local-stats-pixel

Kā var nemīlēt9

58 2

Tā kā pēc dabas esmu roka un metāla mūzikas piekritējs, (daudzi tagad šausmās saķers galvu: "Atkal tie matainie mežoņi ar savu mūziku, kur sit un plēš tās bungas un zāģē un zāģē. Tas kaut kāds troksnis ne mūzika! Vajadzētu tādus izšaut un izolēt. Un kapos tādiem vietas ar nav. ") ievietošu dažas dziesmas, kuras šā žanra atbalstītāji zinās un spēs novērtēt.

Sāksim ar Led zeppelin - Stairway to heaven. Pirmais, ko dzird ir liriskais ievads tad Roberta Planta balss, kuru noteikti var ierindot pie labākajām roka balsīm vēsturē. Un Džimmijs Peidžs ar savu soliņu - apbrīnojami.

Otrais, ko vēlos piedāvāt ir Pink Floyd - Great gig in the sky. Klēras Torijas balss pielīmē pie tumbām un nenoliedzami, liek pagriezt skaļāk aparatūru. Un tas kā Niks Meisons ārdās pie bungām, pilnīgi bail tādam viņas uzticēt, ka nesalauž. Un Ričarda Vraita klavieru izpildījums ir pieminēšanas vērts. Video ir studijas versija, jo nevarēju atrast pietiekami labas skaņas kvalitātes dzīvo uzstāšanos.

Un tagad Queen - Bohemian Rhapsody. Ko lai pasaka, baudāms a capella dziedājums sākumā un interesanta attīstība uz roku.

Tad nu patīkamu klausīšanos un ar alu piesūcnāti sveicieni tiem, kas izlasija.

Ja nepatīk lūdzu lieciet mīnusu.







58 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

es uzskatu, ka dzejoli nevērtīgu nevar padarīt rupji vārdi, ja vien tie ir spējuši atspoguļot tajā pausto domu un izjūtas. Rupjie vārdi šobrīd ir neatņemama mūsdienu sabiedrības sastāvdaļa. Un citrez, kad sāp, neviens vārds vai žargons nav spējis skaļāk pateikt izjūtas kā BĻĀAA

3 0 atbildēt

HARD ROCK HALELLUJAAAH!!!!!!!  emotion

1 0 atbildēt

Ja zinātu kāda stāvoklī tas dzejolis tapa, tad bļā tur ir vietā un es nekad nemainu, to ko esmu uzrakstījis, lai arī kāds tas būtu. Bet respektēju citu viedokli.

0 0 atbildēt

Nu klasika protams. Un jā, jāsaka, ka dzejolis īstenībā nav slikts, tik nosaukums bišk patruls:D

0 0 atbildēt

Led Zeppelin es gan domāju labāku varēji ielikt, bet nevar gan nemīlēt.

0 0 atbildēt

Queen- mīlu jau no bērnības. :D

0 0 atbildēt

Queen - Don't Stop Me Now ideāli uzlabo garastāvokli. :)

0 0 atbildēt