local-stats-pixel fb-conv-api

Seriāli: Cobra Kai1

Pieņemu, ka ikkatrs, kurš ir dzimis iepriekšējā gadsimtā, no bērnības atcerēsies leģendāro “The Carate Kid” filmu, kurā sensejs Mijagi apmācīja jaunu zaļknābi karate mākslā, izmantojot ļoti netradicionālas metodes, piemēram – sētas krāsošanu un “wax on, wax off” mašīnu pulēšanu. Notraušu nostaļģisku asaru.

Iepriekšējā gadā Youtube nolēma spēlēt uz nostaļģiskām jūtām un uztaisīja seriālu “Cobra Kai” (tā sauca filmas “ļaunā” varoņa karate klubu). Kopš leģendārās cīņas pagājuši 34 gadi, un tie paši aktieri atgriežas, lai stāstītu savu stāstu tālāk. Iepriekš zaudējušais Džonijs Lorencs ir kļuvis par alkoholiķi-neveiksminieku, kamēr Daniels Laruso ir bagāts autosalona īpašnieks.

Saprotams, ka Lorencs nolemj kļūt par senseju un izveido savu karate skolu “Cobra Kai”, bet Laruso, par to uzzinot, kļūst par senseju Lorenca dēlam, kurš, protams, savu tēvu nevar ciest. Un vecā cīņa var sākties no jauna.

Lieliski tēli un stāsts, kas visu laiku lauž skatījumu par to, kurš tad īsti no viņiem ir labais, bet kurš – sliktais. Brīžam neviens, brīžam abi. Ļoti iesaku šo labumu noskatīties tiem, kam ir siltas atmiņas par 1984. gada oriģinālfilmu. Tiem, kas to nav redzējuši – droši vien netērējiet laiku – šis nebūs jums

60 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

labs seriāls!

0 0 atbildēt