local-stats-pixel fb-conv-api

Grāmata, kas mainīja manu dzīves uztveri13

Sveiki, gribēju padalīties ar grāmatu, kas man lika mainīties un rast atbildes uz daudzajiem jautājumiem, kas mani ir mocijuši vairākus dzīves gadus!

Šīs brīnumainās grāmatas nosaukums ir "ZILIE PUTNI". Sī grāmata ir par reinkarnācijas, metafizikas, karmas dziedniecības un ikdienas realitāšu skaidrojumiem, īsāk sakot, kā saprast kāpēc dzīvē notiek tā kā notiek un kā atrast sevi un būt mierā ar savu garīgo pasauli. Visas atziņas ir iekļautas un apkopotas neparastā mīlasstāstā.

"ZILOS PUTNUS" var lasīt miljoniem reižu un grāmatā akcentētie citāti vienmēr sniegs jaunas atklāsmes, izjūtas, kuras iespējams pirmajā grāmatas izlasīšanas reizē nav pamanītas, izprastas...Grāmatas izdevējs Dr. Dāgs Pauels ir uzsvēris, ka "ZILIE PUTNI" tiek dēvēta par pamatizglītības grāmatu dzīves mistērijā. Pirmo reizi šo grāmatu izlasīju pirms vairākiem gadiem un tā joprojām ir mana mīļākā grāmata.

Šī grāmata ir mans lielākais iedvesmas avots. Šeit būs dažas, manas mīļākās, Deivida V. Freižera grāmatas atziņas:


"... - Tas nav nekas slikts - pateikt kādam , ka tu viņu mīli un ka tev ir labi kopā ar viņu. Mēs to jūtam bieži, taču nepasakām. Allaž atliekam uz vēlāku laiku. Dažkārt šis "vēlāk" nepienāk nekad. Ja kādu mīlam, tas jāpasaka. tas taču nemaz nav tik grūti, vai ne?"

"... es mācījos mīlēt cilvēkus. Tas ir pats svarīgākais... mīlestība. Kad tev kāds nodara sāpes, kad tevi salaiž, vienīgā iespēja, kas atliek, ir viņu iemīlēt... turpināt to darīt, mēģināt atkal un atkal. Līdz galu galā tu atzīsi, ka dzīvi nodzīvot ir viegli."

"...Redzi, ja tu kādu nogalini, tad citā dzīvē tu pats tiksi nogalināts. Ja tu citam nodari sāpes, tad arī tevi kāds sāpinās. Tas ir tik vienkārši. Taču pat kļūdoties iespējams izvairīties no ciešanām par to, ko esam nodarījuši citiem, - izvairīties un mācīties, kamēr vēl dzīvojam uz šis zemes, laikā saprast, kas mūsu rīcībā nav bijis pareizs. Un, ja mēs tās vai līdzīgas kļūdas nekad vairs neatkārtosim, tad mums nenāksies ciest - jo tas, ko būsim apguvuši, izmainīs visu dzīvi. Pats svarīgākais ir mācīties no katrs sava soļa.
Un, kad izzināts viss, kas jāzina par mīlestību, tad vairs nav jāatgriežas... ja vien tu pats to nevēlies. Kad esi apguvis mīlestības mācību, tev ir brīva izvēle - vai nu turpināt mācīties citur, ārpus šīs zemes, vai arī atgriezties, lai palīdzētu apgūt mīlestības mācību tiem, kurus tu mīli. Reizēm dvēseles ir tik pilnas ar mīlu, ka atgriežas atkal un atkal, lai palīdzētu un visā dalītos, un būtu kopā ar tiem, kurus patiesi mīl."

"...- Redzi, miesa jau gandrīz vienmēr sadzīst. VISLIELĀKO ĻAUNUMU NODARA VĀRDI UN RĪCĪBA."

"...Ir tikai viens vienīgs veids, kā cilvēki grēko, dzīvodami uz šīs zemes, - viņi APZINĀS, KA RĪKOJAS NEPAREIZI, bet tomēr viņi tā dara. Tas arī viss. Šodien tu to esi sapratis. Tu redzēji, kur esi kļūdījies. Pirms tam tavas kļūdas nebija grēcīgas, jo tu tās vienkārši neapzinājies. Tikai tad, kad jau proti atšķirt labo no ļaunā un tomēr rīkojies nepareizi, - tikai tad tas ir grēks. Taču arī nezināšana neattaisno pieļautās kļūdas. JA TU TAGAD NO KĻUDĀM NEMĀCISIES, VĒLĀK TĀS TEV BŪS JĀLABO!"

"... IEROBEŽOJUMI, KURIEM MĒS PAKĻAUJAM SEVI, VAR BŪT ĀRKĀRTĪGI SĀPĪGI..."

"... ES NEVARU PALĪDZĒT, JA TU PATI TO NELŪDZ. Tādēļ, lūdzu, nekad nekavējies to darīt! Tikai nelūdz pārāk bieži un nekad neprasi par daudz! Bet, ja lūdz, tad centies ne par ko citu nedomāt un saklausīt atbildi. Tu to nojautīsi."

