local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgā Deer Models izlaiž mūzikas videoklipu vasarīgajai dziesmai ''Color''0

Aprīli ar ļoti vasarīgu dziesmu un mūzikas videoklipu noslēdza Deer Models, kas sadarbībā ar Romina Malaspina izlaida dziesmu ''Color''. Tā ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūzikas videoklips divu dienu laikā ir uzrādījis cienījamu statistiku - gandrīz 40 tūkstoši skatījumu iekš YouTube platformas. ''Like'' un ''dislike'' attiecība gan ir ļoti savāda un nav saprotams kādēļ cilvēkos ir tāda nepatika pret dziesmu. Ja noklausīsies savu dziesmu, tad pats sapratīsi, ka tā ir vienkārši lieliska!

Lai gan dziesma ir vasarīga un varētu skanēt festivālos vai pat Eirovīzijā, tā tomēr galu galā ir par mīlestību. Dziesma ir divās valodās - angliski un spāniski. Spāniski gan tur ir vien pāris rindiņas, tomēr dziesma līdz ar to ir divās valodās.

Deer Models ir ļoti talantīga dziedātāja un tai ir priekšā spoža nākotne mūzikas industrijā. Viņas iepriekšējie singli ''Soul'' un ''Lonely In The Mornings'' ir klausīta attiecīgi 348 tūkstošus un 223 tūkstošus reižu. Iespaidīga statistika. Tas vien pierāda, ka viņas mūzika tiešām ir lieliska un arī Tev tai ir jādod iespēja!

Mūziķe mīl sadarboties arī ar citiem māksliniekiem un statistika ar katru dziesmu uzlabojas. Viņa noteikti nākotnē uzstāsies dažādos koncertos un festivālos. Šo vārdu, mēs, visticamāk, vēl dzirdēsim ne vienu reizi vien. Tev ir jādzird viņas jaunais skaņdarbs. Diskogrāfija jaunietei paliek arvien spožāka!

Piedāvājam noskatīties un noklausīties mūzikas videoklipu dziesmai ''Color''. Deer Models ar Romina Malaspina ir kārtīgi pacentušās un dziesma ir tiešām patīkama. Aicinām arī atbalstīt Deer Models - pieseko viņas sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atrodas links, kas Tevi aizvedīs uz mūziķes Instagram profilu. Nekautrējies un droši tam pieseko!

Deer Models un Romina Malaspina apvienojas kopīgā dziesmā - ''Color''. Dod tai iespēju - noklausies un izbaudi jauno skaņdarbu!

17 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000