local-stats-pixel fb-conv-api

Šoks pie Centrāltirgus (updated)77

361 8

Redzēju ļoti nepatīkamu skatu pie Centrāltirgus (pie Satiksmes ministrijas). Braucot pa Gogoļa ielu uz Maskavas forštates pusi, priekšā brauca balts Reno Clio ar valsts reģistrācijas numuru FJ-9960, nebaidos nosaukt šo numuru, jo tas ko izdarīja šis jauneklis (visticamāk urla, es tā pēc sejas noteicu, varbūt kļūdos) bija pretīgi. Stāsts sekojošs - pāri ceļam gāja tante gados, pārkāpjot gan noteikumus, bet tomēr. Šis ar to Clio, redzot ka tante paspēj pāriet, braucot garām paņēma bišķiņ pa kreisi, t.i. tantes virzienā, un vadītājs atvēra vaļā vadītāja durvis. Braucot. Tantei protams kājas un maisi pa gaisu. Šī šokā uzleca kājās un kaut ko lamājās - loģiski. Pārējie ar noplātīja rokas un viss. Auto protams no notikuma vietas aizbrauca tālāk, bet nu ceru, ka tam kroplim dzīvē neveiksies, jo ja arī pats redzēšu to auto, bet lābāk jau īpašnieku, tad malā nestāvēšu. Zvanīju protams policijai, šie saka, "ja nav iesniegums no cietušās, tad neko nevarot darīt!". Tā gan laikam ir.... Nekauņa!!! Diemžēl pašu auto un vadītāju nenobildēju... :(  Gan jau kāds atriebsies par tantiņu un vispār, labi ka tas tā beidzās, varēja arī gūt pamatīgākas traumas..... Šis raksts tika ievietots divi mēneši atpakaļ, bet tikai tagad komentāros pamanīju, ka kāds ir atpazinis šo jaunekli un tas esot "87 gada puishelis Andris Petersons" (citēju niksniks komentāru) Ja kāds zin šo "otmorozku" pasveiciniet arī no manis emotion emotion

Reklāma
361 8 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 77

0/2000

Bet viņs to darīja speciāli un riktīgi ar nolūku, speciāli veica manevru, gandrīz iebraucot pretējā joslā!!!!!!_ _ _atbildot uz Miegamicis komentāru "Paskaties to no cita skatu punkta! Tātad visi t... "  

2 0 atbildēt

pohui, sviests!

2 0 atbildēt

Tas ir tajā vietā kur gājējiem KATEGORISKI AIZLIEGTS šķērsot ietvi un kur paris metrus no turienes ir tunelis, kur var cauriet neko neriskējot?

1 0 atbildēt

Jā, divas no Stockmann jumta..... a kas? ____atbildot uz donorvo komentāru "Šitas ir tevis fočētas bildes? "  

1 0 atbildēt

atbildot uz ieva komentāru " Ai Homo,Homo, no tevis jau tikai homo.... v... "

Ja vien neesi lezbe, tad nerunā heteroseksuālo džeku vārdā. Pats esmu redzējis vasarās, ka mauķeles iet pāri ielai tam neparedzētajās vietās un jaunie braucēji smaidot apstājas.

Bet ja tādu vecu cilvēku ar durvju attaisīšanu notriec zemē, tad tas jau ir dauņa cienīgs izgājiens.

Ja tev kaste uz četriem riteņiem mazina kompleksus, apsveicu.  

1 0 atbildēt

Es to neizdarīju :D:D:D _____atbildot uz Rozālija komentāru "Gan jau tagad CLIO liesmās :D:D:D:D "  

1 0 atbildēt

Manuprāt tāda pārmācīšana ir pa traku....  atbildot uz kretīnsbumba komentāru "malacis šoferis, šitās dauniskās tantiņas, kas ... "  

2 1 atbildēt

Saduriet viņam visas riepas

2 1 atbildēt

wai tieshaam wisam vajag atriebiibu>??

1 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " wai tieshaam wisam vajag atriebiibu>?? " Jā vajag atriebties, uzskati to par savām rīcības sekām.

1 0 atbildēt

Humm, ir tātad tantes, kuras, ja tu viņu no kājām nenogāzīsi, tad viņa tevi.!

Bet ir arī pilnīgi savādākas -  no mājās ārā neies, jo no visa baidīsies..

taspats ar šoferiem, ir retie gadījumi, kuri palīdzēs, ja kkas ir noticis,

ir normālie, kuri nevienam nemaisās, bet arī nepalīdz (ja vien nav kkas ārkārtējs)

in ir idiotu bari, kuri jūtas kā pasaules nabas un domā, ka viss ceļš ir tikai, un vispār, ka viņi ir pārāka suga.

Tā lūk. :D

1 0 atbildēt

atbildot uz homo komentāru " Visi, kas te raksta, ka tā vecā bāba vainīga ... "

daļa taisnības tev ir, bet skatīsimies no gaišākas puses - nevienu tas neinterisē! lai arī kāds cilvēks tur ietu - lielai daļai nospļauties. piem, es, kā solīds cilvēks eju pa gājēju pāreju, normālā ātrumā, NESKRIENU un rodas pilnīgi bailes, ka vēl notrieks! visi kā debīliķi brauc un brauc, ne palaiž, nekā, tā man visu laiku jāgaida. ar ko tie šoferi tiesības nopelnīja?! Bet tantuka jau nav tas tik ļoti vainīgais, - kurš no visiem tad nav šķērsojis ceļu neatļautās vietās vai pie sarkanās gaismas? Ak jel - tantiņa ir veca, viņai noteikti ir reimatisms! Neviens taču neies garāku ceļu ja sāpēs kauli, dabiski ka drīzāk izvēlēsies  īsāko!  

1 0 atbildēt

Anyway,iet pāri kur vajag vai nevajag.. Tā tomēr tiešām ir debīla rīcība-nogāzt cilvēku no kājām.. īpaši šajā slidenajā laikā.. Un ja nu viņa būtu kritusi un lauzusi kaulus?? Kā zināms,uz vecumu cilvēkiem kļūst ļoti trausli kauli.. Pat jauns krītot var gūt traumas..

 

Piedodiet,bet autovadītāji nav nekādi dievi..Kuri nu sāks pārmācīt nepaklausīgos kājāmgājējus..

Jā,ok,ir arī tādi gājēji,kuri ir nekaunīgi,izlex priekšā pēkšņi ne no kurienes.. Bet ja esi kārtīgs,ievēro atļauto ātrumu,nedali uzmanību pa malām,tad nu vartak izvairīties no viņa.. 

1 0 atbildēt

atbildot uz ieva komentāru "EM>atbildot uz homo komentāru " Visi, kas te ra... "  un tādi izdzimumi kā tu vairo kropļu daudzumu, nogalina nevainīgus cilvēkus, jums liekas ka pasaule pieder jums? man ir sisēma pat slapjā laikā, ja kāds kretīn apšļaksta - momentā uz viņa mašīnu lido akmens, ja kāpj ārā - dabūn pa bieti!! kverpļi jūs esat!! :@

0 0 atbildēt

nav gan pohuj, iedomājaties, ja tās sievietes vietā būtu bijusi tava mamma? ko tad? tad riktīgi "pārmācītu saknē", ko? man liekas, te ir runa par tīro cilvēcību.

0 0 atbildēt

Tev +  :)

Urlai - :)

Un man patīk kaija. :D

0 0 atbildēt

atbildot uz popo komentāru " vajadzēja pie tantes piestāt un vest viņu uz ... "

ātrie tagad nebrauc pie gandrīz  mirstošiem, ko tu domā, ka dēļ nobrāzta ceigala atbrauks????  

0 0 atbildēt

nasing spešal

1 1 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Ir tu dalja taisniibas par tantukiem,bet paarlasiet rakstu un tad komenteejiet!!!:)

 

Tas saucamais Urla-soferis atveera durvis,BRAUCOT,nevis nepaspeeja nobremzeet!!

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »