local-stats-pixel fb-conv-api

Trippie Thom sadarbojas ar Starity un izlaiž dziesmu ar nosaukumu ''Vibe''3

Janvāri uz pozitīvas nots noslēdza ārzemju mūziķis Trippie Thom, kas 31.janvārī izlaida dziesmu ar nosaukumu ''Vibe''. Dziesmā dalību ņem arī mūziķis Starity. Viņa jaunākais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Trippie Thom savu daiļradi klausītājiem pirmo reizi pasniedza tieši pērnā gada 4.decembrī, kad izlaida savu debijas albumu ar nosaukumu ''On My Way''. Albums sastāvēja no 10 oriģinālskaņdarbiem un tas bija veiksmīgs. Īsā laika sprīdī, jaunais mūziķis sev izcīnīja diezgan plašu un lojālu sekotāju bāzi. Atliek vien gaidīt jaunas dziesmas - tās noteikti būs vēl labākas!

Viņa diskogrāfijā ir vēl divi singli, neskaitot albumu un dziesmu ''Vibe''. Decembra sākumā viņš izlaida dziesmu ar nosaukumu ''I'll Be Fine'', bet decembra beigās - ''Get Out My Head''. Pērnā gada beigas un šī gada sākums viņam ir bijis tiešām atkīvs un tas tikai priecē, jo aktīva dziesmu izlaišana ir panākumu atslēga visam! Tieši tas, visticamāk, ir tas, kas viņam palīdz tik strauji augt gan prasmju, gan sekotāju ziņā.

Trippie Thom ir līdzīgs skatuves vārds ar pasaulē plaši pazīstamo melodisko reperi Trippie Redd. Vien nedaudz laiku vajag un šo mūziķi, noteikti, redzēsim uz tām pašām skatuvēm, kur Trippie Redd. Jaunajam censonim ir talants un viņam tikai jāprot to izmantot, lai sasniegtu slavas virsotnes un mūzikas topu augšgalus.

Piedāvājam noklausīties Trippie Thom dziesmu ar nosaukumu ''Vibe''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tādā veidā varēsi jauno censoni atbalstīt, kā arī pats varēsi vieglāk un ātrāk uzzināt par viņa jaunumiem un gaidāmajām relīzēm. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz repera Instagram profilu. Nevelc garumā - droši ej un pieseko māksliniekam! Tas viņam nozīmēs tiešām daudz...

Trippie Thom un Starity kopīgais skaņdarbs ''Vibe''.

11 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Kur Tu izroc to pagrīdes māksliniekus? Neviens nezina viņus - un ir iemesls 'kāpēc.

Spoki lēnām pārvēršas par lētas mūzikas un tizlu testu lapu. Nav brīnums kāpēc apmeklētāju skaits ir strauji sarucis.

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt