Tuvojas Jāņi, un es sapratu, ka negribu tērēt lielu naudas summu šašlikos, ja pati varu iemarinēt (un gan jau pat labāk garšos nekā veikalā )
Vispār šodien bija pirmā reize mūžā, kad kaut ko tādu darīju..agrāk likās, ka šašlika iemarinēšana varētu būt grūts process, taču pēc tam sapratu, ka tā nemaz nav. Nedaudz pameklēju receptes internetā, nedaudz pakonsultējos ar tuvajiem, un tad sāku kaut ko darīt.
Starpcitu, ŠĪ IR ĀTRĀ MARINĀDE.
Beigās sanāca tā, ka interneta recepti gandrīz vai neizmantoju, bet paļāvos uz sevi, un ticu, ka garšos labi, jo vismaz pagaršojot marinādi, likās, ka beigu rezultāts būs ideāls (vismaz priekš manis).
Man pat liekas, ka šī skaitās tradicionālā marināde, bet jā, šajā visā šašlika marinēšanā esmu iesācēja.