local-stats-pixel fb-conv-api

Oh Wonder4

33 6

Oh wonder ir Londonas alt-pop duets, kas sastāv no Josephine Vander Gucht un Anthony West. Kopš viņu debijas albuma izlaišanas, viņi ir guvuši panākumus pasaulē ar saviem singliem. Josephine un Anthony ierakstīja un publicēja vienu dziesmu mēnesī gadu, sākot ar 2015. gada septembri. Visas dziesmas tika izlaistas kā albums ar tādu pašu nosaukumu, kāds ir grupai 4. speptembrī. 2015. Gadā. 2017. Gada 14. jūlijā, duets izlaida viņu otro albumu, ''Ultralife''. Abi albumi ir guvuši labus panākumus.

Viņi ir spēlējuši izpārdotus koncertus Londonā, Parīzē, Ņujorkā, Losandželosā gadu pēc viņu debijas albuma iznākšanas., kas iezīmēja grupas turpmāko darbību.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Westam un Wanderai bija neparasta pieeja ar debijas albuma izlaišanu, Oh Wonder. Viņi, kā jau augstāk bija minēts rakstīja, ierakstīja un izlaida vienu dziesmu katru mēnesi. Katra dziesma bija dueta rakstīta, producēta un miksēta viņu mājas studijā, Londonā. Šīs ikmēneša dziesmas gadu vēlāk tika izlaistas albuma formātā, kurā bija iekļautas divas neizlaistas dziesmas. Albums sasniedza 26. vietu Lielbritānijas albumu topā, 16. vietu Kanādas albumu topā un 80. vietu Amerikas ''Billboard 200''

Albums ''Oh Wonder'' ir pārdots virs 500 000 kopijās visā pasaulē. Tas ir ieguvis sudraba sertifikātu Lielbritānijā, zelta Kanādā un platīna Krievijā.

Kopš viņu debijas albuma iznākšanas, Oh Wonder tūrēja pa pasauli uz tādām valstīm, ka Lielbritāniju, Franciju, Beļģiju, Vāciju, Zviedriju, Norvēģiju, Nīderlandi, Krieviju, Austrāliju, Kanādu un ASV. Viņu performance Filipīnās bija viņu pirmais priekšnesums Āzijā.

2017. Gada 30. martā, duets paziņoja, ka viņi ir pabeiguši viņu otro studijas albumu, kas tika nosaukts par ''Ultralife''. Albuma singls ''Ultralife'' tika izlaists pēc dienas. Grupa, kā ar pagājušo albumu izlaida vienu jaunu singlu divās nedēļās. Pēc ''Ultralife'' grupa izlaida dziesmas ''Lifetimes'', ''My Friends'', ''Heavy'', un ''High On Humans'' ar viņu akustisko un klavieru versiju ''Ultralife'' un ''High On Humans'' tika ierakstītas Abbey Road Studios.

Grupa paziņoja Ultralife pasaules tūri 2017. gadā, kurā viņi spēlēja 34 valstīs Āzijā, Austrālijā, ASV, Kanādā un Eiropā.

Šis un citi raksti par mūziku pieejami manā blogā: www.MelodyFizz.Blogspot.com

33 6 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

ZB tie hipsteri.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
SIRRUS velasepēds liek jaunu plati iekšā!!
0 0 atbildēt