local-stats-pixel fb-conv-api

par Latviju.58

189 2

Datums -- 15.02.2010.

Vieta       -- Āgenskalns, Rīga

Laiks      -- aptuveni 11.30 pm.

tātad situācija ir šāda .. es nāku no drauga [ eju uz kojām ] un redzu, ka kupenā kāds guļ .. protams es pieeju klāt jo nu mazums, moš kāds vecs cilvēks vienkārši ir nokritis un nespēj piecelties .. apmēram taisnība jau man bija, tikai tante bija nedaudz iedzērusi. ejot viņai klāt, viņa sauca lai kāds palīdzot viņai .. piegāju un piecēlu viņu, paprasīju kur viņa dzīvojot - atbilde "es nezinu. es esmu no Liepājas. atbraucu uz Rīgu ar savu dēlu. Viņš man atstāja nedaudz šņabīti un atstāja netālu no šejienes bez jebkā kabatā .. " [tas iesākumam .. ]

Labi . pamanīju viņas rokas .. tās bija 2x lielākas nekā manas un violetā nokrāsā .. Atdevu viņai savus cimdus .. tikmēr zvanīju uz 1188 un prasīju vai nevar savienot ar kādu bezpajumtnieku patversmi .. Mani savienoja .. diemžēl neviens necēla klausuli un rezultātā man beidzās kredīts [ 2Ls .. ]

par cik tante visu laiku vaimanāja es zvanīju ātrajai palīdzībai .. kamēr viņi atbrauca [ apmēram pusstunda nakts vidū pāri pus āgenskalnam ... ] mēs gaidijām .. viņa vēl pastāstīja ka dēls gribot viņas dzīvokli bet neesot varējis sagaidīt kamēr viņa nomirs .. Tantei 70 gadi .. runājām . viņa pārsvarā visu laiku raudāja un teica ka viņai salstot rokas .. vēl nedaudz iedzēra .. teica ka tas palīdzot .. vismaz iekšā ir nedaudz silti .. 

Atbrauca ātrie .. mēs bijām pagājuši nedaudz nost no galvenās ielas . tā nu viņi mani pasauca [nebraucot iekšā mazajā ceļā] un prasīja kur tante esot .. es teicu ka tur tālāk . prasīja vai esot dzērusi . teicu ka jā, nedaudz lai nenosaltu.. prasīja kur viņa dzīvo .. es teicu ka nekur .. viņai neesot mājas .. viņš nopūtās , paskatījās uz mani un teica ka redzot ka es esmu nosalis tapēc lai es droši ejot prom ..  vairāk tākātā nau ko redzēt .. nu oke . es padomāju ka beidzot cilvēkam vismaz viss būs kārtībā un gāju prom ... viņi vēl teica ka viņiem lai tur iebrauktu vajadzēšot ieskrējienu [ pirmstam tur VW pasat izbrauca kā pa asfaltu .. ] .. nu oke. es eju prom un pēc brītiņa paskatos atpakaļ - ātrie vienkārši pabrauc atpakaļ un aizbrauc prom . :) tas bija tik iepriecinoši ka tie l*hi ka mļed ar` ārā .. atstāja cilvēku nosalšanai .. es gāju atpakaļ pie tantes bet viņa tur vairs nebija .. 

tādi nu bija mani pirmdienas piedzīvojumi ..

tagad pasakiet .. vai cilvēks drīkst vai nedrīkst kaunēties par to ka viņš dzīvo Latvijā .. ? es uzskatu ka pie šādiem apstākļiem man pat ir jāsāk kaunēties par to ka esmu latvietis jo visi tie "ārsti" mašīnā arī bija Latvieši .. 

jūsu domas par šo visu .. ?

189 2 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana galva .
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 58

0/2000

atbildot uz revibox komentāru " Diemžēl šādu brigāžu arvien vairāk parādās.... " +1 ..  

1 0 atbildēt

Traki īstenībā, bet prieks, ka rīkojies tā, kā pienākas kārtīgam pilsonim :)

1 0 atbildēt

labs

1 0 atbildēt

Zini tu esi zelta cilvēks. Ne kurš katrs censtos parupēties par šādu tanti un vēl atdotu cimdus! 

prieks, ka tādi cilvēki arī dzīvo Latvijā ;)

1 0 atbildēt

atbildot uz mazaisdžo komentāru " es nesalīdzinu konkrētu cilvēku ar visu valst... "

Godīgi sakot es bildes nestijos, un ļauns vai cietsirdīgs neesmu - vienkārši es nedudz labāk pārzinu to katlu un zinu, ka uz tādām vietām ir jāsauc policija, kas novērtēs situāciju un ja būs nepieciešams izsauks ātros - tu tak nēsi nekāds dakteris ka vari uzstādiīt diagnozi, cepuri nost ka palīdzi, bet vajag būt ari kādai sajēgai, ko pēc tam darīt nevis vienkārši vadoties pēc saviem uzskatiem nolikt latviju - esmu pa slimnīcām pietiekami padzīvojis, emu pat nosaldējis zili melnu savu salauzto kāju, pa ziemu ar kruķiem vazājoties - bet nu ātros uz tādiem fufeļiem nesaucu - ja tev būtu kāda sajēga no medicīnas, tad tu zinātu ka ar alkaholu nevar sasildīties  

1 0 atbildēt

atbildot uz Back komentāru " es briinos par jums cilveeki, lasot komentaar... " Back - es tevi mīlu : ) beidzot ir kāds, kurš liek prioritātes ar reālu skatijumu- nevis vērtē pēc tā cik apbižotais objekts ir pūkains un mīlīgs, šie leikulīgie dzivnieku aizstāvji, kam sirds iesāpas tikai redzot bildes, sen jau līdz kaklam.  

1 0 atbildēt

jautajums - kapēc tu kādu konkrētu cilvēku salīdzini ar visu latviju, turklāt ātriem budžets tik mazs, ka pusprāgušam pat pkaļ nebrauks - tu izsauc pie iedzērušas tnates ar nosalušām rokām - truklāt šie jautājumi jārisina policijai nevis ātrajiem, cik tev gadi, jo konkrēti naivs/a esi.

1 0 atbildēt

atbildot uz udziudzi komentāru " Lasu komentārus un brīnos!Ja arī viņa būtu bo... " veci .. dēls viņu pameta rīgā pilnīgi bez jebkā lai viņa nomirtu un viņš varētu savākt to dzīvokli ..   

0 0 atbildēt

atbildot uz Andele komentāru " Jautājums....ja tantei tik ljooti bija nepiec... " nezinu .. bet viņa man teica ka negribot nekur braukt .. gribot vienkārsi kaut kur pazust ..  

0 0 atbildēt

atbildot uz mazaisdžo komentāru "EM>atbildot uz udziudzi komentāru " Lasu koment... "

nu bet es jau tev piekriitu un saku ,ka pareizi dariji:)  

0 0 atbildēt

atbildot uz udziudzi komentāru " nu bet es jau tev piekriitu un saku ,ka pare... " paldies . :)  

0 0 atbildēt

atbildot uz saatanklauss komentāru " Tak po**j, ka ārstiem maksā mazāk, visiem tak... " nevaru nepiekrist...  

0 0 atbildēt

atbildot uz Back komentāru " es briinos par jums cilveeki, lasot komentaar... " +1 ..

0 0 atbildēt

 

Pret dzīvniekiem esam līdzjūtīgāki nekā pret saviem līdzcilvēkiem.Tas taču kaut ko liecina par mums,vai ne?

0 0 atbildēt

atbildot uz bubble komentāru " plusiņš par tavu rīcību. pavisam noteikti. āt... " paldies .. :)

0 0 atbildēt

atbildot uz GoodSoulGirl komentāru " Ārsta pienākums ir palīdzēt citiem cilvēkiem ... " paldies .. es arī uzskatu ka ja esi aizgājis strādāt un esi mācījies tik ilgi, tad ar savu darbu Tev ir jāglābj VISI cilvēki .. nevis tikai tie, kuri var papildus kabatā iemest kādu papīrīti ..  

0 0 atbildēt

atbildot uz niks11-> the One komen

tāru " Un tev šķiet, ka tas ir normāli, ka viņu atst... " Tu vispaar lasi ko es rakstu? Tajā pašā laikā varbūt kāds mirst nost - TAS IR DZĪVIBAS GLĀBŠANAS DIENESTS, nevis aizvācam pļēgurus prom dienests. Tas ir labi ka nav vienaldzīgi cilvēki, un tai pašā laikā,tas ir bezatbildīgi saukt ātros lai saildītu rokas un atrast telpas - varbūt skatoties uz cilvēku paliek viņa žel - bet ko tu gribēji viesnīcu viņai.; uz atļurbeni un miers - dzīve nav pasaka to sen vajadzēja saprast.

0 0 atbildēt

tadi lohi tie atrie

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »