local-stats-pixel fb-conv-api

JOKAI nāk klajā ar jaunu skaņdarbu - ''Can't Stop Falling In Love''0

Ar jaunu skaņdarbu klajā ir nācis producents JOKAI no Austrijas galvas pilsētas Vīnes. Viņš gan pats atzīst, ka ir vēl iesācējs, taču klausītājiem nodevis skaņdarbu ar nosaukumu ''Can't Stop Falling In Love''. Kā jau var noprast - dziesma ir par mīlestību!

Viņš savu mūzikas karjeru vairāk uzskata kā ceļojumu un priecājas par katru, kas šim ceļojumam piebiedrojas. Viņa mūzika ir fantastiska un katram pašam tā ir jānoklausās, lai par to pārliecinātos. Lai gan mūziķis sevi Spotify platformā uzskata par iesācēju, viņa mūzika ir pat ļoti laba un jāsaka, ka viņš ir vairāk profesionālis nevis iesācējs.

Mūziķis ir vēl jauniņais šajā industrijā. Ar mūziku viņš sāka nodarboties vien šogad un visas relīzes ir no šī gada. ''Can't Stop Falling In Love'' bija viņa debijas singls, kas iznāca 16.februārī. Viņš tagad ir paspējis savu diskogrāfiju paspilgtināt un nu viņam kopā ir jau 6 publicēti skaņdarbi - visi solo darbi.

Viņa diskogrāfijā ir arī tādi darbi kā ''Still Alive'', ''Chase'', ''Memories We Make'', ''Care For'' un pats jaunākais skaņdarbs, kas iznāca šī gada 2.aprīlī - ''My Worst Mistake''.

Daudz informācijas par jauno mūziķi nav pieejamas, taču viņa mūzika tiešām ir lieliska. Tas ir vien laika jautājums līdz mūziķis iekaros lielās mūzikas topu virsotnes un uzstāsies uz lielajām skatuvēm. Atliek vien izspēlēt savas kārtis pareizi, lai sasnietu virsotnes!

Piedāvājam noklausīties mūziķa JOKAI singlu ''Can't Stop Falling In Love''. Aicinām arī atbalstīt talantīgo mūziķi - pieseko viņa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz JOKAI Instagram profilu. Atbalsti mūziķi - dodies un pieseko viņa Instagram profilam. Tas neko nemaksā, aizņem vien īsu brītiņu, bet dos milzīgu stimulu mūziķim turpināt radīt skaistus skaņdarbus arī turpmāk.

Izbaudi un noklausies JOKAI skaņdarbu ''Can't Stop Falling In Love'', kā arī atbalsti mūziķi, uzspiežot ''PATĪK'' pogu viņa dziesmai iekš YouTube platformas.

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000