local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc BESĪ 'Ugunsgrēks'124

1564 34

Sveiki, Spocēni!

Šoreiz raksts par pašmāju produktu "Ugunsgrēks". Kādreiz arī biju viens no šī seriāla skatītājiem,bet nu ir ''mazliet'' piegriezies un nolēmu padalīties ar jums.

Šobrīd savos ekrānos redzam 11. sezonu,bet drīz jau arī sāksies 12.sezonas filmēšana.

Šīs visas būs manas pārdomas,par to,kāpec BESĪ ''UGUNSGRĒKS''



1564 34 124 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 124

0/2000

Nedomāju, ka Uguns (Asins) Grēks ir jāuztver tik nopietni ..par to nevajag besīties..

Piemēram es jau kādu mēnesi neskatos to seriālu, bet kad vakar redzēju reklāmu sapratu, ka nekas nav mainījies - (p)Eģiks aizvien ir cietumā, Ieva atkal izdomā ko stulbu un nekas neiet uz priekšu! Noteikti pēdējā sērijā visu sazipos, ka neko nevarēs saprast!

Bet protams ir lietas par ko es arī 'besījos' kamēr skatījos to murgu...piemēram:

• Kāpēc Olga (nezinu kā sauc viņas tēlu) visu laiku staigā tajā cepurē. Viņa mazgāties arī iet ar cepuri galvā? Es zinu, ka ir cilvēki, kas nosaka to kā ģērbties un visu pārējo...bet ....nopietni?

• Nesaprotu par kādiem līdzekļiem tiek uzturēts Gunāra bārs, Ievas un Eģika viesnīcas?! Tur nav neviena apmeklētāja.(gandrīz) Kad bija Neprāta cena, tad viņi vismaz varēja atļauties kaut kādus fona aktierus..

• Mieriņš nekad nav savā postenī. Jebkurš var ienākt viesnīcā, paņemt numuriņu vai izdarīt slepkavību.

• Tās uzkrītošās reklāmas es vispār nevēlos komentēt. 

• u.t.t

1 0 atbildēt

Vēl esat pamanījuši, ka varoņiem ir tie jaunie telefoni, bet viņi pat nevar viņus izslēgt vai kā, jo vienmēr, kad zvana kādam, telefonu pieliekot pie auss, tas noreaģē un saspaidās visādas lietas. emotion

1 0 atbildēt

Sākumā bija normāls, bet tad jau apnika. Bet no otras puses varbūt viņiem bail pārtraukt filmēt, jo Latvijā no viņa dažiem cilvēkiem ir tik liela atkarība, ka jau domā, ka tas viss notiek realitātē emotion

1 0 atbildēt

Cepuri nost raksta autoram! Rakts spēcīgs un viss uzlikts kā uz paplātes. Nepatīk tas UG, nu nepatīk.

2 1 atbildēt

Man nežēlīgi besī tas,ka viņi reklamējas vai svaigu maizīti atveda?vai kū ko kūkas atveda?kūciņu gribi?vai svaigus tomātiņus atveda?Se pagaršo!Un tad milda maizi kārto tomātus kārto un kūkas kārto pienasspēku stumj leduskapī puss seriālu!

1 0 atbildēt

hameleonu rotaļas mūzdienu versijā. emotion

1 0 atbildēt

visi bagātnieki visu sezonu staigā vienās drēbēs ( aņa, vadims, helena utt) emotion

1 0 atbildēt

kļūmes seriālā gan ir daudz. neatceros kurā sērijā, bet bija tas moments, kad Mieriņš bija aizmidzis darba laikā un Ievam viņam tur grabina tās atslēgas un aiziet uz savu numuriņu, pēc mirkļa viņa iet atpakaļ, a Mieriņš jau aizripinājies uz otru dīvāna galu gulēt. 

1 0 atbildēt

Reāli, Ugunsgrēkam jau ir 12. sezona un katru sezonu laiks iet pa pieciem gadiem uz priekšu. Ja paskaita, tad lielākā daļa seriāla varoņu jau vairs nebūtu starp mums, :D

1 0 atbildēt

Man besī,ka daudzi no spoki.lv lietotājiem (neatiecās tieši uz šo autoru) liek sūdainus rakstus, lai savāktu dažus plusiņus un krutuma punktus.. tas ir stulbi. ...

