local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija ar dziedātāju Sabīni Berezinu2

1.Vai Tev drīzumā būs jauns singls?

Jā,ir un būs. Nesen ir iznākuši divi singli 16.dec. dziesma „Its not a dream” un 14. febr.
dziesma „Jūti Tu, jūtu es „





2.Ar kuru no okartes skatuves dalībniekiem Tev ir visslabākās attiecības?

Lielākoties ar M. Ruski, O. Deigeli, M. Jātnieku un M. Grēgeri . Pārējos reti, kad satieku, bet kad satieku tad ,protams, aprunājos. Pārējos satieku diezgan bieži.







3.Kurš ir Tavs mīļākais dziedātājs? (neieskaitot sevi)
Man ir daudz favorītu no kuriem mācos, tāds īsts un konkrēts viens man nav. Man ir arī grupas favorītos, diemžēl neviens no favorītiem nav pašmāju slavenības. Latvijā tādu elku nav, no kā es vēlētos ko mācīties.
Beyounce Knowls, Christina Aguilera, Mariah Carey, Whitney Houston, grupa Boys II Man, Usher, Little Mix pašlaik.




4.Kā ir ar atpazīstamību uz ielas, kafeinīcās vai veikalos?
Nu ir tā interesanti, nāk klāt jautā lai nofotografējos, citi pajautā autogrāfus, citi skaļi izsaka manu vārdu un uzvārdu,ka pati sakautrējos. Nāk klāt vēl veiksmi un saka labus vārdus, citi ,savukārt, smaida un paši nokautrējās.




5.Vai dziedāšana ir Jūsu vienīgais hobijs?

Nē ! Dziedāšanu neuzskatu par hobiju, bet gan par savu talantu, ko man ir dāvājis Tas Kungs un dziedāšana ir mans darbs. Hobijs man ir seriālus skatīties, atpūsties, un pastaigas vakaros, un sportot! Hobiji arī ir daudz kā jau aktīvam cilvēkam!







6.Ja norisinātos atkal okartes skatuve vai kas cits, vai tu vēlētos piedalīties?
Nē,es atteiktos, jo man kā jau citiem noteikti ir uzstādīti savi mērķi. Tādi konkursi, festivāli u.t.t. manā mērķu blociņā ir atzīmēti, un nebija atzīmēts šovs. Es to arī esmu pieredzējusi, guvusi panākumus un arī šovs man ar ķeksīti ir atzīmēts, tagad atliek vēl divi sapņi, kuri jāatķeksē, bet tos es neklāstīšu, ja tie piepildīsies, tad tas nebūs nepamanīts!






7.Vai tev šonedēl ir plānots kāds koncertiņš vai pasākums?

Nē, tieši šonedēļ nē, jo gatavojos māsas Žannas veidotajam mūziklam un cītīgi apmeklēju mēģinājumus! Šis mūzikls notiks 15. Martā Bauskas rajonā un tur arī piedalīsies O. Deigelis un M. Jātnieks







8.Novēlējums spoki.lv un atbalstītājiem/faniem.

He hey! Vēlu , protams, visu to labāko! Galvenais smaidam esam pozitīvi , atraktīvi un ticam saviem sapņiem un ar ticību un labiem darbiem, mums tie piepildīsies!

33 5 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Kuram tas intresē ?

3 1 atbildēt

A čikita tā neko...emotion If you know what i mean ! emotion

2 0 atbildēt