local-stats-pixel fb-conv-api

Little Joshy piedāvā jaunu dziesmu - ''Let It Go''0

Ar jaunu skaņdarbu klajā nācis ir ārzemju mūziķis Little Joshy. Viņš klausītājiem ir nodevis singlu, kura nosaukums ir ''Let It Go''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Visa vasara ir bijusi ļoti aktīva reperim Little Joshy. Ik mēnesi ir iznācis pa skaņdarbam un viņa apgriezieni šķiet nemainīsies. Little Joshy motivācijas avoti ir tādi mākslinieki kā ASAP Rocky, David Guetta, Calvin Harris, G-Eazy, Flo Rida un citi.

Mūziķis ir tiešām spējīgs radīt jebkāda tipa mūziku un viņa talants ir vārdos neizmērojams. Potenciāls ir milzīgs un viņam atliek vien izspēlēt savas kārtis pareizi, lai sasniegtu visus savus mērķus. Nedrīkst apstāties un jāturpina ražot kvalitatīva un jauna mūzika.

Little Joshy diskogrāfijā drīz būs jau desmit skaņdarbi. Laika gaitā viņam ir izveidojusies cienījama sekotāju bāze. Piemēram, iekš Spotify viņam ir jau vairāk nekā 12 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Tas ir iespaidīgs cipars un tas vien pierāda to, ka viņa mūzika tiešām ir laba, klausāma un kvalitatīva! Tev tai ir jādod iespēja! Zemāk ir pieejama viena no viņa dziesmām.

Piedāvājam noklausīties ''Let It Go'', kas ir Little Joshy viena no pirmajām dziesmām. Tā iznāca 2018.gada 15.martā, kas nozīmē, ka dziesma ir gandrīz trīs ar pusi gadus veca. Iespaidīgi! Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi un piesekot viņam sociālajos tīklos. Atsauces vietā ievietojām saiti, kas Tevi aizvedīs uz repera Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Tas Tev aizņems vien īsu brīdi un neko neizmaksās, bet dos neizsakāmi lielu stimulu jaunajam reperim turpināt ražot jaunu un kvalitatīvu mūziku. Atbalstīsim talantīgus cilvēkus kopā!

Little Joshy singls ''Let It Go''. Lai labi klausās!

17 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000