local-stats-pixel fb-conv-api

Sincerest Don pārsteidz visus ar savu jauno mūzikas video dziesmai ''Goldie''1

Šī gada 5.februārī, savus klausītājus ar jaunu relīzi pārsteidza 28 gadus vecais mūziķis Sincerest Don. Klausītāju vērtējumam tika nodots singls ar nosaukumu ''Goldie''. Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās un gaida, kad Tu to noklausīsies!

Sincerest Don nāk no Amerikas Savienotajām Valstīm. Viņš ir dzimis Vašingtonā, taču bērnību pavadīja Virdžīnijā. Tagad Sincerest Don jau ir mūziķis ar stabilu dzīvi un mūzikas karjeru. Paguvis izcīnīt ievērojamu sekotāju bāzi un pelna ar mūziku. Piemēram, iekš Spotify, viņam ir vairāk nekā 59 000 ik mēneša lojālo klausītāji.

Jaunais mūziķis apsolīja sev un savai ģimenei bērnībā, ka viņš izmantos visu savu talantu, lai sasniegtu lielas lietas mūzikas industrijā. Sincerest Don ir tikai un vienīgi savā plaukumā - karjera ar katru minūti iet uz augšu. Atliek vien viņam izspēlēt pareizi visas savas kārtis un ar laiku viņu, noteikti, redzēsim uz lielajām skatuvēm un iekarojot mūzikas topu virsotnes.

Piedāvājam noklausīties Sincerest Don singlu ''Goldie''. Aicinām Tevi arī mūziķi atbalstīt tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam ievietojuši linku - uzspiežot uz tā, nonāksi mūziķa Instagram profilā. Nekautrējies - droši dodies un pieseko tam. Tas Tev neko neizmaksās, tas prasīs vien dažas sekundes, taču dos neizsakāmi lielu prieku un stimulu jaunajam mūziķim turpināt radīt jaunu mūziku. Atbalstīsim viņu kopā!

Sincerest Don mūzikas videoklips viņa dziesmai ''Goldie''. Tev tas noteikti ir jāredz - tam ir jau vairāk nekā 36 tūkstoši skatījumu!

17 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Es priecātos, ja raksta komentāros atzīmētos kaut 1 'pārsteigtais'!

0 0 atbildēt