local-stats-pixel fb-conv-api

Es nezinu būt meitenei vai nē18

40 15

Ir tā ka piedzimu kā zēns. Bet ar laiku sapratu ka man patīk uzlaikot meiteņu drēbes. Vēlāk, kad jau pašam parādijas nauda, sāku pa druskai pirkt sieviešu drēbes. Tagad, man skapī ir sieviešu apakšveļa, korsetas, džinsi, šorti, svārki, kleitas, topi, zeķbikses, kurpes utt. Kad mājas esmu viens, man patīk pārģepties par meiteni un nesāt meiteņu drēbes, man tas liek justies ļoti labi, kad staigāju saģerbusies kā meitene, tas ir jauki, ja jūties kā meitene, nevis kā puisis. Un es sapratu ka man ir problēma, ka traucē olas un krāns, tad es atradu interntā ka ir iespēja paslēpt savu krāniņu un olas. Man tas izdevās paslēpt savu draudziņu, un vēl uzvelkot tādas biksītes un kurām augšā ir kā korsete,kas savelk vidus daļu, un manas mantas labi iespižas un nespiežās arā, tādēji varu mierīgi nesāt pieguļošus džisus un neko nevar pamanīt, tad vēl nopirku push up biksītes, lai man būtu sievišķigāks dibens. Bet saprotu ka mans draudziņš paliks, man nebūs kājstarpē tam kam jābūt meitenēm. Dažreiz sēdi domā-cik pretīgi ir puikam, kāpēc es nepiedzimu par meiteni.

Bet es neesmu gejs, man nepatīk puiši. ! Bet neesu bijis nekad kopā ar meiteni, nekad. Bet nav tā ka man nepatīk meitenes. Drīzāk meitenes pievelk, bet nezinu vai tāpēc ka pievelk, jo esmu puisis, vai arī pievelk, jo gribu līdzināties meitenēm kā viņas.

40 15 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

Vairāk izklausies pēc troļļa, bet man ir līdzīgi, pat ļoti līdzīgi.

Diemžēl, ja tu to domā nopietni. Šajā portālā runāt par to bija milzu kļūda, jo šeit ir pilns ar jobakļiem, kuri zina kā darbojas Visums, kam tajā jāpastāv un kam nē, kaut gan paši pat nespēj izprast elementārākās parādības tajā.

Es varētu ar tevi to izrunāt, bet tad atkal, esmu stipri pārliecināts, ka tu esi trollis.

21 0 atbildēt

Katram pašam ir izvēle par ko kļūt, cits vēlās būt ugunsdzēsējs, cits par prezidentu, bet ir cilvēki, kas vēlās mainīt dzimumu.

 

Mana attieksme ir neitrāla, neesmu tiesnesis lai kādu tiesātu.

15 0 atbildēt

Katrs ir tāds, kāds vēlas būt emotion

4 0 atbildēt

Šeit ir viena normāla iespēja - JĀIET ĀRSTĒTIES!

7 5 atbildēt

 Negribu nevienu aizvainot, bet tas ir slimi.  Visus vēstures gadus līdz Hitleram šādus dīvaiņus sabiedrībā nekad nepieļāva. Būtu labi, ja tā būtu joprojām. Slimi slimi slimi slimi.    

Vispār, ja es izklāstītu SAVU viedokli ko ar tādiem kā tu vajadzētu izdarīt, mani laikam nobloķētu par atbilstību avatara bildei, tāpēc labāk aprobežošos ar šo jauko, pieklājīgo komentāru., 

       
3 1 atbildēt
Nezinu kā ir patiesībā, taču domāju, ka rakstījusi meitene, nevis zēns - kā lietotājs iespējams uzdodas.. Uz to norāda teikumā vārds - "saģērbusies, " nevis "saģērbies.." iespējams kļūdos..
1 0 atbildēt
Es gribu būt puisis. Nu patiesībā neesmu vīrišķīga, negribu lai man būtu mēnešreizes.
1 0 atbildēt

Iepriekšējais bilžu raksts izdzēsts.. kurā minēji, ka tev ir draudzene un viņas drēbes uzlaiko, tagad stāsti, ka nekad neesi bijis kopā ar kādu! emotion lol

Autors laikam sa***ies meistarībā! emotion

3 3 atbildēt

WTF? emotion

tas laikam kārtējais sarkastiskais joks emotion

0 0 atbildēt
Man liekas, kad tev papriekšu vajag kārtīgi saprast savu orientāciju, un ja tu tomēr vēlies kļūt par sievieti, tad dzimum maiņas operācija nav lēts prieks, vēl pietam, ja tu maini dzimumu, tu vairs nespēsi radīt pēcnācējus, un vairs nekad nejutīsi orgasmus, un vēl pietam, ja tev patīk meitenes, tad jocīgi iznāk..Jākļūst par lezbieti? Es domāju, ka ja tu tomēr izdomāsi, ka tev tomēr patīk meitenes, tad paliec par puisi, jo par meiteni var pārģerbties. Vispār vari pameklēt youtubē "drag queen" ir pat tādi vīrieši, kuriem ir sieva, un ģimene, bet viņiem patīk pārģerbties par sievietēm, un dejot.
0 0 atbildēt
Varbūt tad paskaidro kā tas brīnums strādā, jo padomā pats/i, tas "caurums" ir "iztukšota" dzimumlocekļa āda, ielocīta uz iekšu, kā lai viņi padara to maģiski jūtīgu, lai spētu just orgasmu? Un klitors, ir vizuāli, lai izskatās pēc īstas vagīnas. Ja jau tu zini labāk tad vismaz esi tik gudrs/a, un paskaidro kādā veidā tas viss darbojas. Man pašai ir draugs, kurš taisās mainīt dzimumu.
0 0 atbildēt
skaidrs. emotion
0 0 atbildēt

Droši vien.

0 0 atbildēt

Vispār ir iespēja ja ir nauda pie kirurga ka krānu pārtaisa vagīna un  krūtis izaudzē ar hormoniem un kļūsti par reālu sievieti 

0 0 atbildēt

dddew

0 0 atbildēt

ja tiešām gribi būt meitene tad sakrāj naudu un izdari dzimummaiņasoperaciju

0 0 atbildēt