local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc trīs gadu pauzes, ar dziesmu ''No Me Busques'' atgriežas dziedātājs Douyel0

Pēc vairāk kā trīs gadu pauzes, mūzikas apritē ir atgriezies talantīgais mūziķis Douyel. Viņš šī gada 28.aprīlī, klausītājus pārsteidza ar savu jauno šedevru - ''No Me Busques''. Dziesma ir spāņu valodā un tā ir pieejama visās vadošajās digitālajās straumēšanas platformās.

Jaunais spāņu mākslinieks ir ļoti talantīgs. Viņa fani, visticamāk, jau bija samierinājušies ar domu, ka jauna daiļrade no viņa vairs nebūs, jo mūziķis mūzikai atmetis ar roku, taču šis mīts tagad ir apgāzts. Šķiet, ka mūziķis tieši gatavojās šim mirklim, jo pēc trīs gadu pauzes ir atgriezies ar vēl kvalitatīvāku un labāku mūziku.

Latiņa jau tā bija augsta, jo Douyel iepriekšējās dziesmas arī bija kvalitatīvas. Viņš vienmēr izceļas ar patīkamu ritmu, labu balsi un izcilu dziesmas pēcapstrādi. Arī šī dziesma nav izņēmums. ''No Me Busques'' ir dziesma par mīlestību spāņu valodā un noteikti kas tāds, ko mēs varētu dzirdētu festivālos vai pat Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Mūziķa diskogrāfijā ir vēl trīs singli - 2017.gada 22.maijā izlaistais debijas singls ''Quédate Conmigo'', 2017.gada 19.decembrī izlaistā dziesma ''Tu Amante'' un 2018.gada 20.martā izlaistais debijas singla remikss. Mūziķim prasīja trīs gadus, lai izlaistu jaunu gabalu. Kāds bija tā iemesls? Tas gan nav zināms, taču var redzēt, ka tas ir bijis uz labu, jo mūzikas kvalitāte nu jau ir izcila.

Piedāvājam noklausīties jaunā talanta Douyel skaņdarbu ar nosaukumu ''No Me Busques''. Lai gan daudzi lirikas nesapratīs, jo tā nav pašmāju mūziķa dziesma dzimtajā valodā, to joprojām var novērtēt un izbaudīt. Aicinām Tevi arī piesekot jaunajam mūziķim sociālajos tīklos. Piemēram, atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz dziedātāja Instagram profilu. Ja pieseko viņam, tas būs mazs atbalsts un stimuls viņam turpināt veidot mūziku. Atbalstīsim Douyel kopā!

Oficiālais mūzikas videoklips Douyel jaunajai dziesmai ar nosaukumu ''No Me Busques''. Noklausies, noskaties un izbaudi!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000