"...Ikvienam no mums – katram vīrietim, sievietei un bērnam – ir tiesības nodzīvot savu dzīvi pēc paša ieskatiem. Tie var būt gan aprēķina pilni, gan nežēlīgi, gan pārlieku vienkāršoti, taču tā tas ir vienīgi tāpēc, ka cilvēku dvēseles vēl nav pietiekami daudz pieredzējušas zemes dzīvē."

"...Grūtākais ir panākt, lai cilvēki atsaucas mīlestībai. Mūs vienmēr pārņem aizdomas, ja kāds izturas laipni vai par mums rūpējas. Tomēr galu galā, mēs iemācamies noticēt."

"... - Protams. Un tu jau esi dzīvojusi neskaitāmas reizes, tikai neatceries. Paraugies apkārt - viss taču dzīvo atkal un atkal. Paskaties uz ābolu! Tas izaug ābelē, nokrīt zemē, sapūst, bet sēklas iesakņojas un dzīvo vēlreiz tādā pašā ābolā. Viss mirst un piedzimst no jauna.
Bet mēs, Eimij, - mēs esam kaut kas vairāk nekā ābols, vairāk nekā dzīvnieks vai augs, jo mēs ne tikai ēdam un augam. Mūsu dzīve saistās ar citu dzīvēm un visu to, ko mēs darām citiem un ko citi dara mums. Kad mēs šajā pasaulē mirstam - nu tā, kā nomira tavs vectētiņš, - mēs paši vai arī mūsu dvēseles dodas citur, lai dzīvotu dzīvi no jauna, izvērtējot, kas bijis nepareizs, kas - pareizs. Kļūdas būs atkal. Un atliek vienīgi cerēt, ka nākamreiz mēs centīsimies tās vairs neatkārtot."

"... - Taču atceries... dažādi cilvēki vienu un to pašu lietu redz dažādi. Parasti tas, ko nesaprotam, mūs atbaida."

"...Tikai mīlestība rada mīlestību."

"...Cilvēki saceļas pret veco, un rodas konflikts. Tikai ar paraugu cilvēkus par kaut ko var pārliecināt. Ja Tu tici mīlestībai, tad mīli, un cilvēki to sapratīs. Un mīlestībā Tev ir jāmīl visi un ikviens. Ja ir kaut viens cilvēks, kuru Tu nespēj mīlēt, ja ir kaut viens radījums, kura labklājība Tevi atstāj vienaldzīgu, tad Tu vēl neizproti mīlestību. Ja Tu vēlies dzīvot mierā, tad dzīvo tā, un ļaudis to sapratīs..."

" ... Jo nav iespējams panākt mieru ar dumpjiem, protestiem, grautiņiem un slepkavībām. Esi pats kā pārliecinošs piemērs, rādi to, ka Tu tici. Reizēm tas var būt sāpīgi, nereti uzskatu aizstāvēšana var Tevi izaicināt, dažkārt Tu jutīsies izdedzis un vēl citkārt - vieglāk šķitīs atteikties no visa. Bet, ja Tu patiesi kaut kam ticēsi, tad paliec pie sava par katru cenu. Tikai atceries - neko nevar uzspiest ar varu un cerēt, ka citi sāks tam ticēt. Kaut ko iemācīties var tikai tā skolā - risinot uzdevumus un izmantojot praksē jau apgūtās teorijas. Ja Tu pats kaut kam netici, tad nemēģini tēlot ticību, jo cilvēki redzēs Tev cauri. Tici mīlestībai un mieram, tici rūpēm un dāsnumam, lai ikviens, paskatoties uz Tevi, zinātu, ka viss pastāv un ir sasniedzams!"

Ceru, ka šis raksts uzlaboja jūsu dienu un piepildīja to pilnu ar pāris "Zilo putnu" grāmatas atziņām! Ja ir vēlme varat grāmatu arī izlasīt elektroniski uzspiežot uz linka.

83 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Katram ir pašam jānonāk pie tā, kādas tad ir dzīves patiesības - izlasot šādas grāmatas, liekas ka saproti visu, bet patiesībā ar laiku sapratīsi ka neko nesaproti. Kas strādas - atkarīgs no mirkļa un veiksmes. Metafizika un enerģijas - tas strādā tā, ka ja tu paņem kaut ko, tad tev arī tas ir jāatdod (lai gan daudzi saka un mēģina ieskaidrot ka tas viss ir bez sekām).
4 0 atbildēt
Ņemot vērā literatūru pēc kuras vadies, tavu uztveri varētu mainīt arī Donalda daka komiksi.
4 0 atbildēt

Vai esi pārliecināta, ka raksta saturs atbilst superorga statusam?

1 0 atbildēt

Vai tie attēli ir tevis fotografēti?

 Laikam jau būs jāizlasa... emotion

0 0 atbildēt
Es skatos tikai porno! emotion
3 3 atbildēt

Kaut kad izlasīšu!!

0 0 atbildēt