local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinošākās šausmu filmu klišejas33

657 3
657 3 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
Vot 7. tas ir kronis šausmenēs. Kas tur ir? Tā kā tev kāds atbildētu. Slepkava: Esmu virtuvē taisu sviestmaizes, vai nevēlies?
32 0 atbildēt

Vēl labs variants ir kad bēniņos vai pagrabā notiek kas dīvains vienmēr filmās varonim ir jāiet tieši uz turieni  emotion Tā vietā lai močītu prom! Raksts Labs +

20 0 atbildēt

Neaizmirsti lidzigo sizetu, kurs ir izmalts daudzu gadu garuma.

16 0 atbildēt
Top kaitinošākā lieta, ka upuris bēgot sten un kliedz, sevišķi, kad paklūp vai kaut kur rāpjas. Pamēģiniet paši paskriet klusumā vai uzdalot skaņas... Tā gribās varonim teikt - " nebūtu bļaustījies, ja sen būtu aizbēdzis..."
16 0 atbildēt
Raksts ir lielisks! Aprakstīts ir pilnīgi viss, dēļ kā tiešām labu un skatāmu šausmu filmu ir grūti atrast.
13 0 atbildēt

Derētu vel pievienot tos brīžus, kad briesmonis ir neuzvarams MMA cīkstonis, kuram pieder vel teleportācijas spējas, jo bieži vien viņš nokļūst no punkta A uz punktu B nemanīts, ātrāk par savu upuri. emotion

Lieki pieblist vel par skaļu runāšanu, kad viņi ir paslēpušies kādā nostūrī, cerot ka slepkava viņus nesadzirdēs un paies garām.

11 0 atbildēt

tāpēc komēdijas labākas,jo tās nav tik paredzamas un klišejiskas emotion 

10 0 atbildēt
Vēl viena kaitinošā lieta-kad kāds no varoņiem tiek smagi savainots(sašauts,sadurts,sazāģēts),tad noteikti kāds pajautās - Ar tevi viss ir kārtībā?
9 0 atbildēt

Redz, bet tā ir teju visām filmām un žanriem, pēc kaut kāda viena standarta +/-. Vai tad kaut kā savādāk var iemīlēties, gonkot ar auto, šaut, spridzināt utt? Fak nē. Tas arī šajā žanrā. Bazars par neko.

9 0 atbildēt

Tu neminēji vistrakāko - galvenajā lomā ir pusaudžu meitene ar pusaudžu draugiem, kuri ir tieši tik dumji, cik vidēji tā vecuma amerikāņi varētu šķist.

6 0 atbildēt
Ar motorzāgi , divas dienas pēc kārtas massīvi šķaida visu ! Cilvēkas , dažādas lietas ... Un to visu bez jebkādas uzpildes !
5 0 atbildēt

7. Klasika, tas jau ir gandrīz visās šausmenēs, uzrunā, tad bēg. emotion

5 0 atbildēt
Pastastīji par nepareizo pagriezienu. 100%
6 2 atbildēt

Tevis pieminētais Džīpers Krīpers, jeb "Ložņas", jo īpaši 2. daļa ir vienas no draņķīgākajām šausmenēm, ko esmu redzējis. + par asiņainās valentīndienas bildiemotion

Un manšķiet, ka mūšdienās klišejas ir visu žanru filmās, turklāt visās daudz, daudz par daudzemotion

4 0 atbildēt
Vot 7. tas ir kronis šausmenēs. Kas tur ir? Tā kā tev kāds atbildētu. Slepkava: Esmu virtuvē taisu sviestmaizes, vai nevēlies?
4 0 atbildēt
Tapēc labāk apskatīties,Simsonusemotion
6 2 atbildēt

Bet dažam, labam vienalga ir bail.  emotion 

3 0 atbildēt

Tieši tāpēc šausmenes sāk palikt garlaicīgas!!!😣

3 0 atbildēt

°Romantika, sekss utt. šausmu filmās- garām, tizli un nožēlojami. Ja gribēšu skatīties uz diviem vai vairāk cilvēkiem izbaudot vienam otru,skatīšos romaņķiku vai porņuku.. 

3 0 atbildēt

"Jauniešu kompānija... "    emotion 

 emotion 

2 0 atbildēt