local-stats-pixel fb-conv-api

Mākslinieks st4rface satricina pasauli un nāk klajā ar dziesmu ''Alone''6

2020.gada 1.maijā, ar savu pirmo singlu klajā nāca latviešu mākslinieks un mūziķis st4rface jeb Reinis. Viņa singls ar nosaukumu ''Alone'' ir pieejams visās platformās.

Viņa jaunākā dziesma ir par neveiksmīgām attiecībām, kurām cauri iziet gandrīz katrs cilvēks savā jaunībā. Par to kā tikt galā ar neveiksmīgām attiecībām un par to, ka tas patiesībā nemaz nav tik vienkārši.

Latviešu mūziķis jūtas daudz komfortablāk dziedot angliski un tieši tāpēc viņa mūzika ir angļu valodā. Šis ir viņa pirmais singls, bet jau tuvā nākotnē, viņš savus fanus plāno priecēt ar jaunām dziesmām.

Mūziķis st4rface ar mūziku nodarbojas jau vairākus gadus, tomēr to ir paturējis pie sevis. 2020.gadam pienākot, viņš saprata, ka ir laiks beidzot izlaist mūziku un beidzot ir sācis to darīt. Viņš darbīgi rosās ar savu albumu ''59/61'', kurš jau drīzumā iznāks uz visām platformām. Avotā pielikums uz dziesmu iekš Spotify.

Dziesma ''Alone'' ir pieejama visās platformās - Spotify, iTunes, Apple Music, Soundcloud, Deezer un arī citur.

30 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

😡 šis ir bulšits un spams, nevis "pasauli satricinoša dziesma", jo šis lietotājs ir tas pats dziesmas autors - STEPH CURRY = St4rface , kurš linku uz savu dziesmu spamo personīgās vēstulēs. Es jau esmu saņēmis divas mēstules no šī pajoļa:

"Hey. Es nesen izlaidu savu pirmo dziesmu un gribēju palūgt vai vari tai fiksi uzmest aci un pateikt, ko Tu par to domā. Es to ļoti novērtētu... Paldies!

[..]

Tavs viedoklis man dotu ļoti daudz. Lūdzu, noklausies... Tas aizņems vien pārdesmit sekundītes..."

- mīnuss par "rakstu"un bloķēts par spama sūtīšanu. 😡

2 0 atbildēt

Satricina pasauli?

Tiešām, šis būs tas gabals, kuru spēlēs arī pēc 100 gadiem!

1 0 atbildēt

pi*ģec.

1 0 atbildēt

Satricina pasauli ar 1000 skatījumiem YouTubē

1 0 atbildēt

vsmz kc kko dar

1 0 atbildēt

Pakalu, latvietim vajag popularizēt savu dziesmu. Kāpēc visi tik naidīgi? Es arī tā darītu.🤓

0 0 atbildēt