local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķe Danielle Cardona nāk klajā ar savu dziesmu ''Unfinished Business''4

2019.gada 4.decembrī, dziedātāja Danielle Cardona nāca klajā ar savu dziesmu ''Unfinished Business'', kas latviski tulkojas kā ''Nepabeigtās Darīšanas''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās mūzikas strīmošanas platformās un Tev tā ir jādzird!

Mūziķe savu pirmo projektu izlaida jau samērā tālajā 2015.gadā, kad 12.jūnijā klausītāju ausīm nodeva mini albumu jeb EP, kura nosaukums ir ''Dust to Dust''. ''Unfinished Business'' ir viņas otrais projekts. 2019.gadā tika izlaisti arī tādi singli kā ''The Winner Stands Alone'' un ''Young Love''.

Nākamais viņas publicētais skaņdarbs bija r0zegld remikss ''Song for the Ladies'' un tas tika izlaists vien 2020.gada 11.martā. Pēc tam, mūziķe vairs nav jaunus skaņdarbus izlaidusi. Drīz būs apritējis gads kopš mūziķe nav izlaidusi nevienu jaunu skaņdarbu, tāpēc atliek vien gaidīt. Mūs noteikti jau pavisam drīz sagaida kāda jauna dziesma, ja ne pat albums no jaunās un talantīgās dziedātājas.

Mūziķes talants tiešām ir neapgāžams. Balss, poētiskums un viss kopā... Vienkārši fantastiskums salikums, kas ir dzirdams arī katrā viņas skaņdarbā. Viņai ir tiešām ļoti spoža nākotne mūzikas industrijā - viņai atliek vien biežāk izlaist skaņdarbus, kā arī turpināt darboties mūzikas sfērā. Katram pašam ir jāpārliecinās par viņas talantu noklausoties viņas dziesmas. Dod iespēju viņai un viņas mūzikai - ievērtē to!

Piedāvājam noklausīties mūziķes Danielle Cardona dziesmu ''Unfinished Business'', kā arī aicinām Tevi piesekot viņas sociālo tīklu profiliem. Tā varēsi jauno dziedātāju atbalstīt, kā arī nākotnē varēsi vieglāk un ātrāk uzzināt par viņas jaunumiem un gaidāmajām relīzēm. Atsauces vietā atrodas links, kas Tevi aizvedīs uz mūziķes Instagram profilu. Nenoslinko - aizej un pieseko viņai un viņas profilam iekš Instagram!

Danielle Cardona dziesmas ''Unfinished Business'' pilnais audio.

29 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👍

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Poh

0 0 atbildēt