :) Ceļš ,nu gan nebija viegls ,bet ja ir gribasspēks var panākt daudzko :)

Atgādinu! Smēķēšana apdraud gan Jūs ,gan Cilvēkus jums blakus!

Tāda nu bija Pirmā daļa no rakstu sērijas:''Kā čomi izglāba savas dzīves.''

Ja būs pieprasījums ,pastāstīsiem ,kā tikām galā ar pārējjiem netikumiem!

Protams varat kautko dir*t Mazie Alkaši,Kurilkas,Dau*i ,bet vienas Vasaras laikā esam mainījušies par 179% (180% Un mēs būtu Enģeļi)

Stāsts no ,2014.gada!



284 6 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

Nākamo reizi kad sagribās smēķēt, izskrien pliks cauri nātru laukamemotion

ja par īsu, tad atkārto to pašu procedūru ar latvāņu lauku! Atmetīsi tai pašā dienā, jo slimnīcā smēķēt nedrīkst.

P.s. 360 grādi ir pilna rinķa līnija, jeb sākumpunkts.

 

Ja slikti mācīsies - vainu grāvjus raksi, vai arī sēdēsi Saemāemotion

13 0 atbildēt

Cilvēks pa īstam ir atmetis pīpēt, kad beidz skaitīt dienas no atmešanas brīža. Viņam vairs to nevajag.

*23 dienas tas ir laiks, cik ilgi nikotīns atrodas organismā

Bet labāk vispār nesākt, parēķini cik daudz naudas tu atņemsi valdībai nemaksājot akcīzes nodokli. Patīkami skaitļi, vne! emotion

13 0 atbildēt

360 grādi un tu esi turpat kur esi joliņ!!! emotion

8 0 atbildēt

Lasu un brinos. Vai tiesam vajaga neskaitamas metodes lai atmestu smekesanu? Tada sajuta ka atmeteji ir reali nikuli. Ja ir velesanas atmest smekesanu tad vinu vienkarsi atmet. Tie kas to var, ir ar specigu mugurkaulu, bet parejie ar visadam metodem, pasi saprotat.

6 1 atbildēt

Hmm, pati smēķēju ~8 gadus. Tas bija briesmīgākais laiks manā mūžā. Mēģināju atmest visādi, nespēju bet ticēju, ka tas ir iespējams, biju dzirdējusi dažādus variantus, bet nebija līdz galam tāda īsta iemesla kāpēc atmest. Un tad es iepazinu cilvēku kurš nesmēķēja un vairāk necieta tos kas smēķē. Sākumā biju vienaldzīga, bet kaut kā tiešām padomāju, ka man to nevajag un es centos atmest. Sākumā bija ļoti grūti, pārdienās uzvilku kādu dūmu, paiet pāris dienas un gribējās uzvilkt dūmu. Paiet pus mēnesis un vēl aiz vien gribējās uzvilkt dūmu! Likās tas nekad nebeigsies. Kad bija ballītes un iedzeršanas, nespēju atturēties.

Bet tagad, es pat nezinu vairs cik ilgs laiks ir pagājis ~4 mēneši,  bet man to nevajag, man tas uzdzen šausmas, kad sabiedriskajā iekāpj kāds kārtīgi novilcies. Pilnīgi piekrītu jacky, kad beidz skaitīt dienas, tu esi atmetis. Man tagad nav skaidrs, kam tas vispār ir vajadzīgs, ko tas dod... Mans cilvēks kas ir blakus mani tikai stimulēja un ar to pietika, lai man būtu lielāka apņemšanās atmest. 

Zinot cik tas ir grūti, ar prieku visiem paspiestu roku kas ir atmetuši un nemaz nedomā vairs bāzt mutē to draņķi.

4 0 atbildēt
Man patīk pīpot un atmest negribās...Nevaru gan teikt, ka tāpēc ka pīpēju Es esmu rupjšs tēviņš, vai huligāns...tieši pretēji esmu jauks 😃😂😃
3 0 atbildēt

dziesma vnk super vnk staraa emotionemotion

1 0 atbildēt
Pilniigi piekritu! Kad iztureju kadus 3 menesus un man atkal sagribejas,pieraduma pec,es neatsaku tikai tapec,ka iestastiju sev - ja tik ilgi mociijos un tagad atsaksu,visas mocibas velti! Spiitibas pec! Un nu jau 2 gadus neoiipeju! Vajag tikai gribet un viss! By the way - pirms atmetu - pipeju 11gadus! Vaiksmi!
1 0 atbildēt
Smēķēšanu atmest varot vienkārši smēķējot un pērkot lētākas un sliktākas cigaretes.
1 1 atbildēt