local-stats-pixel fb-conv-api

Repera $!AT nākamā dziesma varētu būt šī gada karstākais gabals6

Reperis $!AT nāk no Dānijas un ir mākslinieks, kas savu daiļradi rada dāņu valodā. Lai arī Latvijā viņš patlaban nav izteikti populārs, viņš šeit uzņem apgriezienus. Viņš lēnām iekaro popularitāti kā Latvijas, tā arī Dānijas mūzikas topos.

Varbūt šķiet, ka dāņu mūzika Latvijā un Eiropā nav tik populāra, taču mūziķis $!AT pierāda pretējo. Mūziķis ir paguvis izlaist vien vienu dziesmu, taču tā uzrāda lieliskus rezultātus visās mūzikas strīmošanas platformās - īpaši Spotify.

Mūziķis vairāk fokusējas, lai izsistos Dānijā, taču ir iespaidīgi, ka mūzika dāņu valodā ir paguvusi izsisties arī Latvijas topos. Kā? Repera singls ''Acapela'' vienu brīdi atradās Latvijas iTunes TOP 200 saraksta 7.vietā! Jāpiemim, ka atsauksmes par viņa dziesmu ir tiešām lieliskas. Grūti atrast kādu kam nepatiktu viņa radītā mūzikā. Gados jaunais reperis ir talantīgs un prot spēlēt arī ģitāru.

Un ir saprotams kāpēc. Klausoties $!AT dziesmās, var just viņa vēlmi izdarīt visu pēc labākās sirdsapziņas, viņa degsmi un prasmes. Var just viņa potenciālu un to, ka mūzika priekš viņa ir kaut kas vairāk par peļņas avotu vai tikai hobiju - viņam tā ir sirds lieta. Lai gan dziesmai ir vairāk tāds kā humora piesitiens, tā ir profesionāli producēta un izklausās lieliski. Diemžēl, bet, pagaidām, dziesmai vēl nav mūzikas video.

Baumu līmenī izskanējis, ka jau drīzumā potenciālais mākslinieks varētu nākt klajā ar pavisam jaunu skaņdarbu. Vairāk par to gan, pagaidām, nav zināms nekas vairāk. Domājams, ka nākamais viņa skaņdarbs vēl labāk aizies un izsitīsies vēl vairāk.

Piedāvājam nobaudīt $!AT līdz šim vienīgo skaņdarbu ar nosaukumu ''Acapela''. Šī ir dziesmas YouTube versija, kas nav tik daudz reizes klausīta, bet arī šī versija tuvojas 1000 skatījumu atzīmei. Iesakām piesekot arī mūziķim sociālajos tīklos, lai tieši Tu par viņa gaitām uzzinātu pirmais!

Repera $!AT debijas singls ar nosaukumu ''Acapela''.

27 8 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

"šī versija tuvojas 1000 skatījumu atzīmei".

Atver youtube linku, knapi pāri 300 skatījumiem sākot ar februāri... Tas ir zem 40 skatījumiem mēneša laikā. 🤔Ar tādu popularitāti nākamā dziesma 100% būs bangers 😄

"vienu brīdi atradās Latvijas iTunes TOP 200 saraksta 7.vietā".

Tagad viņa nav pat top 200, nebija slinkums pat paskatīties. Izskatās kā pašreklāma, nevis kaut kādas mūzikas ziņas 😄

7 0 atbildēt

Latvijaa ir sudu mushinjas vinjas lauku majas dzivojas pa iepuvushiem aboliem un taa....

2 0 atbildēt

Ya think?! 😁

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt