local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija ar Shanell.51

108 10

Jacky uzdeva man veidot intervijas ar spoku cilvēciņiem, teica, ka upurus varu izvēlēties pati, un tā nejauši man acīs iekrita Shanell.
Ak jā, šādas intervijas būs katru nedēļu, gan jau ieliekšu 6dienā vai 7dienā. (Ja kādam ir īpašas vēlmes tikt manos nagos rakstiet personisku vēstuli :)

Tātad 20 jautājumi par un ap Shanell.


1. Gribētos zināt kā tevi sauc ? :)
Ketija.

2. Ja nav noslēpums, kur dzīvo, ja ir tad vismaz nosauc tuvējos rajonus..

Dzīvoju Vēja pilsētā.

3. Tev ir 20 gadi (vismaz tā rakstīts profilā) - mācies, strādā ?
Jā, man ir 20 un mācos Biznesa Augstskolā Turība (Rīga), kā arī strādāju NPK Terminālā par kravas inženieri.

Kravas inženieris.. skan sarežģīti, kas tādam jādara. ?
Runa iet par ražošanu. Tātad tas ir cilvēks kas veic uzskaitījumus. Piemēram uz Āfriku tiek pasūtītas 2000tonnas minerālmēslojums. Nāk konteineri kuros iekrauj preci. Prece tiek presēta uz vietas 50kg maisos un pa lenti slīd konteinerā. Kravas inženieris ir cilvēks kurš šos maisus skaita. Viena konteinerā ieiet 490maisi. Nu lūk dienām vai naktīm jāskaita šie maisi. Dienā kādi 12 konteineri jāsakrauj. Tas aizņem stundas 14. Bet tad arī murgos rādās tie maisi. Ir bijis tā, ka pa nakti pa miegam ceļos un meklēju kur pierakstīt skaitu :D

Pat nebrīnos par tām naktīm.. :D
a, kas notiek ja skaitišana sajūk ? jāsāk viss no gala ? Nū, tas nevienam nav jāzin. +/- 5maisi nav nekas traks :D

4. Mājdzīvnieki ir ?
J Mājdzīvnieki ir vairāk nekā zoo veikalā. :D Kaķi ir 4. Bet ja tā pa īstam tad 3. Kā mūsu ģimene kurā esmu es, mana māte un manas mātes māte. Tādā secībā arī ir kaķenes. :D Bet par to 4to tas ir runcis klejotājs reizi 3mēnešos atnāk pielikt kuņģi un staigā tālāk. :D Tad ir trusis kurš ir kā presētājs. Sienu pa vienu galu ēd iekšā, pa otru jau presēts nāk :D Un arī zivis ir. Kādreiz pat bija vārdi viņām, bet te nu viņas nāk un iet taka nevar izsekot līdzi.

5. Kam dod priekšroku suņiem, kaķiem, zivtiņām, rāpuļiem ?
Priekšroku dodu suņiem. Kādreiz man tāds būs.

6. Par Dinamo Rīga fano ? Ja jā, tad esi sapirkusies fanu atribūtiku ?
Ja nē, kāpēc.. Un kas tādā gdījumā ir mīļākais sporta veids.
Tas ir Hokejs ja? :D Nu laikam jau nē, man tuvāk pie sirds basketbols. Ta es no nemiera nezinu kur likties, kliedzu un mācu viņus katrā neveiksmīgā uzbrukumā. :D Nu kā lai saka, ne mīļākais, bet manuprāt nesūdīgākie ir Kambala, Biedriņš, Valters un pilnai laimei šad tad Šķēle. :D

7. Kas tev garšo, kas ne pārāk ?
Garšo man garšīgumi, negaršo zivju zupa, garneles un piena plēve :D
8. Alus patīk ? Ja jā, tad kura šķirne ir vismīļākā, ja nē, tad ko tu dzer.. :D
Ja godīgi man labāk vīrieši patīk. :D Šad tad mēdzu padzerties D-Light. Bet ja nē, tad to ko es dzeru ir official secret.

9. Kāds dzīvnieks tu gribētu būt ?
Laikam jau kaķis, visu dienu varētu vandīties pa gultu.


10. Kāda ir mīļākā/nemīlamākā krāsa.? Favorīts pašlaik ir violetais, bet pa žizņ melns. Rozā un oranžs kaut kā ne sevišķi.

11. Kāda zvana melodija ir tavam mobilajam telefonam. :D
Oi, man ir 3 zvana signāli. Nu pirmais ir manām dūdām - Sex And The City Theme, tad manam bosam - CTEKLO un pārējiem nemirstīgajiem - Guano Apes - Open Your Eyes.

