local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā tapis jauns, vasarīgs hits ar krāsainu videoklipu8

Ar patiesu prieku un gandarījumu par paveikto darbu - trīs pašmāju uzlecošās zvaigznes - hip-hop mākslinieks Artūrs M, popmūziķis Ģirts L un krievvalodīgais reperis G'Son prezentē savu jaunāko singlu ar nosaukumu "Tagad, šeit un te" kopā ar mūzikas videoklipu.

Dziesma vēsta par bezbailīgu un dinamisku dzīvi, mudinot klausītājus aizmirst pagātnes neveiksmīgākos mirkļus un pievērsties savas dzīves baudīšanai. Dziesma ieturēta šī brīža aktuālajā elektroniskās mūzikas skanējumā.

Līdz šim brīdim mūziķi ir strādājuši gan individuāli, gan arī ir vairākkārt sadarbojušies, taču kopīgs mūzikas videoklips ir tapis tikai tagad. "Pagājuši jau gandrīz divi gadi kopš pēdējo reizi ticis publicēts pēdējais klips!", atzīst mūziķis Artūrs M. "Trīs no četriem publicētajiem videoklipiem ir guvuši pārsniedzošu rezultātu, kas pārsniedz 300 000 skatījumu robežu YouTube, tāpēc ceru ieraudzīt tikpat līdzīgu skaitli".

Līdz šim veiksmīgākais videoklips ir tapis superhitam "Tev pateicos", kurš sasniedzis jau gandrīz 900 000 skatījumu skaitu. Šajā dziesmā piedalījies arī talantīgais rokmūziķis Arturs Gruzdiņš, kurš šobrīd ņem dalību populārajā televīzijas šovā "XFaktors". Otrs veiksmīgākais videoklips tapis Artūra M un Ģirta L kopdarbam "Dzīvo dzīvi", kuram ir gandrīz pusmiljons skatījumu.

Līdz ar klipa publicēšanu, tiks izziņota jauna pasākumu tūre ar nosaukumu "Tagad, šeit un te", kurā mūziķus papildinās pašmāju dīdžeji: DJ Gunchs un DJ Andy.

Lai uzzinātu jaunāko informāciju par gaidāmajiem pasākumiem, piesekojiet Artūra M Facebook lapai : https://www.facebook.com/artuuursm/.

Ja vēlaties dzirdēt mūziķu un dīdžeju dzīvo priekšnesumu savā pilsētā, sazināties ar pasākumu organizatoru: djgunchs@inbox.lv

Pozītīvs video - noskaties. :) 

48 4 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Man vienīgajam likās, ka baigi vienveidīgi?

5 1 atbildēt

Mainstream sūkā  emotion 

2 1 atbildēt

auto, meitenes un dzira - viss kas man vajadzīgs  emotion 

1 0 atbildēt

Nāais  emotion 

0 0 atbildēt

ok melomāne aniii, atvaino, ka radīju tavām acīm tik nepatīkamus vārdus, cerams tava izsmalcinātā dzirde saņems lielāku garīgo baudījumu. Uzliec 24/7 lai griežas šī skanīgā dziesma.

0 0 atbildēt

Man jau liekas, ka mēģina kopēt Rassell stilu  emotion 

0 1 atbildēt