local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Melayz pārsteidz ar ļoti vasarīgu dziesmu - ''Tight Knots''1

Ar samērā vasarīgu skaņdarbu klajā ir nācis ārzemju mūziķis Melayz. Pērnā gada 7.novembrī, viņš klausītājiem nodeva dziesmu ar nosaukumu ''Tight Knots''. Tā ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Melayz ir noteikti sinonīms vārdam mākslinieks. Viņš nav vien reperis vai dziedātājs - viņš dara gandrīz visu. Viņš pats arī veido savu dziesmu titulattēlus. Viņš nav arī vairs amatieris vai iesācējs - viņam pat ir profesionāla mākslinieka mājaslapa - www.melayz.design !

Mūziķa diskogrāfijā ir, pagaidām, pieci projekti. Viņa pirmais projekts iznāca pērnā gada 17.maijā. Tas bija mini-albums jeb EP ar nosaukumu ''Swedish Fish'', kuru satur 6 dziesmas. Viņa diskogrāfiju papildina arī četri singli - ''Ronin'', ''Secretz'', nu pat minētais ''Tight Knots'' un šī gada 8.janvārī izlaistais ''Liverpool''.

Mūziķis nāk no Amerikas Savienotajām Valstīm - Minesotas apriņķa. Viņš ir samērā liels futbola līdzjutējs un to arī pierāda viņa jaunākās dziesmas nosaukumus, kas ir par godu Anglijas futbola komandai ''Liverpool''.

Melayz populārākais skaņdarbs ir ''Secretz'', kas Spotify platformā ir klausīta vairāk nekā 23 800 reižu. Pēc tam nāk dziesma ''Tiger Knots'', kas klausīta vairāk nekā 20 800 reižu un ''Liverpool'' ar vairāk nekā 15 600 klausījumiem. Dziesmai ''Yuh'' ir nedaudz virs 8 500 klausījumiem iekš Spotify, bet visas pārējās dziesmas tuvojas 1 000 klausījumu atzīmei. Iespaidīgi!

Mūziķis tiešām ir ļoti talantīgs un katram pašam ir jādzird viņa daiļrade, lai par to pārliecinātos. To arī pierāda tas, ka viņam iekš Spotify platformas ir jau vairāk nekā 4 000 ik mēneša lojālie klausītāji. Ja viņš spēs savas kārtis izspēlēt pareizi, tad ar laiku viņš noteikti iekaros mūzikas topu virsotnes un uzstāsies uz lielajām festivālu un koncertu skatuvēm. Turēsim vien īkšķus par mūziķi un turpināsim viņu kopīgi atbalstīt!

Piedāvājam noklausīties Melayz radīto dziesmu ''Tight Knots''. Aicinām arī atbalstīt mūziķi tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atrodas saite uz kuru uzspiežot Tu nonāksi mūziķa Instagram profilā. Nekautrējies - pieseko mūziķa Instagram profilam. Tas ir par brīvu, paprasīs Tev vien dažas sekundes, bet dos nenormāli milzīgu atbalstu jaunajam censonim.

Melayz dziesma ''Tiger Knots''. Tev tā noteikti ir jādzird!

17 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt