local-stats-pixel

Indijas šefpavārs gatavo zivi pašā neparastākajā veidā5

38 0

65 gadus vecs Indijas šefpavārs kļuva slavens visā pasaulē, jo viņš piemīt unikālā spēja gatavot zivis.Viņa unikālā spēja slēpjas tur,ka viņš var ielikt roku verdešo eļļa līdz 200 grādiem pēc celsija bez kaitējumiem veselībai.Viņš nodarbojas ar to 25 gadus un viņa ķermenis ir pieradis pie šīs sajūtas...bet interesantākais ir tas,ka uz ādas arī nepaliek nekādu ievainojumu

Reklāma
Reklāma
38 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

Kad strādāju virtuļu ceptuvē, arī biju pieradis pie karstās eļļas.

4 0 atbildēt

Vecie kaleji nem kvelu metalu rokas

3 0 atbildēt

Negribu aizvainot bet tas indietis tupí tur kautko panna cik zinu vispár 200 grádi ellai nesasniedz un normálá fritierí arí vairák par 185 grádiem neuzkápj táká vainu vinsh melo vainu lieto kinieshu razhojuma ellas katlus kur ir rakstiiits 250 gradi max bet labi ja 120 sasniedz jo frii kartupeliiishi táda man bruni un kraukstigi nepalika vienalga kautvai ilgi tos tur váriju....

0 0 atbildēt

Pavāri ir spējīgi uz visu un no nekā uztaisīt kaut ko!

0 0 atbildēt

🙃👌

0 0 atbildēt