4 3 atbildēt

Esmu aŗī piefiksējis, ka verot vaļā kautkur durvis, vienkārši melna siena ir priekšā, nevis koridora siena. Ir arī brīži, kad ķipa kāds iet prom no sarunas, bet no ēnas var redzēt, ka aiziet aiz stūra, un paliek :DD

1 0 atbildēt

es nezinu cik daudz intelekta ir tev pašam, ja tu spēj brutāli nolikt 13 gadus vecu meiteni. lai krāj pieredzi, lai mācās. un ko tu 13 gados dariji?? varu saderēt, ka katru dienu bezjēdzīgi blenzi televizorā.

5 4 atbildēt

Nezinu kā jums , bet man patīk ugunsgrēks , protams ir redzēti labāki seriāli , bet njā . 

Vispār nevajag jav tād kritizēt , cilvēki vismaz cenšas filmēt kko , lai mums būtu ko skatīties . Varbūt nesanāk tik ideāli , bet režisoriem arī var pietrūkt ideju . 

Gribētu redzēt , kādu jūs ja filmētu seriālu ar 12 sezonām , kāds viņš būtu , un kā jums patiktu , ja jūs tā kritizētu  .

Varat jav visi tgd man spiest - dislaikus - , bet tās ir tikai manas domas . 

17 16 atbildēt
Vnk kur loģiskums...
1 0 atbildēt

Latviesu filmas bija iecienitas visas lielas valsts-PSRS teritorijaa.  RIGAS kinostudija skaitijas rietumnieciskas modes noteiceja un paraugs.Makslas filmas un seriali bija augsta limenja,latviesu aktieri pieprasiti.Krievu rezisori uzskatija par ,,smalko toni,, pieaicinat Baltijas republiku aktierus savam filmam, arzemnieku telu atveidosanai izmantoja  gandriz tikai baltiesus.Latvija noteikti ienema vadoso vietu ari BALTIJAA. Tatad varetu secinat,ka maceja uznemt filmas un serialus.        Manuprat ,,Ugunsgreka,, neveiksmes rodas no meginajuma kopet arzemju ,,ziepju operas,, .Tiek filmets bez kartiga,nopietna scenarija, redzama ,,vilksana garuma,, .Paliek iespaids ka idejas kartejai serijai iesaka visi kam nav slinkums-apgaismotaji,kostimu specialisti,skatuves stradnieki  utt. ,iznemot scenaristu un rezisoru.Tapec ari kludas,kuriozi,nesaprasanas.       It ka ir iedalita nauda un nu visi pa roku galam to ,,atstradaa,, .Priecadamies ,cik mes kruti.... ka mes laizam....ka mes varam.... . Nabaga aktieriem atliek tikai ,,dancot,,lidz.      Prese ar vel vaukskj lidzi ,-,,   pirma latviesu ,,ziepju opera,, ... pasmaju serials,..... tautas atbalstits serials... .         Bet istenibaa tiek tereta nodoklju maksataju nauda,tereta bezatbildigi.       Ar domu-  ,,gribat  serialu,savu ,,ziepju operu.....SANEMAT...,,  .

2 1 atbildēt

piedodiet palasiju kommentarus . esmu biku šoka ! vai tiešam neviens nav dzirdejis ka lamajas seriala varoņi ! --- drebošas sienas , žakete kas pazud , vienveidigs sižets , nu ko Juss gribat no mazbudžeta varianta , bet klasiskie krievu un latviešu lamuvardi ka (st--va , pros--tuta un tt ) pedejais vispar šokeja - Zentas izpildijuma - Latvijas TV dzirdet vardus" āboliņu m--ka " . 

2 1 atbildēt

nu bljin, ja besī, tad neskaties to seriālu...

1 0 atbildēt
Tad vēl par 6. Vienā sērijā kaut kāda zaglene bija aizstiepusi pāris pudeles no gunāra bāra. Nākamajā ainā pudeles bija tajā pašā vietā, kurā stāvēja sākumā...
1 0 atbildēt

Visi viņu skatās tikai tāpēc,ka neko labāku mūsu televīzija nevar piedāvāt. emotion

Un tā Aņečka..emotion 

1 0 atbildēt

Es neskatos Ugunsgrēku, ar vienu sēriju man pietika, lai saprastu, ka tēlojums no visiem aktieriem tieši šai seriālā un sižets vispār ir samākslots, pārspīlēts, ļoti nedabīgi.

BET mani samulsināja, pat varbūt sadusmoja rakstā 4. punkts, jo autors ir ļoti neglīti izteicies. Meitenei ir potenciāls kaut vai tāpēc, ka viņai ir TIKAI 13 gadi un šī viņai ir lieliska iespēja gūt pieredzi, lai augtu profesionālajā ziņā un iegūtu jaunas lomas. Vai tu, autor, 13 gados filmējies kādā seriālā?

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »