local-stats-pixel fb-conv-api

Repere Viciousthagoddess sadarbojas ar Young Switch un izlaiž ''Aquafina''1

Ar agresīvu un jaunu hip-hopa tipa dziesmu klajā nākusi ir jaunā un talantīgā ārzemju repere Viciousthagoddess. Viņas jaunais skaņdarbs ''Aquafina'', kurā dalību ņem arī mūziķis Young Switch, ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

''Aquafina'' ir mūziķes Viciousthagoddess otrais skaņdarbs. Viņa to izlaida Valentīndienā - šī gada 14.februārī. Pirms tam mūziķe bija laidusi klajā vien vienu solo darbu - dziesmu ar nosaukumu ''100 Moons'', kas iznāca pērnā gada 22.augustā. Pirms tam viņa ir izlaidusi vēl skaņdarbus, taču tie nav publiski pieejami tādā platformā kā, piemēram, Spotify.

Mūziķe nāk no Luiziānas štata pilsētas Šreveportas. Par spīti tam, ka publiski iekš vadošajām digitālajām mūzikas strīmošanas platformām ir pieejami vien divi viņas skaņdarbi, viņa ar mūziku nodarbojas jau kopš tīņa gadiem. Viņa uzsāka savu repa karjeru tālajā 2016.gadā, kad izlaida divus mixtape - ''Black Kim K'' un ''The Black Kim K Reloaded''.

Mūziķe šajā ziņā nu dien vairs nav iesācēja. Viņa ir iesildījusi dažādu zināmu mākslinieku koncertus un uzstājusies uz dažādām skatuvēm. Viņas potenciāls ir tiešām milzīgs un viņas nākotne ir spoža. Ja viņa spēs savas kārtis izspēlēt pareizi - viņu noteikti sagaida lielās skatuves un mūzikas topu virsotnes. Tūresim vien īkšķus par jauno zvaigzni!

Lai gan mūziķe neizceļas ar diezgan aktīvu dziesmu izlaišanu, mūs noteikti pavisam drīz sagaida jauni skaņdarbi no šīs talantīgās mākslinieces. Viņas dziesmās gan ir lamuvārdi, taču tas nekas - dziesmām ir pieejamas arī radio versijas, kurās lamuvārdi ir cenzēti un tos nav iespējams dzirdēt. Šī ir 21.gadsimta mūzika, kuru spēs novērtēt katrs, kam mūzika tīk!

Jauno dziedātāju var pielīdzināt tādām pasaules zināmām mūzikas personībām kā Cardi B un Nicki Minaj. Viņas radītā daiļrade ir tiešām ļoti līdzīga abām šīm zvaigznēm. Turklāt, tā tiešām ir profesionāla. Katram pašam ir jānoklausas viņas radītās dziesmas, lai saprastu par ko ir runa. Dod iespēju viņas radītajai mūzikai - varbūt Tev iepatiksies kāds no skaņdarbiem un viņas mūzika kopumā!

Piedāvājam noklausīties ārzemju mūziķes Viciousthagoddess publicēto skaņdarbu ''Aquafina'', kurā dalību ņem arī Young Switch. Aicinām arī piesekot mūziķes sociālo tīklu profiliem - tā varēsi uzzināt par mūziķes jaunumiem un gaidāmajām dziesmām vieglāk un ātrāk. Tas arī būs milzīgs atbalsts mūziķei! Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz mūziķes Instagram profilu. Nekautrējies - dodies piesekot viņas Instagram profilam jau tagad! Atbalstīsim jauno dziedātāju kopā!

Viciousthagoddess un Young Switch kopīgā dziesma ''Aquafina''.

17 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

man ari ir jauns sledzis majas nopirku depo ceturdien un tagat slegajas labak ;-)))

0 0 atbildēt