12. Ko tu lūgtu zelta zivtiņai.?
Brīvdienu darbadienā, lapu grābšanas talkas rīkošanai ar tehtonik sacensībām un labi daudz alko :D Tad varbūt tomēr atklāsi kurš ir favorīts starp alko. :D Hmm tas ir gana labs long drink :P

13. Starp tiem alko absintu esi mēģinājusi ? :D
:D
p.s. - Domāju atbildi saprati. :D skaidrs viss ar tevi. :D

14. Kā tu nonāci līdz spoki. lv, pati atradi, kāds ieteica?
Tas nu gan bija drausmīgi sen. Laikam pati uzgāju spoki.lv dēļ interesantajiem rakstiem un bildēm. Tad nolēmu - pie velna jāreģistrējas. Kā izdomā par ko gribi likt rakstus ? Jacky laikam nav precējies ne? Kad būs sieva un lielie ģimenes vakari, uzzināšu un pastāstīšu kaut ko vairāk :D

15. Kādi ir tavi hobiji ?
Hobijs ir viens un spēcīgs - ceļot. Un daudz kur esi pabijusi ? Uzskaitīt? Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Francija, Horvātija, Igaunija, Lietuva (:D), Polija, Somija, Vācija, Zviedrija. Laikam viss.
Kāpēc pie Lietuvas ir - :D ? Jo tur braucu diezgan bieži iepirkties, grūti saukt Lietuvu par ārzemēm. J

16. Kuros klubos tevi visbiežāk var sastapt. ?
Fontaine Palace, Prison Bar.

17. Tici ka 2012 gadā būs pasaules gals ? Es ticu, jau nu nēēēē.

18. Stulbākais mīļvārdiņš kuru esi dzirdējusi ? :D
Vīrs savu sievu sauc par Pupiņu. :D

19. Stulbākais jautājums kāds tev jebkad uzdots..
Vai gribi būt miljonārs?

20. Vai gribētu kko mainīt/ uzlabot spokos ?
Viss jau tāpat ir labi. :)


Paldies par interviju! :))

Nav par ko! :) Piekāp vēlreiz ;D

108 10 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000
japiekrīt, jautajumi mazliet primitīvi, pie tam Shanell ka izrādās ir ganam gudra un interesanta dāma,kuras atbildes būtu interesantas uz jebkuru jautājumu. vajadzēja kko ne tikai " par un ap sevi" .
20 0 atbildēt
Lasit var, bet kautka tomer drusku trukst. Nu uzreiz jau viss nevar but perfekti, mazliet vairak piedoma pie nakamajam intervijam :P Veiksmi, un + no manis :P
20 1 atbildēt
Jauka intervija. ;)
18 0 atbildēt
Laba interviju, bija interesanti. :D :)
18 0 atbildēt
plus par darbu + emotion
17 0 atbildēt
Ideja ir ļoti laba, diplomātiskā veidā var iepazīt cilvēku. :))) Jautājumiem nav ne vainas,bet vajag nedaudz drosmes,lai uzdotu nestandarta,piemēram, "kā tev šķiet,vai akli cilvēki redz sapņus?" te otrs var izpausties. Ja trūkst ideju,you can text me. ;)
16 0 atbildēt
Atbalstu šādu ideju.. arī es vēlētos,lai mani kāds intervē.. bet tomēr arī ir jāizvēlās tādi cilvēki,kam dzīvē kkas ir intresants.. es nesaku,ka šī persona nav intresanta,bet teikšu godīgi-neaizrauj man šī būtne sev līdzi!
16 0 atbildēt
tiešām interesanta :)
16 0 atbildēt
Interesanti! emotion
16 0 atbildēt
nav ne vainas emotion
15 0 atbildēt
epg avatarsepg
normāli, interesanti :)
15 0 atbildēt
Eu avatarsEu
Vot nu šo es saucu par labu interviju emotion ar samu homõriņu emotion "Bet par to 4to tas ir runcis klejotājs reizi 3mēnešos atnāk pielikt kuņģi un staigā tālāk. :D Tad ir trusis kurš ir kā presētājs. Sienu pa vienu galu ēd iekšā, pa otru jau presēts nāk :D" Nu šīs frāzes man vislabāk sasmīdināja emotion
15 0 atbildēt
kaut kā pietrūka & pārāk banāli emotion lai slavē,kas slavē,bet kritiķiem arī jābūt,šajā gadījumā tas izredzētais esmu "es" emotion
16 2 atbildēt
logiski,par uzciitiibu sanjemsi treknu "+"
14 0 atbildēt
dea avatarsdea
Es labvēlīgi uztveru kritiku. Bet izdomāt jautājumus, kas patiktu visiem nav iespējams, un kā jau teicu nevēlos to visu sarežģīt. Šīs intervijas ir vairāk kā izklaide tās nav jāuztver nopietni. :)) StarGirl, protams tas tev neko nedod, bet pretjautājums - kādam jābūt jautājumam, lai tas tev ko dotu. :D Aj, labi, mīlīši es negribu ar jums strīdēties, katram ir savs viedoklis ;) p.s. Ja ir reāli ierosinājumi, par kādiem tematiem, lai uzdodu jautājumus, vai kas ir jāmaina, raksties personisku vēstuli. :)
14 0 atbildēt
HEYCO -0 mjaa, man ar taa likaas, taada saraustiita interija, bet nu gan jau :)
13 0 atbildēt
derētu izmēģināt. emotion
11 0 atbildēt
dea avatarsdea
Klau un kādus jautājumus jūs uzdotu, es speciālu veidoju interviju ar bērnišķīguma piesitienu, vajadzēja uzdot nopietnus jautājumus par politiku, sabiedriskajām attiecībām un krīzi ? Šaubos, ka tas būtu interesantāk.
13 2 atbildēt
tici vai nē es šamējo pat izlasīju :D
11 0 atbildēt
Shanell gan viens sexīgs zakjis :))))
11 0 atbildēt
« 1  2  3 »