local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais talants Arkerpay no Bostonas izlaiž singlu ''100 Rounds Beaming''1

Šī gada 16.oktobrī, ar jaunu dziesmu klajā nāca mūziķis Arkerpay. Viņa singls ''100 Rounds Beaming'' tagad ir pieejams visās mūzikas platformās.

Jaunajam reperim ir vien 16 gadu un viņš nāk no Bostonas. Jaunais mūziķis nu pat izlaida jaunu singlu un jāsaka, ka nu viņš vairāk pārbauda mūzikas industrijas dzīles un meklē jaunus ūdeņus. Attiecīgi - viņš cenšas izmēģināt no katra mūzikas stila pa nedaudz - hip-hops, Lo-Fi tipa mūzika un nedaudz melodiskais hip-hops.

Klausoties jaunā repera mūziku, var izteikti dzirdēt viņa talantu un to, cik ļoti mūzika viņam ir tuva. Katra jaunā dziesma pārspēj iepriekšējo un ir jūtams progress. Tas ir vien tikai laika jautājums, kad viņš būs slavens un iekaros mūzikas topu virsotnes.

Viņa jaunākā dziesma ''100 Rounds Beaming'' ir tiešām ļoti laba. Izskanējis ka jau pavisam drīz viņš varētu izlaist vēl vienu dziesmu un tā esot vēl pat labāka par šo.

Piedāvājam ievērtēt mūziķa skaņdarbu ''100 Rounds Beaming''. Vairāk par mākslinieka gaitām var uzzināt sekojot viņam iekš Instagram.

20 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv