local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzikas izpildītāja Dora laiž klajā mini-albumu ''An Aquatic Love Story''0

Šī gada 28.jūnijā, ar savu debijas mini-albumu jeb EP klajā nāca mūziķe Dora. Viņa mūzikas cienītājiem nodeva sešiem skaņdarbiem pildītu disku ar nosaukumu ''An Aquatic Love Story''. Tas ir pieejams visos vadošajos digitālajos mūzikas straumēšanas servisos.

Viņas debijas albums sastāv no sešām dziesmām - ''Seduction'', ''Obession'', ''Introduction'', ''Pretention'', ''Carmen'' un ''Disillusion''. Paralēli šim albumam, mūziķes diskogrāfijā ir arī viņas debijas singls ''Seaside'', kuru viņa izlaida maija izskaņā. Šis ir vien mūzikas karjeras sākums jaunajai dziedātājai, taču karjera, pagaidām, šķiet ar spožu nākotni.

Mūziķei ir talants un potenciāls sasniegt lielas lietas. Atliek vien turpināt smagi strādāt un izspēlēt savas kārtis pareizi un viņu noteikti sagaidīs lielās skatuves, kā ar mūzikas topu virsotnes. Viņas mūzika ir par mīlestību un būsim godīgi - tieši tāda tipa mūzika mūsdienās uzrāda raženāko statistiku. Ik viens īsts mūzikas cienītājs spēs novērtēt Dora radīto daiļradi. Dod vien tai iespēju!

Piedāvājam noklausīties mūziķes Dora dziesmu ''Seduction''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi un piesekot viņas sociālo tīklu profiliem. Tas Tev neko neizmaksās un aizņems vien pāris sekundes, taču dos mūziķei stimulu turpināt radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku. Atsauces jeb avota vietā esam ievietojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz Dora Instagram profilu. Atbalsti viņu - dodies un pieseko viņai!

Oficiālais audio Dora dziesmai ''Seduction''. Lai laba klausīšanās!

17 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000