local-stats-pixel fb-conv-api

Šoks pie Centrāltirgus (updated)77

361 8

Redzēju ļoti nepatīkamu skatu pie Centrāltirgus (pie Satiksmes ministrijas). Braucot pa Gogoļa ielu uz Maskavas forštates pusi, priekšā brauca balts Reno Clio ar valsts reģistrācijas numuru FJ-9960, nebaidos nosaukt šo numuru, jo tas ko izdarīja šis jauneklis (visticamāk urla, es tā pēc sejas noteicu, varbūt kļūdos) bija pretīgi. Stāsts sekojošs - pāri ceļam gāja tante gados, pārkāpjot gan noteikumus, bet tomēr. Šis ar to Clio, redzot ka tante paspēj pāriet, braucot garām paņēma bišķiņ pa kreisi, t.i. tantes virzienā, un vadītājs atvēra vaļā vadītāja durvis. Braucot. Tantei protams kājas un maisi pa gaisu. Šī šokā uzleca kājās un kaut ko lamājās - loģiski. Pārējie ar noplātīja rokas un viss. Auto protams no notikuma vietas aizbrauca tālāk, bet nu ceru, ka tam kroplim dzīvē neveiksies, jo ja arī pats redzēšu to auto, bet lābāk jau īpašnieku, tad malā nestāvēšu. Zvanīju protams policijai, šie saka, "ja nav iesniegums no cietušās, tad neko nevarot darīt!". Tā gan laikam ir.... Nekauņa!!! Diemžēl pašu auto un vadītāju nenobildēju... :(  Gan jau kāds atriebsies par tantiņu un vispār, labi ka tas tā beidzās, varēja arī gūt pamatīgākas traumas..... Šis raksts tika ievietots divi mēneši atpakaļ, bet tikai tagad komentāros pamanīju, ka kāds ir atpazinis šo jaunekli un tas esot "87 gada puishelis Andris Petersons" (citēju niksniks komentāru) Ja kāds zin šo "otmorozku" pasveiciniet arī no manis emotion emotion

361 8 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

no vienas puses ,jaa ir pretiiga riiciiba... nez kas vareeja veel notikt...parautu tantuku netiishaam zem ripukiem...,bet... tie gaajeeji tak ir atsaldeeti...nedomaa liidzi,kaut par sevi...es pat jauns buudams neriskeeju peeksni kkur izlekt pie sarkanaas,nedod Dievs kaaja kkur sasliidees,nekad neko nevar zinaat...

8 0 atbildēt

ja pašam krāns īss, tad jākrutojas savādāk

7 0 atbildēt

Nav ko skraidīt, kur nevajag paši gājēji pakļauj sevi nevajadzīgām  briesmām un autovadītājiem pēc tam visu mūžu jādzīvo ar apziņu kad ir kādu notriecis.

6 0 atbildēt

ja esi modrs shoferis, probleemas nesagaadaas shaadas situaacijas. protams ir momenti no kuriem neizvairiities... bet nu priecaajies ka neviens netika ievainots un brauc taalaak...

bet nee, ir jaabuut paaraakam vienam klaunam

6 0 atbildēt

atbildot uz kretīnsbumba komentāru " malacis šoferis, šitās dauniskās tantiņas, ka... " vecit mybe tā vareja būt tava Vecomāte!!! padoma pirms raksti!!!  

5 0 atbildēt

Idiots ko lai citu pasaka!

5 0 atbildēt

besī vai nebesī, arī man ir gadījies ka omcenes mauc pāri pa ceļu ne tur kur vajag , bet tāpēc jau es nepalikšu par cūcisku personu  !   

5 0 atbildēt

Atceros gadījumu tajā rajonā, kad, arī bridu pāri ielai, skatos brauc melns BMW, sāku ātrāk iet, bet tas, maita, piedod gāzi un stūrē man virsū. Godīgi sakot, tajā brīdī sieri bija auksti. Neesmu rīdzinieks, citādi agri vai vēlu pēc numura atrastu kur tāds lohs dzīvo, izdauzītu logu, ielietu salonā benzīnu un aizdedzinātu. Tas gan ir nagla, būt idiotam braucot ar automāšīnu, jo numura zīme ir bez maz vai kā vārds un adrese uz mašīnas uzrakstīts. 

5 0 atbildēt

nu vispār jau gājejiem ir jāskatas kur iet un kad iet, bet to parasti neviens nedara, es pagāšgad ar vienu 80gadīgu vecenīti nonesu, šī par divam joslām skreja kur pa vidu sadalošā ar norobežojušo barjeru, kautka bij tikusi tai pāri un v ienai joslai jau pārskreja, bet man gan garām netika:D ras gaisā salto, āboli pa gaisu un ko nu. tantai lūzumi simt vietas un radinieki uz mani prokuroru uzsūtija, protams, pēc neskaitāmām ekspertīzem un liecību došanam gada garuma atzina mani par nevainīgu, bet vecenīte ta čušs man pofig es vakarā iedzeru alu, bet viņai smiltis spiež. kurš vinnētajs

5 0 atbildēt

jā,mani arī dažreiz pārsteidz cilvēku zemiskums.

5 0 atbildēt

Ganjau tas Clio tagad stav kada kupena ...

Karma saproties :D

6 1 atbildēt

es kaa gaaajeejs un shoferis varu teikt tikai to, ka gaajeeju ir lunji! blad! Kam skrien pa galvu  pa kalu paar ielaam... nu debiili tach! Kam ir viglaak apstaaties ccilveekam vai auto??? tach pagaidi lai aizbrauc taas mashiinas, tad ej paari, bet nee.. jaaskrien pie pasha purna paari.. Debiilenji!

.... tas uz dzustik komentu...

5 1 atbildēt

Gan jau tagad CLIO liesmās :D:D:D:D

4 0 atbildēt

Mož urlam bija skrājies - zini kā, citriez man gribas nopirkt zapiiti un maukt visiem sānos, kas izrauj no šķērsielas priekša, un pēc tam apmierināts velkas uz kādi 30 - 45 km/h.

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " varbūt bija nedaudz par traku, bet šoferi sap... "

 

 

šajā gadījumā tante "cik nopratu vecos gados bija"

piedod atvaino bet vecus cilvekus es personīgi vienmēr laižu !!!

jo viņi paskatās pa labi, pa kreisi itkā nav mašīnu, BET pēkšņi mašīna parādās tad vecs cilvēks nevar paspēt pāriet pāri gājēju parejai! viņiem nav vairs tik lokeni kauli kā mums jauniešiem! un nevar ātri pārskriet pāri ceļam!!! un arī teici pa slideno ceļu LABRIT jaunskung ja ir slidens jauzmanas KAUTVAI BENZĪNTANKA PIETURĀ !!!! kur ātrums ir 10km/h !!!

bet nu tas CLIO vadītājs izrīkojās kā cūka !! žel tantuku!

 

++++ kas uzrakstīja!!!

 

4 0 atbildēt

Zin kaa visvienkaarshaak ir izdariit :) Piezvani uz radio un pasaki to nummuru un mashiinu kaada bij un tie kas redz lai zvana :D un tad to hops ciet atspaarda un viss :D

4 0 atbildēt

Nav ko tirināties pa ceļu!

3 0 atbildēt

Diezgan skarbi.. :/

Tgd meklēsim rokā to Reno. :D

3 0 atbildēt

vajadzetu tadus nonavet vechus bet tomer visss tak beidzaas labi vai ne??

4 1 atbildēt

Tās nav tantes, bet chaiņiki (sabrauks kā vecu cāiņiku), pilns ir ar gājējeim kuri nerespektē autovadītājus, varbūt nevajazdētu tik radikālas metodes, bet vienkārši pārmaiņus pavaktēt ari gājējus,  palieku 50 pret 50; nedz čaiņikam taisniiba, nedz tam urlam.

5 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »