local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgais dīdžejs DJ Jerzy izlaiž savu debijas skaņdarbu - ''Problems''3

Ar jaunu skaņdarbu visus EDM mūzikas žanra cienītājus ir pārsteidzis dīdžejs Jerzy Roginski Jr, kas publiski 7.martā izlaida dziesmu ar nosaukumu ''Problems'' jeb latviski - ''Problēmas''. Jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Skaņdarbs ir pavisam jauns un tas ir viņa debijas gabals, ar kuru viņš sevi piesaka mūzikas industrijā. Dīdžeju Jerzy Roginski Jr mēdz īsāk dēvēt arī par vienkārši DJ Jerzy. Mūziķis pats par sevi ir ļoti pozitīvi noskaņots cilvēks, kurš ir pieticīgs un ļoti centīgs, lai viņa radītā mūzika izklausītos lieliski!

Māksliniekam nebija viegla vai ļoti jauka bērnība un jaunība. Viņš izgāja cauri daudzām gan mentālām, gan fiziskām problēmām un viņam bija pat iespēja zaudēt savu dzīvību. Kā liecina viņa apraksts iekš Spotify platformas, tad esot gadījušies daudzi negadījumi un viņš ir pateicīgs par to, ka joprojām spēj radīt mūziku un ir uz šīs planētas.

''Es nekad nepadevos un ticēju sev. Kaut kas iekš manis, man teica, ka es esmu uz šīs Zemes, lai darītu lielas lietas,'' tā saka pats Jerzy Roginski Jr par to, kas noticis viņa dzīvē un kā viņš pats uz to skatās.

Mākslinieka diskogrāfija vēl, pagaidām, ir ļoti tukša - tajā atrodas vien šī dziesma - ''Problems''. Šķiet gan, ka pavisam drīz mūs varētu sagaidīt vēl jaunas dziesmas no talantīgā dīdžeja, kas nāk no ASV - Floridas. Tieši konsistence dziesmu relīžu ziņā, varētu būt viņa panākumu atslēga.

''Mūzika ir lielāka par mani pašu. Lielākā daļa mūziķu to dara, lai dabūtu slavu, skaistas sievietes un varu. Es neesmu kā viņi. Es gribu būt mākslinieks, kurš saved cilvēkus kopā ar savu mūziku, nopelna pietiekoši ar mūziku, lai izdzīvotu pats un nodrošinātu dzīvi arī savai ģimenei. Pārējo veltīt tiem, kam dzīvē kaut kas trūkst. Es gribu būt influence, kas var runāt par problēmām pasaulē: nabadzību, vardarbību, klimata maiņu un visu pārējo. Tas ir arī viens no iemesliem kādēļ es sāku radīt mūziku - lai parādītu visiem, ka jeb kas ir iespējams un lai palīdzētu apkārtējiem cik vien varu, pats no savas pieredzes. Es gribu pasaulei parādīt, ka mentālas slimības ir normālas un par tām ir jārunā,'' saka DJ Jerzy, cerot, ka kādreiz varēs mācīt un būt mentors jaunajiem mūziķiem un māksliniekiem, lai tiem palīdzētu transformēt savu pagātni par nākotni, kas ir pilna piedzīvojumiem.

Mūziķim ir dabas dots talants un izcila muzikālā dzirde. Viņam ir potenciāls sasniegt visu iecerēto - atliek vien turpināt un neapstāties. Ja dīdžejs spēs izspēlēt savas kārtis pareizi - viņš noteikti sasniegs visu iecerēto un agri vai vēlu mēs redzēsim viņu uz lielajām mūzikas skatuvēm un mūzikas topu virsotnēs. Atliek vien turēt par viņu īkšķus un katram pašam vismaz vienreiz noklausīties viņa jauno dziesmu ''Problems''.

Piedāvājam noklausīties dīdžeja Jerzy Roginski Jr radīto dziesmu ar nosaukumu ''Problems'' (dziesmas BPM ir 126 - A). Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem - tā varēsi mūziķi atbalstīt, kā arī pats uzzināt par viņa gaitām un gaidāmajiem skaņdarbiem ātrāk un vieglāk. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz mākslinieka Instagram profilu. Droši - dodies un pieseko un viņam! Viņš to ļoti novērtēs!

Jerzy Roginski Jr jeb DJ Jerzy dziesma ''Problems'' - noklausies un izbaudi!

17 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Cik maksāja sintezators?

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt