local-stats-pixel fb-conv-api

Šoks pie Centrāltirgus (updated)77

361 8

Redzēju ļoti nepatīkamu skatu pie Centrāltirgus (pie Satiksmes ministrijas). Braucot pa Gogoļa ielu uz Maskavas forštates pusi, priekšā brauca balts Reno Clio ar valsts reģistrācijas numuru FJ-9960, nebaidos nosaukt šo numuru, jo tas ko izdarīja šis jauneklis (visticamāk urla, es tā pēc sejas noteicu, varbūt kļūdos) bija pretīgi. Stāsts sekojošs - pāri ceļam gāja tante gados, pārkāpjot gan noteikumus, bet tomēr. Šis ar to Clio, redzot ka tante paspēj pāriet, braucot garām paņēma bišķiņ pa kreisi, t.i. tantes virzienā, un vadītājs atvēra vaļā vadītāja durvis. Braucot. Tantei protams kājas un maisi pa gaisu. Šī šokā uzleca kājās un kaut ko lamājās - loģiski. Pārējie ar noplātīja rokas un viss. Auto protams no notikuma vietas aizbrauca tālāk, bet nu ceru, ka tam kroplim dzīvē neveiksies, jo ja arī pats redzēšu to auto, bet lābāk jau īpašnieku, tad malā nestāvēšu. Zvanīju protams policijai, šie saka, "ja nav iesniegums no cietušās, tad neko nevarot darīt!". Tā gan laikam ir.... Nekauņa!!! Diemžēl pašu auto un vadītāju nenobildēju... :(  Gan jau kāds atriebsies par tantiņu un vispār, labi ka tas tā beidzās, varēja arī gūt pamatīgākas traumas..... Šis raksts tika ievietots divi mēneši atpakaļ, bet tikai tagad komentāros pamanīju, ka kāds ir atpazinis šo jaunekli un tas esot "87 gada puishelis Andris Petersons" (citēju niksniks komentāru) Ja kāds zin šo "otmorozku" pasveiciniet arī no manis emotion emotion

Reklāma
361 8 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 77

0/2000

tak lohu tā pat ir daudz....

3 0 atbildēt

vajadzetu tadus nonavet vechus bet tomer visss tak beidzaas labi vai ne??

4 1 atbildēt

Diezgan skarbi.. :/

Tgd meklēsim rokā to Reno. :D

3 0 atbildēt

Tās nav tantes, bet chaiņiki (sabrauks kā vecu cāiņiku), pilns ir ar gājējeim kuri nerespektē autovadītājus, varbūt nevajazdētu tik radikālas metodes, bet vienkārši pārmaiņus pavaktēt ari gājējus,  palieku 50 pret 50; nedz čaiņikam taisniiba, nedz tam urlam.

5 2 atbildēt

Visi, kas te raksta, ka tā vecā bāba vainīga un saņēma, ko pelnīja - pa muti ar kuvaldu jums kretīnu bars. Ietu jauna čikse (jebšu mauka) īsos svārkos ar knapi noslēptiem pupiem, jūs ne tikai nobremzētu, bet pat kā lūzeri siekalotos pie stūres.

Iet solīda vecuma kundzīte, tā visi taurē. Paga, kad paši būsiet veci un ģērēti, ceriet, ka nesirgsiet ar plānprātību.

Plus cik no jums kā totāli lohi tā vietā, lai pastaigātu smieklīgus 3 kilometrus labāk brauc ar mašīnu? Kaut jums no tās sēdēšanas h*roīdi piemestos!

4 1 atbildēt

Piekrītu, taču šoreiz bija citādi. Rīcība bija zemiska! Neatbalstu , ka tante tur gāja pāri, bet nu šitā!! Gājējiem gan ar jādomā ar galvu protams....    atbildot uz roberto-85 komentāru "no vienas puses ,jaa ir pretiiga riiciiba... ne... "  

2 0 atbildēt

vnk domāju, ka tu tiki uz jumta :D

2 0 atbildēt

Bija speciālas atļaujas dažiem darbiņiem :)>> Ar Gribas tur tikt?! :) ___ atbildot uz donorvo komentāru "vnk domāju, ka tu tiki uz jumta :D "  

2 0 atbildēt

atbildot uz Suspect komentāru " Bija speciālas atļaujas dažiem darbiņiem :)&g... " Nu tak, kas par skatu paverās! :D

2 0 atbildēt

Kaut kāds marazms,,,atspārdīt to čalīti vajadzētu...

3 1 atbildēt

atbildot uz kanba komentāru " es tajās trīs bildēs neko neredzu palasiju ko... " nu bljag,izlasi tach rakstu-dulbar

2 0 atbildēt

Bildēs ir tikai skati pie tirgus, vajadzēja palasīt tekstu - ja proti .....  atbildot uz kanba komentāru "es tajās trīs bildēs neko neredzu palasiju kome... "  

2 0 atbildēt

atbildot uz dzustik komentāru " juus,stulbie,zemiskie izdzimtenji! (tas par s... " tieshaam liekas ka nekad dzivee pie stures neesi sedejis.novelu tew ja kadreiz dabusi tiesibas lai tew arii kads purna priekshaa izlec un tad gribeetu redzeet kada distace tewi glabs un kads atrums...

2 0 atbildēt

Nedomāju ka viņš tā brauc un tirec nost visas tantiņas pēc kārtas. Kapēc tad šitai tika tāds gods?

Gan jau kaut kā izbesija čali, bet nu nesaku, ka tas attaisnot braukšanu virsū.

2 0 atbildēt

pohui, sviests!

2 0 atbildēt

P.S. saprotu autovadītājus, kas profilakses pēc dzenā nevietā pāri gājējus, gan jau ZB visas tantes nevietā pāri bridējas un citi jefiņi, tikai jārēķinās ar atbildību, kuru var nākties nest pēc šādiem precedentiem. 

2 0 atbildēt

zini uz celjiem pilns ar dadzhadakiem neiem, un pilns ar sievietem, kas nemak braukt, izbesi citus un vinju delj iekljust avarijas

2 0 atbildēt

NU norm :D Ha, man nepatik sizets par "Nabaga tantinam" , bet iztelojamies so kadru uznaca smieklins.

2 0 atbildēt

nju soreiz bija par traku bet pati esmu pieredzejusi ka tantinjas uzlec uz cela un uzskata ka var iet kur grib un tad tu vari sturet un bremzet cik uziet bet vinja tik turpina savu celu un neliekas traceeta :@ .launi varbuut skanees bet varbuut tantuki kuri to redzeja ja protams tadi bija varbuut padomaas nakoshreiz pirms skersos celu neatlautaa vietaa.

2 0 atbildēt

jā tad kad viņu nosauci par kropli tad uzreiz tantei kājas vairs nesāp(no tā kritiena) vaine ?!

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »