local-stats-pixel fb-conv-api

Unikālais mākslinieks Johnny Macc izlaiž savu otro dziesmu - ''Margaritas''0

Ar jaunu dziesmu klajā ir nācis mūzikas izpildītājs Johnny Macc. Viņš klausītājus ir šokējis ar dziesmu ''Margaritas'', kas ir, pagaidām, viņa otrais singls. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Johnny Macc ir unikāls mākslinieks, kas spēj apvienot vairākus žanrus vienā skaņā. Viņš mīl gan alternatīvo popu, gan radīt dziesmas par mīlestību, gan visus citus žanrus. Tieši tas arī ir ļoti labi pamanāms viņa daiļradē. Mūziķim ir daudz talanti. Jāsaka, ka pat tik daudz, ka viņš strādā par skolotāju un apmāca arī citus būt tik talantīgiem!

Mūziķi motivē tādi mākslinieki kā Bruno Mars, ABBA, Daft Punk, Chairlift, Tame Impala, David Bowie, Metallica un Alice In Chains. Tas vien parāda to, cik daudz interešu ir šim jaunajam un talantīgajam māksliniekam. Lūk, tā ir īsta aizraušanās!

''Margaritas'' ir vien mūziķa otrais skaņdarbs - tas iznāca tieši 6.augustā. Viņa debijas singls iznāca šī gada 25.jūnijā un to sauc ''The Wheel (Would It Be So Wrong?)''. Abi šie skaņdarbi ir pieejami arī Spotify. Gan jau ilgi mums nebūs jāgaida līdz mūziķis izdomās savu diskogrāfiju papildināt un paspilgtināt ar kaut ko jaunu.

Piedāvājam Tev noklausīties jauno Johnny Macc skaņdarbu ''Margaritas''. Aicinām Tevi arī turpināt mūziķi atbalstīt un piesekot tam sociālajos tīklos. Avota vietā atrodas saite uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Tas Tev aizņems vien pāris sekundes un neko neizmaksās, bet jaunajam mūziķim tas būs liels stimuls turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Atbalstīsim jauno talantu kopā!

Johnny Macc singlam ''Margaritas'' ir arī pieejams mūzikas videoklips. Tas gan ir gandrīz piecas minūtes garš, bet tas nekas, jo tas tiešām ir izcils! Uzslēdz un izbaudi kvalitatīvu mūziku!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000