local-stats-pixel fb-conv-api

Spectacular Shorty sadarbojas ar Big G un izlaiž treku ''Mr. Krabs''1

Aprīli uz pozitīvas nots ir noslēdzis Amerikāņu reperis Spectacular Shorty. Tieši 30.aprīlī viņi izlaida singlu par godu pasaules slavenajam multiplikācijas seriālam ''Sūklis Bobs Kvadrātbiksis''. Dziesmas nosaukums ir ''Mr. Krabs'' un tajā dalību ņem arī reperis Big G. Singls ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūziku šis jaunais talants sāka izlaist vien pērn, kad pārsteidza tautu ar debijas albumu 2020.gada 28.martā un otro albumu nepilnu mēnesi vēlāk - 20.aprīlī. Abi albumi uzrādīja cienījamu statistiku - gan debijas albums ''Wave Rider'', gan arī otrais albums - ''Deep Feels''. Abus albumus viņa klausītāji ļoti iemīļoja un joprojām turpina aktīvi straumēt.

Vairs gan 2020.gadā jaunu mūziku reperis neizlaida. Savu diskogrāfiju viņš atsāka papildināt vien šogad, kad 5.martā izlaida dziesmu ar nosaukumu ''I Need It''. ''Mr. Krabs'' ir viņa ceturtais skaņdarbs un pirmais kurā dalību ņem arī kāds cits mūziķis. Šis gads mūziķim solās būt tiešām ļoti ražens. Apgriezieni ir uzņemti un šķiet, ka Spectacular Shorty negrasās apstāties.

Mūziķis ir tiešām talantīgs. Tas noteikti ir vien laika jautājums līdz redzēsim viņu uzstājoties uz lielajām mūzikas un festivālu skatuvēm. Mūzikas topu virsotnes arī viņu gaida - atliek vien radīt jaunu mūziku. Katrs īsts mūzikas cienītājs novērtēs un cienīs viņa radīto daiļradi.

Piedāvājam noklausīties repera Spectacular Shorty un Big G kopdarbu - ''Mr. Krabs''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa Spectacular Shorty sociālo tīklu profiliem. Tas Tev aizņems īsu brīdi un neko neizmaksās, taču dos mūziķim stimulu turpināt radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku. Kā arī - tā varēsi uzzināt vieglāk un ātrāk par mūziķa jaunumiem. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz repera Instagram profilu. Nekautrējies - pieseko tam!

Oficiālais audio abu mūziķu kopīgajam skaņdarbam.

13 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt