local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Olen pārsteidz ar jaunu skaņdarbu - ''Knowhere To Go''0

Tā diena ir klāt - klausītāju vērtējumam savu jauno singlu ir nodevis mūziķis Olen. Viņa singls ''Knowhere To Go'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Olen ir jauns mūziķis kas nāk no Amerikas - ja precīzi, tad Otavas - Kanzasā. Viņa pilnais vārds ir Joshua Olen Richards un viņš ir ne vien dziedātājs, bet arī savu liriku autors, kā arī producents. Daudzpusējs jaunietis ar vairākām interesēm un arī talantiem. Tādu mūsdienās ir retums!

Olen influencē tādas grupas kā Linkin Park un Nirvana. Viņa elki ir arī tādi reperi kā Tech N9ne, 50 Cent, Kanye West. Viņam patīk arī kantrīmūzika un tādi mākslinieki kā Merle Haggard, Willie Nelson un arī Hank Williams Jr. Ļoti talantīgs puisis ar daudz interesēm, jo patīk arī elektroniskā mūzika un tādi mākslinieki kā Marshmello, Skrillex, Kill The Noise un arī Steve Aoki.

''Knowhere To Go'' ir piektais skaņdarbs, kas papildina Olen diskogrāfiju. Mūzikas gaitas viņš uzsāka pērn, kad izlaida tādas dziesmas kā ''Stranded'' un ''On Purpose''. Šogad izlaisti trīs singli - ''I Forgot / I Remember'', ''Growing Up Is Overrated'' un jaunais singls ''Knowhere To Go''. Visticamāk, jau pavisam drīz mūs sagaida jauni skaņdarbi no Olen puses. Atliek vien atbalstīt mūziķi un gaidīt jaunu mūziku no viņa.

Jaunā mākslinieka Olen talants ir tiešām vārdos neaprakstāms. Viņš ir talantīgs, centīgs un turpina pārsteigt ar katru savu jauno skaņdarbu. Katram pašam ir jādzird viņa daiļrade, lai par to pārliecinātos. Dod iespēju viņa mūzikai un to nenožēlosi! Viņa vārdu noteikti vēl nākotnē dzirdēsim, jo mūzikas sfērā viņa nākotne ir tiešām spoža.

Piedāvājam noklausīties Olen jauno dziesmu ''Knowhere To Go'' un aicinām Tevi mūziķi atbalstīt tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Tas Tev aizņems vien īsu brīdi, bet dos mūziķim stimulu turpināt radīt jaunu un izcilu mūziku!

Lūk, arī jaunais skaņdarbs no Olen. Noklausies ''Knowhere To Go''!

1 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000