local-stats-pixel

Kā es pirmoreiz iemarinēju šašliku Jāņiem... (PAPILDINĀTS)52

609 2

Tuvojas Jāņi, un es sapratu, ka negribu tērēt lielu naudas summu šašlikos, ja pati varu iemarinēt (un gan jau pat labāk garšos nekā veikalā emotion )

Vispār šodien bija pirmā reize mūžā, kad kaut ko tādu darīju..agrāk likās, ka šašlika iemarinēšana varētu būt grūts process, taču pēc tam sapratu, ka tā nemaz nav. Nedaudz pameklēju receptes internetā, nedaudz pakonsultējos ar tuvajiem, un tad sāku kaut ko darīt.

Starpcitu, ŠĪ IR ĀTRĀ MARINĀDE.

Beigās sanāca tā, ka interneta recepti gandrīz vai neizmantoju, bet paļāvos uz sevi, un ticu, ka garšos labi, jo vismaz pagaršojot marinādi, likās, ka beigu rezultāts būs ideāls (vismaz priekš manis).

Man pat liekas, ka šī skaitās tradicionālā marināde, bet jā, šajā visā šašlika marinēšanā esmu iesācēja.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
609 2 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 52

0/2000
Super! emotion es arī oēc šīs receptes uztaisiju! Vienkārši lieliski!
1 0 atbildēt

Jā cukurs jaliek klat ar tad gaļa ir mīkstākaemotion un sāls ir jāliek neilgi pirms cepšanas lai nebūtu sausa gaļa emotion Ja gribas marinēšanas procesu paātrināt var piegriezt rabarberu kubiņus klāt (darbojas kā katalizators)  emotion

1 0 atbildēt
P.s cepšana svarīgi gaļu drusku no sākumā apbērt no visam pusēm, tad tikai cept riktīgi, saglaba sulīgumu
1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt