local-stats-pixel fb-conv-api

Čiliņā.2 daļa.SS0

16 0

Pagulējis 4 stundas lecu augšā,mazgāju zobus pucēju dirsu,un aidā uz parku. pirms koncerta sākuma vēl parasti ir daudz sīkumi kas japadara.visi SS-ieši rosās un dara ko var, lai pasākums izdotos uz urā.
Daudzus gadus jau organizējams šo brīnišķīgo festivālu,bet pirmo reizi organizējam pasākumu kopā ar jaunajiem organizatoru līderiem vienu sauc Jolanta Ķ.bet otru Feliks Ķ.bet par cik šos cilvēkus tā kartīgi iepazinu pasākuma laikā, iespejams es kaut ko jaucu un vienu sauc JEBANUTAJA bet otru MĪKSTAIS. :D
tā nu skrienot šurpu turpu,skatos ka tikai Mīkstais nekur neskrien, jo izskatās ka viņam vispār pohuj pasākums un visa organizēšana,viņš tupi blandās bezmērķigi apkārt neko nedarot,rubina savu dirsu ,un urķē degunu.JEBANUTAJA tur pretī ir gan aktīvs organizators, dara visu uzdevumu augstumos ,rosās kā bitīte.
bet tas ,ka viņa ir aktīva organizēšanā,nenoliedz to faktu ,ka tas tiek darīts tikai naudas dēļ. viņā patriotisms un mīlestība pret šo brīnišķīgo pasākumu ir tik pat liels,kā cūkai vēlēšanās,pašai kāpt uz iesma.
ejot pa perimetru ievilkt prožektorus,manam draugam Spa atskan telefona zvans.zvana galvenais kekss Andžus,un grib lai šī pasākuma pirmās dienas norises laikā viņš tirgotu grupas''Lordi'' maikas un aksesuārus.

es šito padzirdējis, blakus reāli lokos smieklos,jo kas gan mēs par tirgoņiem.Spa izlokās no ši uzdevuma ar aizbildinā'jumu ,ka šim ar draudzeni ir gada diena kopā dzīvojot.

viņa telefona klausule nonāk manās rokās,visu laiku zviedzot,nepaspēju izdomāt atrunu, lai man nebūtu jādara šis darbs.

vienīgais kas ienāca galvā bija tas,ka skolā man matemātikā vislaik bija 2.

nepatika man mācīties,labāk bija bastot stundas ar draugiem un blandīties apkārt.par cik esmu neskmīgs matemātikā,naudu nepratīšu pareizi izdot atlikumā.

iesaku lai šepti piešķir Paņķim.kas tā arī notika.tā nu Paņķis ar Cukuru sēdēja Lordu pričendālu bodītē.un es varēju bizenēt pa parku.bet cik pamaniju, ik pa brīdim pieskrienot pie viņiem,neviens īpaši nesēroja.jo Paņķis varēja ļauties alkohola valdzinājumam,bet Cukuru neviens neraustija uzdevumos,un viņš varēja brīvi pavadīt laiku ar savu draudzeni.takā beigās visi bija apmierināti.

pasākuma pirmā diena noritēja normāli līdz brīdim, kad uz skatuves bija jākāpj ilgi gaidītiem........Kam? ja jūs domājat Lordiem,tad diemžel maldaties.protams ilgi gaidītiem Skyforger.(rock)
vīri sāk rīvēt,skatītāji starā.viss notiek pa smuko kā planots.līdz atvelkas Lordu menedžeris Niks,un sāk reāli cepties ,jo Skyforger uzstāšanās ilgums ir pusotra stunda, bet viņam vajag lai šie nospēlē 2 dziesmas un iet prom no skatuves,lai Lordiem būtu pirms uzstāšanās viena stunda laiks sagatavot skatuvi.visi mēgina piekoļit menedžeri lai Lordi savu priekšnesumu sāk nedaudz vēlāk, nevis 23.00. džeks ir nelocāms un nepiekapjas ne par mata tiesu.bet mums noplaukst ka ir paredzēta fotogrāfēšanās sesija ar Lordiem,un Skyforgeri vismaz dabūja gandrīz stundu uzstāties.par ko arī liels, jo liels paldies viņiem.nevienmēr tadi lieli pasākumi norisinās bez mazām izmaiņam.bet visus gadus pirms iepinās Ķiģeļu ģimene rīkošanā, apmeklētāji bija vienmēr apmierināti un arī pasākumi mums vienmēr izdevās bez lielām kļudām un problēmām.bet redzot, kā viņi tagad rīko šo pasākumu,nav jābūt specialistam lai saprastu ka viss ir galīgi neprofesionāli un pasākums lēnām grimst sūdos.
eju otrpus skatuves paskatīties un ievērtēt Lordu šovu. tak visos mēdijos bija izbazūnēts ka Lordiem būs krutākais uguns un salūta šovs šogad.tas ko redzēju mani nošokēja.manam sīcim pa dzimšanas dienu uz tortes vairāk sprakšķēja sveču liesmiņas, nekā visā Lordu uztāšanās laikā.un cilvēki runā ka par uguņošanu viņi esot samaksājusi 2000 Ls.hujņa pilnīga.
vienīgais kas nedaudz uzlaboja garstāvokli,bija tas ka ,viss Lordu kolekīvs pateica paldies visiem mūsu SS-iešiem, .par profesionāli noorganizētu pasākumu,bet Feliksam un Jolantai, lai nenodod ne svecienus un pateicības,jo viņi kā pasākuma organizātori esot bijuši galīgi garām un pilnīgi izgāzušies .sūdīgākie galvenie organizātori, viņu koncert turneju laikā.kam es arī pievienojos.jo viens neko nevar izdarīt,bet otram galvā tikai nauda,un doma uzdirst un nozākāt cilvēkus.viņi iedomājas no sevis, ka viņi ir pārāki par visiem citiem.
*****************************************************************************************************************************************
otra diena bija super, tīri latviskā garā.

vecie labie gabali.kad spēlēja Brīze,ņēmu celt visas mūsu sēdošās dāmas un gājām lekt un ampelēties,jo Leģions nogrieza super.

salūts arī bija labs.likās ka vakars ir izdevies.bet ne...
skatuves un skaņas montāžnieki.pieprasija Mīkstajam naudu ,jeb pasākums uz lielo skatuvi vairāk neturpināsies.kādi tur brīnumi,jo visa Latvija zin ka viņam tāda mode rīkot pasākumus-taisa festivālu uz goda vārda, bet ar parādiem ņemas pēc tam visu gadu.
to ka viņš to naudu nedabūs bija skaidrs.un sanācām aiz skatuves otrā pusē parunāt.kā var šitā čakarēt tādu foršu pasākumu.jo fani vienreiz aplauzušies otreiz vairs nenāks apmeklēt pasākumu.un jaunu fanu piesaistīšana ir ļoti grūts un laika ietilpīgs pasākums.
pēc neilgās sarunas sapratām ,ka pasākums iet uz grunti ,kā Titāniks.un kad no visa ši brīnišķīgā pasākuma būs palikušas tikai lauskas.kad nevienam vairs nebūs vajadzīd šis pasākums.

tad mēs SS ''nekompetentie entuziasti''-(kā mūs nosauca Jebanutaja) ,kam nerūp nauda par iztērēto laiku un spēku.celsim no pelniem uz sūdiem arā mūsu veco labo ''Saldus Sauli''
*********************************************************************************************************************************

16 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mana dzīve
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000