local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Claid izlaiž savu debijas albumu ar nosaukumu ''Dream''1

Šodien, 11.februārī, ar jaunu albumu klajā nāca itāļu mūziķis Claid, kurš savu daiļradi gan rada angļu valodā. Viņš izlaida savu debijas albumu ar nosaukumu ''Dream''. Latviski albuma nosaukums tiek tulkots kā - sapnis! Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Claid jaunais albums ir ļoti interesants. Tajā var dzirdēt, cik talantīgs viņš ir patiesībā. Viens no labākajiem skaņdarbiem albumā ir noteikti diesma ar nosaukumu ''Loyal Money'', taču arī pārējās dziesmas ir fantastiskas. Albums ir pilns ar lieliskām dziesmām un tas tikai un vienīgi priecē.

Mūziķis nav pašmāju un savu daiļradi rada angļu valodā, taču pat, ja angliski nesaproti - noteikti varēsi novērtēt to, cik ļoti laba ir viņa mūzika. Mūziķim noteikti ir ļoti spoža nākotne un, ja viņš savas kārtis spēs izspēlēt pareizi - viņš noteikti agri vai vēlu dominēs mūzikas topu virsotnes un uzstāsies uz lielajām skatuvēm.

Jaunais mūziķis vēl ir jauns un viņam viss vēl ir tikai priekšā. Viņš noteikti attīstīs savas prasmes vēl vairāk un ar laiku būs viens no lielākajiem vārdiem mūzikas industrijā, ja turpinās konstanti izlaist jaunus skaņdarbus.

Mūziķa diskogrāfijā ir vēl mini albums jeb EP ''Dal Niente'' un singli ''Via Dai Guai'', ''Dalla Zona'' un ''Amore Proibito''. Pirmo reizi viņš dziesmu izlaida 2019.gada 31.decembrī, kas nozīmē, ka vēl pavisam nesen bija viņa pirmā gada diena mūzikas industrijā.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Claid dziesmu ''Loyal Money'', kas ir skaņdarbs no viņa debijas albuma ''Dream''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem, lai par viņa gaitām un plānotajām relīzēm, Tu varētu uzzināt vieglāk un ātrāk. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Uzspied un dodies viņam piesekot!

Dziesma ''Loyal Money'' ir pieejama ŠEIT (SPOTIFY).

17 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt