local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis un dziedātājs Purexf!gure izlaiž savu debijas albumu ''Pure Intentions''1

2021.gadu ar debijas albumu ir iesācis mūziķis Purexf!gure. Viņa albums ar nosaukumu ''Pure Intentions'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Braiens Hansens ir 22 gadus vecs mūziķis, kas nāk no Dānijas. Viņa skatuves vārds ir Purexf!gure un savu pirmo dziesmu viņš izlaida 2019.gadā. Viņa diskogrāfijā ir četri singli un šogad iznāca debijas mini albums ''Pure Intentions'', kas sastāv no septiņiem skaņdarbiem.

Mākslinieks ar mūziku sāka nodarboties, kad tika izmests no augstskolas. Mūzika bija viņa aizraušanās un tā viņu izglāba. Mūziķim patīk izmēģināt visās žanrus un radīt dažādu mūziku. Viņš ir gan reperis, gan mūziķis, gan dziedātājs, gan producents - viss vienā personā.

Jaunais dāņu talants dotajā dzīvo Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, kur arī tapa viņa radītais albums. Mūziķa pseidonīms ir simbols, kas apzīmē viņa nostāju. Viņa galvenais mērķis ir atstāt pozitīvu ziņu pasaulei un parādīt jauniešiem, kam ir grūti, ka ir vienmēr iespēja darīt to, kas patīk.

Mūziķis ir tiešām ļoti talantīgs un viņa potenciāls ir milzīgs. Atliek vien turpināt radīt mūziku un ar laiku viņš varēs uzstāties jau uz lielajām skatuvēm koncertos un festivālos. Veiksmi jaunajam mūziķim un atbalstīsim viņu kopā, noklausoties viņa dziesmu. Droši variet ievērtēt arī viņa pārējās dziesmas un sākt par viņu fanot!

Piedāvājam noklausīties dziesmu ''!NTENT!IONS'', kas ir viena no viņa dziesmām iekš albuma ''Pure Intentions. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai tādā veidā viņu atbalstītu. Tā arī par viņa jaunumiem Tu varēsi uzzināt daudz ātrāk. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kurš Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Dodies un droši pieseko jaunajam mūziķim!

Mūziķa Purexf!gure dziesma ''!NTENT!IONS''.

9 8 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Tev kāds par šo visu "sūdu" publicēšanu maksā?

1 0 atbildēt