local-stats-pixel fb-conv-api

Olen turpina aktīvi ražot jaunu mūziku un pārsteidz ar dziesmu ''CIDER MILL''1

Ar ļoti interesantu skaņdarbu klajā ir nācis jau iepriekš vairākas reizes pieminētais mūziķis Joshua Olen jeb vienkārši - Olen. Esam runājuši par viņu un viņa daiļradi jau pirms tam un nākas to darīt atkal, jo 17.maijā viņš klausītājus pārsteidza izlaižot jaunu dziesmu - ''CIDER MILL''. Jaunais skaņdarbs ir pieejams visos vadošajos digitālajos mūzikas straumēšanas servisos. Uzgriez un izbaudi!

Kā jau iepriekš esam minējuši, Olen pilnais vārds ir Joshua Olen Richards un viņš ir kā dziesmu autors, tā arī dziedātājs un producents, kas nāk no Ottavas, Kanzasā. Jau no bērnības, ģimenē viņam tika ieaudzināta cieņa, respekts un atbildība. Arī ticība tam, ka Dievs redz visu no augšas tika mācīts viņam ģimenē un viņš cenšas joprojām to neaizmirst un piekopt.

Joshua Olen Richards nāk no vietas, kur visi jaunieši meklē sev hobiju un kaut ko interesantu. Olen cer, ka šis viņa muzikālais eksperiments kādreiz arī atmaksāsies. Viņš cer, ka cilvēki kādreiz viņu sadzirdēs un viņa radītā mūzika spēs tiem palīdzēt vismaz novērst domas no negatīvā.

Lielāko influenci uz mūziķi ir atstājuši tieši tādi mākslinieki Tech N9ne, 50 Cent un Kanye West. Māksliniekam patīk arī kantrī tipa mūzika un tur viņa elki ir tādi dziedātāji kā Willie Nelson, Hank Williams Jr. un Merle Haggard. Mūziķis ir tiešām ļoti ''elastīgs'' un viņam patīk dažāda tipa mūzika - arī elektroniskā. Tur viņu motivē Skrillex, Steve Aoki, Kill The Noise un pasaulē labi zināmais Marshmello.

Un to var just arī Olen mūzikā! Viņš ir ļoti talantīgs un spēj nodziedāt gan augstās, gan arī zemās notis. Viņš ir labs liricists un spēj ātri radīt jaunas un labas dziesmas. Tieši aktīvais dziesmu izlaišanas grafiks ir viens no iemesliem kādēļ viņa mūzika tik ātri tiek sadzirdēta. Viņš ir jauns un talantīgs mākslinieks, kam visas durvis šajā mūzikas industrijā ir atvērtas. Ja savas kārtis viņš izspēlēs pareizi un nepadosies, tad noteikti ar laiku viņu redzēsim un dzirdēsim uz lielajām skatuvēm.

Piedāvājam Tev noklausīties pašu jaunāko Olen dziesmu - ''CIDER MILL''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tas Tev aizņems vien īsu brīdi un neko neizmaksās, taču dos neizsakāmi milzīgu atbalstu un stimulu jaunajam mūziķim turpināt radīt un publicēt jaunas dziesmas. Esam atsauces vietā pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz Joshua Olen Instagram profilu. Nekautrējies - atbalsti viņam un pieseko šim profilam. Atbalstīsim jauno talantu kopā un turēsim īkšķus, lai viņa mūzikai statistika aug un sasniegumi krājās kaudzēm!

Oficiālais audio iekš YouTube dziesmai ''CIDER MILL'', kuras autors un izpildītājs ir Joshua Olen Richards jeb vienkārši - Olen.

10 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

lohs

0 0 atbildēt