local-stats-pixel fb-conv-api

Piecas filmu briesmones, kas patiesībā ir skaistas meitenes12

159 6

Hey, hey! Uzreiz saku, ka šo rakstu es atradu TVNET, bet man tas likās interesants.. Es jūs vienkārši...informēju!

Nereti Holivuda liek aktieriem pārvērsties līdz nepazīšanai. Ja vēlies sasniegt karjeras virsotni un atzinību skatītāju pulkā, var nākties strauji pieņemties svarā, ataudzēt briesmīga izskata matus vai pat... mainīt dzimumu. Šajā rakstā būs gan Kamerona Diaza, gan Šarlīze Terona, gan Gvinetai Paltrova, gan Renē Zelvēgere un arī Hilarija Svanka.

Un neaizmirsti uzspiest + vai -. Es protams ceru uz tavu +. Paldies :)

159 6 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Nu man gan Bridžetas Džonsas tēls neasociējas ar briesmoni.

6 0 atbildēt
Nu gan bildes atrastas, tik dazas vien labaja bilde ir "skaistules"
1 0 atbildēt

Nē, nu paldies!

0 0 atbildēt
Tas raksts ir no Tvnet.lv emotion
0 0 atbildēt

Raksts varētu būt par tēmu - Slavenības ar un bez kosmētikas.emotion

0 0 atbildēt
Turpini!
0 0 atbildēt

2. Saglabāsim spoki.lv kā svaigu un interesantu portālu. Esi radošs. Cieni citus. Nepiesārņo spokus ar “copy-paste”, reklāmām vai rupjībām. Ir kategoriski aizliegts ievietot rakstus vai komentārus, kas satur pornogrāfiju, aicina uz vardarbību, jeb aizskar kādu konkrētu cilvēku.

0 0 atbildēt

2. Satura ievietošana Portālā 2.1. Portāla administrācijai ir tiesības pievienot rakstu, kas neatbilst noteikumiem, ja tas satur Spokiem aktuālo informāciju par noteikumiem, konkursiem, aptaujām u.c. 2.2. Lietotājs, pilnā apjomā un precīzi pārpublicējot cita autora rakstu vai fotogrāfijas, “pirmautora” lauciņā norāda saiti uz attiecīgo cita autora rakstu un pats ir atbildīgs par to, ka šim autoram nav iebildumu pret viņa raksta vai fotogrāfiju pārpublicēšanu spoki.tvnet.lv. Kategoriski aizliegts kopēt rakstus no portāliem: mīlu Kombuļu Inesi, diena.lv, sportacentrs.com, fotoreceptes.lv, kasjauns.lv, nra.lv, leta.lv, istyle.lv, epadomi.lv, brivbridis.lv, www.tavavirtuve.lv, miljons.com pārpublicēt fotogrāfijas no Getty Images un to sadarbības partneriem, kā arī citiem portāliem bez iepriekšējas saskaņošanas un atļaujas iegūšanas no satura īpašniekiem. Lietotājs apzinas, ka Portāls var bloķēt un dzēst fotogrāfijas, kuras pārpublicētas no fotoaģentūrām, kuras nav devušas savu piekrišanu šādai pārpublicēšanai. Lietotājs apzinas, ka elektronisko parakstu noņemšana un cita veida filtru apiešana ir pārkāpums, par kuru materiāli un juridiski atbild Lietotājs.

0 0 atbildēt