local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Sammer pārsteidz ar savu jaunāko singlu ''Soo''0

Šis gads ir bijis pārsteigumiem pilns - īpaši mūzikas industrijā. Ar lieliskām dziesmām ir šokējoši neskaitāmi daudz jaunu un talantīgu mākslinieku - Lil Tjay, st4rface un citi. Šī gada 14.septembrī, šokēja arī reperis Sammer, kas laida klajā dziesmu ar nosaukumu ''Soo''.

''Soo'' ir vien dziesma, kas ir intro viņa mini-albumā jeb EP, kas sastāv no pieciem skaņdarbiem. Tajā ir arī pirmā un otrā daļa dziesmām ''All My Love'', dziesma ''TGR'', kā arī outro dziesma - ''Gbese''.

Mūziķa karjera ir vien ievadā un domājams, ka viņu sagaida lielas lietas. Viņš ir ļoti profesionāls un viņa dziesmās var dzirdēt talantu, potenciālu un to, cik mūzika viņam ir svarīga. Visa viņa daiļrade ir pieejama vadošajās mūzikas strīmošanas platformās kā Spotify, Apple Music u.c.

Viņa balsī ir dzirdams talants - to nevar noliegt. Domājams, ka tas ir vien laika jautājums, kad mūziķis būs uz lielajām skatuvēm un ieņems mūzikas topu virsotnes. Ja reperis visas kārtis izspēlēs pareizi - ar mūziku viņš varētu nākotnē pelnīt iztiku.

Piedāvājam noklausīties Sammer radīto dziesmu ''Soo''. Tā atrodas nedaudz zemāk. Aicinām arī sekot viņam līdzi sociālajos tīklos, lai uzzinātu jau par viņa nākamajiem plāniem pirmais!

8 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000