local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc BESĪ 'Ugunsgrēks'124

1564 34

Sveiki, Spocēni!

Šoreiz raksts par pašmāju produktu "Ugunsgrēks". Kādreiz arī biju viens no šī seriāla skatītājiem,bet nu ir ''mazliet'' piegriezies un nolēmu padalīties ar jums.

Šobrīd savos ekrānos redzam 11. sezonu,bet drīz jau arī sāksies 12.sezonas filmēšana.

Šīs visas būs manas pārdomas,par to,kāpec BESĪ ''UGUNSGRĒKS''



1564 34 124 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 124

0/2000

Tas ir burvju apmetnis no harija potera emotion

173 1 atbildēt

tā aņa vsp neglitais pīlēns un ķip baigā modeleemotion

129 3 atbildēt

Ugunsgrēks ir kļuvis par klasiku, un visiem jau ir vienalga cik viņš sakarīgs vai bezsakarīgs. emotion

98 3 atbildēt

Man nepatīk arī tas, ka pa visiem tiem gadiem tikai daži cilvēki viesnīcā ir iegājuši. Un saka vēl, ka viesnīca pārpildīta. yeah, yeah...

91 0 atbildēt

Man atkal iekrita visu laiku acīs, ka Leonam mūždien vienas un tās pašas drēbes visās sezonāsemotion

73 0 atbildēt

Nu jau sen neesmu skatījies, bet atceros, ka besīja, ka tajā seriālā ir salasīts VISS IESPĒJAMAIS no visādu veidu ziepenēm. Scenāristam ideju pašam savu nav, tad nu montē iekšā no visādiem meksikāņu un amerikāņu sūdiem. Bet laikam jau tas viss ir tā apspēlēts, ka nekā jauna tur nevar izdomāt...

71 0 atbildēt
Vai ne! Ugunsgrēks samaitā bērnus! Arī kad zvana kādam, tas atbild jau otrajā sekundē, bet nemaz zvanītājs nav ieslēdzis tālruni vai meklē kontaktu sekundes laikā!
64 1 atbildēt
Man patika kā piedzerās no bezalkoholiskā šampja
55 0 atbildēt

UG vēl normāls salīdzinājumā ar "Zentas Brīvdienas" emotion

46 3 atbildēt

Viens ir besī Zenta, bet varbūt citadi nebūtu stūlbas intrigas. Un Pēdējās sērijās, ka arī citreiz, ķipa kādu ieslēdz nummuriņā. Konkrēti šoreiz Ievu, ak anbadzīte nevar stikla durvis izsist lai ārā tiktu :D

32 0 atbildēt

7. varētu būt, ka Ugunsgrēks nekaunīgi bāž reklāmas iekšā. Ok tur pudele Piena spēks stāv, bet reizēm pusi seriāli runā cik tas planšetdators labs un utt.

29 0 atbildēt

Seriāls ir vairākas reizes, lkm divas, takā patīts uz priekšu pa pieciem un vēl pa pāris gadiem (ceru, ka sapratāt manu domu). Bet Zenta un Milda vēljoprojām strādā viesnīcā, seriāla pirmsākumos viņas jau bija pensionāres, tgd ap 20 gadi jeb viss Ievas vecums nācis klāt, bet tās tik meklē sev večus, lai gan vajadzēja beidzot pensijā aiziet un Zentas mūžīgajiem bārenīšiem izaugt.

26 0 atbildēt

nereāli besī ārā tās visas seriāla kļūmītes : Zentas soma nokrīt no krēsla un pēc pāris sekundēm atkal ir uz krēsla , utt . (facepalm)

24 0 atbildēt

visu laiku runa, ka maza pilsetina, bet tur atrodas 2 viesnicas un kazino, apkopejas darbs tur esot baigi apmaksats, zenta nevar labaku darbu atrast, policijas likumdosana vsp kka greizi iet.

21 0 atbildēt

Jūs neko nesaprotiet! Ugunsgrēks ir riktīgi laba štelle it īpaši tagad kad Āboliņu mafija pret Felzembaheriem, johaidī, tur normāls slaktiņš.

Aņu Gatis novāks neuztraucaties! :D

15 1 atbildēt
Es vispār nesaprot ko tur var skatīties,tā nav filma,bet lēts teatra uzvedums,ar aktieriem,kas nemāk tēlot(neatiecas uz U.Dumpi)!pārāk piespiesti un mākslīgi aktieru tēlojums,brīžiem neērti viņu vietā!Labi aktieri ir tie,kas savu lomu tēlo brīvi,nesamāksloti,bet piepūlēm!ai nemākam mēs filmas taisīt...
15 3 atbildēt

Ugunsgrēkā bieži ir nepilnības... drebošās sienas durvis aizcērtot... kad Vadims toreiz šāva no ****oles, lodes čaulītes skaņa bija tāda, it kā nokristu uz cietas virsmas, kaut arī bija paklājs...  un par to lielo sprādzienu kāzās, kas spēja iznīcīnāt tankkuģus (pēc Mieriņa vārdiem :D) vispār nerunāsim... Man srsly liekas, ka es ar adobe after effects mājas apstākļos varu labāk uztaisīt... Nevaru gan lepoties, ka kādreiz to mēslu skatījos...

11 0 atbildēt

TL;DR ugunsgrēks ir babušku seriāls emotion  

10 3 atbildēt

Ziņojums visiem tiem, kas tagad dusmojas uz autoru un tu runā savus: Pats nevarētu labāk utt. - Šo sauc par konstruktīvo kritismu, ceru, ka jums patika.

5 0 atbildēt

Zini es tik un tā izvēlos nodoties smadzeņu degradācijai uz tām 25 minūtēm dienā :D Nu kaut kas tai letiņu ziepītē man tomēr patīk.

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »